- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Çok fark eder canım gerçek kılon deıl bu 12 saat açlıktan sonra wc çıkmış ve ince kiyafetle tartılman lazmKızlar tartı buldum ve tartıldım ama kıyafetli tuvalete sıkışık bir halde 57,2 çıktım
Kıyafet biraz ağır
Kahvaltı yapmıştım ama acıkmıştım bilmiyorum ne kadar fark eder ve yürüdük gezdik falan
Cuma inşallah tartılabilirim
KatılıyorumCanım burada hayatta 70 gibi çıkmamışsın bana sorsalar 65 68 falan derdim
Ya sen ne kadar minnak duruyorsun tamam yaşın genç zaten ama ne kadar küçük gösteriyorsun:)
Çok saol canım benım ♡ okadar güzel motive oldumkı ♡ cok sagolunnKatılıyorum
Yaşının da altinda gosteriyorsun
Kilon da 70lerde gibi degil hakkaten. Boylarimiz ayni ama ben o kilolardayken bildigin tombik tospiktimsporun etkisi kesinlikle
Feyzam senden de hala bi foto göremedik
YaaAyy ciddimisin varya cok mutlu oldum ole deyınce ♡♡
Açıkken daha ufak duruom kapalıyken yaşım gosteriom normalde kapalıyım
Saol canım benımya ♡
Minyon olunca daha ufak duruo insan ama bırazdaha uzun olmak ısterdım
Sen okadar güzel yureklısınkı ♡ eminim yüzünde yüreğin gibi çok güzeldir cnm
Ben de öyle düşünüp mutlu oldum canım böyle çıktıysam daha zayıfım demekÇok fark eder canım gerçek kılon deıl bu 12 saat açlıktan sonra wc çıkmış ve ince kiyafetle tartılman lazm
Yaaa evet atınca sizi hemen etiketleyeceğimKatılıyorum
Yaşının da altinda gosteriyorsun
Kilon da 70lerde gibi degil hakkaten. Boylarimiz ayni ama ben o kilolardayken bildigin tombik tospiktimsporun etkisi kesinlikle
Feyzam senden de hala bi foto göremedik
2 ay olduYaaa evet atınca sizi hemen etiketleyeceğim
Aynen cnm ♡YaaÇok sağol canım
Ben de kapalıyım evet açıkken çok genç duruyoruz ya
Maşallah sana
Aynen oyleBen de öyle düşünüp mutlu oldum canım böyle çıktıysam daha zayıfım demek
Hayatımda ilk defa içtim 4gun önce ondan beridir günde 1 ufak fincan ıcıom
Bı fotoğraf daha paylaşım :) motive oluorum sizde paylaşın ii gelio :)
Canım en azından cumaya kadar dikkat etmeye çalış
Çünkü izne çıkmak istesen bile cuma günü tartı bildirip çıkmam gerekebilir
menüm
sabah: 1 adet yumurta, 10 zeytin, 2 dilim peynir( tuzsuz ), 1 bardak ılık su.
ara: 1 bardak beyaz çay.
öğle: 2 adet minik patlıcan dolma ( bulgurlu ), 1 bardak ayran
ara: 5 baden, 1 adet bayram şekeri ( karamelli olanından. birazcık rahatsızlanmıştım şefim ikram etti, her ne kadar baş ağrımı geçirmese de halsizliğim geçti)
akşam: bugün gadir-i hum olduğundan hirisi yedim. yaklaşık 5 kaşık kadar( içinde bol ett ve yarma ve/veya buğday var. bunların geceden sabaha kadar odun ateşinde pişmesi sonucu lapaya benzer bir yiyecek. keşkek diyor bazı yerler )
ara: 1 avuç çiğ çekirdek.
su: 1.5 lt. devam ediyorum en az 2 lt olacak şekilde günü bitireceğim.
spor:
4000 adım - 60 puan
25 dk egzersiz( mekik, popo hareketi, bel hareketi, kollar ve bacaklar çalıştırıldı. tersine ve düz olacak şekilde çalışma yapıldı. kısaca o kadar paslanmışım ki vücut ısınma hareketleri ve birazda popo sıkılaştırıcı hareketler yaptım)- 50 puan
toplam: 110 puan.
yarın yürümeyi başarırsam devam edeceğim. iş çıkışı hala çok sıcak olduğundan yürümek işkence, eve gelip yemekten sonra çıkmak ayrı işkence bakalım nasıl bir yol izleyeceğim.
not: kollarımı çok zorladım sanırım ağrımaya başladılar.
Menun guzel canim afiyet olsun :)
Spora da basladin bak ne guzel.
Yavas yavas artik halolacak :)
Sağol canım.Bugün yürümeyi planlıyordum ama olmadı bende evde hareketler yaptım. Eşim bile hamlamışsın dedi düşün. Ama haftaya bir arkadaşla inşallah spor salonuna yazılıp liste eşliğinde düzenli diyet uygulamasına başlayacağız. İnşallah o zamana kadar paslanmam geçer ve sorunsuz spor yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?