Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle ama dediğim sebeplerden olabilir canım rahat ol sen tedbirinelden bırakma ama kafan da rahat olsun kötü düşünme
Aynen canım haklsn olmadığım zamanlardan sonra olmak daha hayırlı zaten yakında düzene oturur tamamıyle ınsallah

Supersın aferın saka maka dıkkat et cnm yuklenme bıanda kendıne hamlık var bosuma agrı cekıorsun benım yaptıgım gıbı suan alısdım ama zor oldu bel agrısı cekdım 2 hafta :/

Menüde güzel sporda ii olmus cnm ♡
2 3 cataldan bısı olmaz sürekli yemıorsun sonuçta
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu yaşlara ♡

Hosbulduk canim ❤ yok cok sukur kotu bisey olmadi aksine cok eglendim. Aklim burdaydi ama giremedim hic. Neler yaptiniz ben yokken kiz 7 lere indin mi hemen
Çok sevindim canım iyi olda ♡
Bizide unutma ama :)
Düştüm canım çok şükür 74.400♡
Sen neler yaptın

Çok sevindim canım iyi olda ♡
Bizide unutma ama :)
Düştüm canım çok şükür 74.400♡
Sen neler yaptın
Kiz sen naptin cok hizli kilo veriyosun masallah mi diyim dikkat et mi diyim sasirdim. Bende diyet kalmadi valla arkadasim hamileydi cani ne isterse yaptik yedik
Canım benımkıyle ugrasma ben not aldım 17.sinden buyana
ahh iste ozverili anlayisli bir uye daha ❤❤❤❤

Kiz sen naptin cok hizli kilo veriyosun masallah mi diyim dikkat et mi diyim sasirdim. Bende diyet kalmadi valla arkadasim hamileydi cani ne isterse yaptik yedik
ahh iste ozverili anlayisli bir uye daha ❤❤❤❤
Saol canım ♡ müsait bi günde randevu alıp gidicem doktora devlet hastanesinde diyetisyene gidicem 1 2 sefer kontrol amaçlı özel bi ton para bide cheakup yaptırmayı düşünüyorum sonuçları paylaşırım burda cnm :)

Zor bısı deıl cnm ya altı üstü puan not edıcez aslında herkez kendi puanını not etse bundan sonra toplu bıldırsek daha mantıklı ve kolay olur hepimiz için cnm ♡

Mutlaka bi dr git canim iyi yapnis olursun :)
Evet puanlari herkes kendi hesaplayip cuma gunu yazarsa daha iyi olur bencede.

Mutlaka bi dr git canim iyi yapnis olursun :)
Evet puanlari herkes kendi hesaplayip cuma gunu yazarsa daha iyi olur bencede.
Tamam canım♡
Aynen sende toplu şekilde paylasırsın 1.2.3. Dıe cnm sanada kolaylık olur tek tek ara bul ugrasdırır zor

Hanimlar,
Gecen hafta 17-24 Agustos arasi yaptiginiz sporlari cgdmk i etiketleyerek bildirin.

25 Agustos ve sonrasini kendinjz not alip toplam puani cuma gunu beni etiketleyerek bildirin.
Tabi ki sporlari ve puanlari yine gunluk paylasmaya devam edecegiz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…