- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bizim yaptığımız gibi tek tek arayıp bulacaklar o zaman sen herkesinkine bakamazsın çok uzun sürerRica ederim canım ama sanırım arkadaşlar kaydetmemisler
Aynen canım haklsn olmadığım zamanlardan sonra olmak daha hayırlı zaten yakında düzene oturur tamamıyle ınsallahKesinlikle ama dediğim sebeplerden olabilir canım rahat ol sen tedbirinelden bırakma ama kafan da rahat olsun kötü düşünme
Supersın aferınGÜnaydın kızlar. Dün plank yapayım dedim ısınma hareketleriyle 15 dk daha spor yaptım ve sabah belimin ağrısıyla uyandım. Zorladım kendimi sanırım. Bir de yetmezmiş gibi klima karşısında oturdum burnum durmuyor, boynum tutulmuş. Hadi aferin deyin bana
Bir de hepsnin üzerine sabah duş aldım
Atla canım süper olur dinlene dınlene ♡Evet canim, 15 dk icinde aralıkli olarak atladim 50serli. Günlük 500 atlayayim diyorum
Menüde güzel sporda ii olmus cnm ♡iyi geceleer daha yeni girebildim.
sabah
1 tane haşlanmış yumurta bol pul biberli
1 dilim peynir
1 adet domates
yeşil zeytin
1 dilim ekmek kepekli
şekersiz çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
Ara
Yeşil elma
aksam bi şey yiyemedim. yanimda form bisküvi vardı ondan 1 adet sadece. düğüne gittim çünkü.
gün boyu 10000 adim attım, ve 2 , 2.5 saat oynadım. oynamayı coook severim de. kına gecesiydi bi de takı vs olmadı bölünmeden güzel güzel oynadık.
3 litre su.
fakat 2 gün sonra doğum günün annem ben eve gelince supriz hazırlamış haliyle pasta vs de vardı 2-3 çatal alıp bıraktım. :):)
fattylamb94 @esperenzaa Kanguru_
Günaydın ♡Günaydın
Günaydın ♡günaydın kızlar
Selam hgeldın rakıbemya cok çok özledim vallaSelam kizlar. Uzun sure giremedim. Arkadasim supriz yapip arefe gunu yatiya geldi dun gitti. Esimde yoktu zaten iyi oldunasilsiniz
Hosbulduk canim ❤ yok cok sukur kotu bisey olmadi aksine cok eglendim. Aklim burdaydi ama giremedim hic. Neler yaptiniz ben yokken kiz 7 lere indin mi hemenSelam hgeldın rakıbemya cok çok özledim vallakorktum bısı oldu die çok şükür iyisin
Çok sevindim canım iyi olda ♡Hosbulduk canim ❤ yok cok sukur kotu bisey olmadi aksine cok eglendim. Aklim burdaydi ama giremedim hic. Neler yaptiniz ben yokken kiz 7 lere indin mi hemen
Spor yarismasi olmasa spor yapmican miKanguru_
fattylamb94
Kızlar
Kusura bakmayın üstelemiş gibi düşünmeyin
Geç de olsa puanlarımız hesaplanacak değil mi
Boşa yapmıyım
Canım benımkıyle ugrasma ben not aldım 17.sinden buyanaSpor yarismasi olmasa spor yapmican mitoplam 70 tane bilririm var hesaplayabilirsem hesaplicam beni etiketleyenleri.
Kiz sen naptin cok hizli kilo veriyosun masallah mi diyim dikkat et mi diyim sasirdim. Bende diyet kalmadi vallaÇok sevindim canım iyi olda ♡
Bizide unutma ama :)
Düştüm canım çok şükür 74.400♡
Sen neler yaptın
ahh iste ozverili anlayisli bir uye daha ❤❤❤❤Canım benımkıyle ugrasma ben not aldım 17.sinden buyana
Saol canım ♡ müsait bi günde randevu alıp gidicem doktora devlet hastanesinde diyetisyene gidicem 1 2 sefer kontrol amaçlı özel bi ton para bide cheakup yaptırmayı düşünüyorum sonuçları paylaşırım burda cnm :)Kiz sen naptin cok hizli kilo veriyosun masallah mi diyim dikkat et mi diyim sasirdim. Bende diyet kalmadi vallaarkadasim hamileydi cani ne isterse yaptik yedik
ahh iste ozverili anlayisli bir uye daha ❤❤❤❤
Mutlaka bi dr git canim iyi yapnis olursun :)Saol canım ♡ müsait bi günde randevu alıp gidicem doktora devlet hastanesinde diyetisyene gidicem 1 2 sefer kontrol amaçlı özel bi ton para bide cheakup yaptırmayı düşünüyorum sonuçları paylaşırım burda cnm :)
Zor bısı deıl cnm ya altı üstü puan not edıcez aslında herkez kendi puanını bir etse bundan sonra toplu bıldırsek daha mantıklı ve kolay olur hepimiz için cnm ♡
Tamam canım♡Mutlaka bi dr git canim iyi yapnis olursun :)
Evet puanlari herkes kendi hesaplayip cuma gunu yazarsa daha iyi olur bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?