Çok saol canım benim ♡ iyiki spora sıkı sarılmısım çok mutluyum ♡ okadarmı kucuk duruom :)
Sen çok güzel tatlı bir ınsansın♡
Tamam canım haklsn bıdaha ole yapıcam aklıma gelmedi eşim görse kızar zaten bıdaha buraya atmım
İnsallah canim.
Biraz paslanmanin gecmesi cidden iyi olur spor salonunda daha rahat edersin.
Hem bir arkadaslar devam edince cok daha eglenceli olur valla :)
Guzel menü canım ♡ sporada baslamıssın harıkasın ♡
menüm
sabah: 1 adet yumurta, 10 zeytin, 2 dilim peynir( tuzsuz ), 1 bardak ılık su.
ara: 1 bardak beyaz çay.
öğle: 2 adet minik patlıcan dolma ( bulgurlu ), 1 bardak ayran
ara: 5 baden, 1 adet bayram şekeri ( karamelli olanından. birazcık rahatsızlanmıştım şefim ikram etti, her ne kadar baş ağrımı geçirmese de halsizliğim geçti)
akşam: bugün gadir-i hum olduğundan hirisi yedim. yaklaşık 5 kaşık kadar( içinde bol ett ve yarma ve/veya buğday var. bunların geceden sabaha kadar odun ateşinde pişmesi sonucu lapaya benzer bir yiyecek. keşkek diyor bazı yerler )
ara: 1 avuç çiğ çekirdek.
su: 1.5 lt. devam ediyorum en az 2 lt olacak şekilde günü bitireceğim.
spor:
4000 adım - 60 puan
25 dk egzersiz( mekik, popo hareketi, bel hareketi, kollar ve bacaklar çalıştırıldı. tersine ve düz olacak şekilde çalışma yapıldı. kısaca o kadar paslanmışım ki vücut ısınma hareketleri ve birazda popo sıkılaştırıcı hareketler yaptım)- 50 puan
toplam: 110 puan.
yarın yürümeyi başarırsam devam edeceğim. iş çıkışı hala çok sıcak olduğundan yürümek işkence, eve gelip yemekten sonra çıkmak ayrı işkence bakalım nasıl bir yol izleyeceğim.
not: kollarımı çok zorladım sanırım ağrımaya başladılar.
Cok saol cnm ♡Cok guzel canim masallah
Güzel menü canım su az spor nerde
Tamam canım teşekkür ederim ♡Aynen canim baya kucuk gozukuyosun masallah sana
Tamam canim, sen album yap bizi izle, albumu sadece izlediklerim gorsun diye ayarla, biz ordan yorum yapariz sana :)
Valla heeeBen laftan anlamıomilla basıma gelıcek
Olsun canım iyi iyi boş bos oturmaktansa♡Bugun spor sadece 30 dk yuruyus: 30 puan
5 bin adim : 75 puan (adimsayari acmayi unutmusum bosa gitti tum gun :))
Toplam: 105 puan
Bugun baska spor yok, asiri yorgunum, erken yaticam hatta :)
Canım kavun karpuz üzüm incir fazla yememeye çalış haftada 1 yeter cok şeker içerior yag vıcutta enerjiye donusuor mesela ama seker bıldın gıbı yağa dönüşüyor vücutta :/
Valla heee
Sakin 1i asma
Hadi en kotu 2 olabilir ilerde
Direkt odem yapar iste
Aynen canım. Aradım söyledim vallahi oda benim gibi başladı bir ara devam edemedi. En azından birbirimize destek oluruz. Bugün biraz spor yaptım ya inan nasıl rahat hissediyorum şuan kendimi. Hatta yatmadan biraz biraz mekik daha çekeceğim göbeğim için.
Çok sağol, inşallah devam edeceğim:)
Yok canım asmam 1 tamammaden suyuda içiom yeter
Di mi yaa
Bak bugun cok yorgunum ama icim rahat degil son 2 3 gundur guzel spor yaptigimdan icim gidiyor.
Sirf spora zeval gelmesin diye insan az yiyor, bi de emek verdigini hissediyosun :))
Ben yorgunluktan gozumu acamiom daha bilgisayarda isim varkaldi spor. Ama Allahtan en azindan yarim saat guzel yurudum :)
Ya açıkcası beni gaza getirende spor. O yüzden bıraktıktan sonra sporu diyette yalan oldu. Şimdi adım attım inşallah devamı gelecek. Sende pes etme canım, güzelce emek harcayıp emeğimizin karşılığını alacağız.
Napıyım yaa şükür
Güzel benceMenu
Sabah: 3 yk yulaf ezmesi, 1 yk chia, 1 bardak light sut, 2 gun kurusu kayisi
Oglen: bir kase yogurt, 1 tabak z.yagli yesil fasulye ( sadece fasulyesi ), 2 yk kisir, 1 kase yayla corbasi (pirinçli idi)
Aksam: haslanmis tavuk, 1 kase yogurt, 1 tabak tarhana corbasi, 2 yk bulgur
Su: 1.5 lt civari, 2ye tamamlanir
Kahve, yesil cay, siyah cay, tihaks
Cascade_
esperenzaa
Napıyım yaa şükür
Sen bapıosun
Ooo aynı anda yazmışız bende ondan bahsediyodumKizlar bugun beni 2 hafta kadardir gormeyen arkadasim gordu, nasil kilo vermissin boyle masallah dedi :)
Daha vermesen de olur, sadece kol ve biraz basen calissan yeter dedi. Yok didim, 5 kilo daha vermem lazim ( buraya baslamadan 1 hafta once 60dim yani 59.9, simdi 55.5). Zaten o 5 kilo bende 1 2 kilo gibi gozukuyo dedim :)
Mutlu oldum valla :)))
Güzel bence
Kaçamak da yok
İnşallah yarım kg de olsa gider bu cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?