Su sanırım 1.5 lt kaldım çok sayamadım.
Adım 3700. Ayrıca spor yapamadım.
Eşim kandırmaya çalıştı dürüm söyleyeyim diye ama ona da salata yedirttim
Spora basla canım ufak ufak basla yavas yavas arttırırsın neden motıven bozuldu bısımı oldu cnm ?Olmuyor boyle diyete yeniden adopte olamadım. Spora başlasam fena olmayacak gaza gelmem gerek. Şuan çok yorgunum ama fiziksel mi ruhen mi bilemedim.
Uzun zamandır boyleym canım aynı sebepler sanırım. Ama yürüyüşe başlamak istiyorum çokkSpora basla canım ufak ufak basla yavas yavas arttırırsın neden motıven bozuldu bısımı oldu cnm ?
Uzun zamandır boyleym canım aynı sebepler sanırım. Ama yürüyüşe başlamak istiyorum çokk
Başla canım pes etme hiç bir şeyin motıvenı engellemesine izin verme kendine inan :)Uzun zamandır boyleym canım aynı sebepler sanırım. Ama yürüyüşe başlamak istiyorum çokk
Kesinlikle spora basla.
Ben de feci motivasyon kaybettim, sıkıldıımmm..
Ama 2 spor yapinca insan gaza geliyor
Başla canım pes etme hiç bir şeyin motıvenı engellemesine izin verme kendine inan :)
Afiyet olsunSüper 2li
Saol cnm turk kahvesi svmeyen ben bagmlı oldum 4 gündeAfiyet olsun
Sigara icenler kahveyi sever aslindaSaol cnm turk kahvesi svmeyen ben bagmlı oldum 4 günde
Hayatımda ilk defa içtim 4gun önce ondan beridir günde 1 ufak fincan ıcıomSigara icenler kahveyi sever aslinda
Canım burada hayatta 70 gibi çıkmamışsın bana sorsalar 65 68 falan derdimBı fotoğraf daha paylaşım :) motive oluorum sizde paylaşın ii gelio :)
Canım en azından cumaya kadar dikkat etmeye çalışesperenzaa canım ya ben 15 eylüle kadar izne ayrılabilir miyim. Bu hafta zaten pert gibiyim haftaya zaten regl sönemim. Bu süreci atlatıp öyle başlamak istiyorum, kendimi hazır hissetmiyorum şuan. Ne kendimi istemsizce zorlamak ne de takımı zor durumda bırakmak istemiyorum.
15 eylülde spor salonuna yazılacağım arkadaşımla diyet listesiyle birlikte yeniden başlayacağım.
Ayy ciddimisin varya cok mutlu oldum ole deyınce ♡♡Canım burada hayatta 70 gibi çıkmamışsın bana sorsalar 65 68 falan derdim
Ya sen ne kadar minnak duruyorsun tamam yaşın genç zaten ama ne kadar küçük gösteriyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?