Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canim baya kucuk gozukuyosun masallah sana
Tamam canim, sen album yap bizi izle, albumu sadece izlediklerim gorsun diye ayarla, biz ordan yorum yapariz sana :)

İnsallah canim.
Biraz paslanmanin gecmesi cidden iyi olur spor salonunda daha rahat edersin.
Hem bir arkadaslar devam edince cok daha eglenceli olur valla :)

Aynen canım. Aradım söyledim vallahi oda benim gibi başladı bir ara devam edemedi. En azından birbirimize destek oluruz. Bugün biraz spor yaptım ya inan nasıl rahat hissediyorum şuan kendimi. Hatta yatmadan biraz biraz mekik daha çekeceğim göbeğim için.

Guzel menü canım ♡ sporada baslamıssın harıkasın ♡

Çok sağol, inşallah devam edeceğim:)

kimseyi etiketlememişim.
fattylamb94
esperenzaa

Bugun spor sadece 30 dk yuruyus: 30 puan
5 bin adim : 75 puan (adimsayari acmayi unutmusum bosa gitti tum gun :))
Toplam: 105 puan
Bugun baska spor yok, asiri yorgunum, erken yaticam hatta :)
Olsun canım iyi iyi boş bos oturmaktansa♡

Di mi yaa
Bak bugun cok yorgunum ama icim rahat degil son 2 3 gundur guzel spor yaptigimdan icim gidiyor.
Sirf spora zeval gelmesin diye insan az yiyor, bi de emek verdigini hissediyosun :))
Ben yorgunluktan gozumu acamiom daha bilgisayarda isim var kaldi spor. Ama Allahtan en azindan yarim saat guzel yurudum :)

Ya açıkcası beni gaza getirende spor. O yüzden bıraktıktan sonra sporu diyette yalan oldu. Şimdi adım attım inşallah devamı gelecek. Sende pes etme canım, güzelce emek harcayıp emeğimizin karşılığını alacağız.

Yok yok pes etmem insallah.
Cok pertim ama yatmadan once 5 dk plank yapsam keske derdindeyim vaallaa, cunku heeer gun en azindan 5 dk planki kendime hedef koydum.
Bi kahve icicem galiba ya, daha 2 saatlik isim var gozum acilmiyor. Hem boylece yatmadan plankimi da yaparim. Bugun zaten az ictim kahve :)
2 gun daha yap, 3.gunden sonra biseyler yapmayinca insanin cani cook sıkılıyor, en azindan hizli yuruyeyim, dur 2 kol hareketi yapayim diyosun.
Sporsuz diyet olmaz diyolar ya, bence bi de isin bu psikolojik boyutu var.

Kizlar bugun beni 2 hafta kadardir gormeyen arkadasim gordu, nasil kilo vermissin boyle masallah dedi :)
Daha vermesen de olur, sadece kol ve biraz basen calissan yeter dedi. Yok didim, 5 kilo daha vermem lazim ( buraya baslamadan 1 hafta once 60dim yani 59.9, simdi 55.5). Zaten o 5 kilo bende 1 2 kilo gibi gozukuyo dedim :)
Mutlu oldum valla :)))

Güzel bence
Kaçamak da yok
İnşallah yarım kg de olsa gider bu cuma

Ooo aynı anda yazmışız bende ondan bahsediyodum
İnş kilo veririsin die
Kalp kalbe karşıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…