Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seni çok merak ettiiik

Kızlar bısı dıcem çok garip ama benim regl hala bitmedi gelıor azar azar 21inden beri reglım :/

Canım regl di mi eminsin?
10 güne kadar normal canım
Zayıflıyorsun
Düzenin değişti
Mevsim değişiyor
Spor yapıyorsun
O yüzden düzensizlikler olabilir ki zaten düzensizdi
Tam 10 gün dolana kadar bekle
Kızlar bısı dıcem çok garip ama benim regl hala bitmedi gelıor azar azar 21inden beri reglım :/

Canım regl di mi eminsin?
10 güne kadar normal canım
Zayıflıyorsun
Düzenin değişti
Mevsim değişiyor
Spor yapıyorsun
O yüzden düzensizlikler olabilir ki zaten düzensizdi
Tam 10 gün dolana kadar bekle
Aynen canım eminim reglim 8gun oldu 9.güne girdik ayın 25i oldu
Duzensızdı kılo verince düzeldi bu ayda uzun sürdü ve 9 günde erken oldum garip bısı oldu anlamadm :/

İyi geceler canim :)
Plank'a bak, Cascade_ 'dan gorduk hepimiz
Baya guzel bisey
Kendini zorlama ama, 15 sn yap 15 sn dinlen, en fazla 30 sn yap sonra dinlen :)
Canım çok zormuş yaptım 15 saniye ama gel bana sor ısınma hareketleri vs derken 15 dk daha spor yaptım.

Aynen canım eminim reglim 8gun oldu 9.güne girdik ayın 25i oldu
Duzensızdı kılo verince düzeldi bu ayda uzun sürdü ve 9 günde erken oldum garip bısı oldu anlamadm :/
Canım şu an metabolizman da değişti
O yüzden düzensizlik olabilir
Doktora gideceksin ya danışırsın

iyi geceleer daha yeni girebildim.
sabah
1 tane haşlanmış yumurta bol pul biberli
1 dilim peynir
1 adet domates
yeşil zeytin
1 dilim ekmek kepekli
şekersiz çay

Ara
Yeşil çay

Öğlen
1 kase tarhana çorbası

Ara
Yeşil elma

aksam bi şey yiyemedim. yanimda form bisküvi vardı ondan 1 adet sadece. düğüne gittim çünkü.
gün boyu 10000 adim attım, ve 2 , 2.5 saat oynadım. oynamayı coook severim de. kına gecesiydi bi de takı vs olmadı bölünmeden güzel güzel oynadık.
3 litre su.

fakat 2 gün sonra doğum günün annem ben eve gelince supriz hazırlamış haliyle pasta vs de vardı 2-3 çatal alıp bıraktım. :):)

fattylamb94 esperenzaa @Rzgrece

Spor da menü de güzel bence

GÜnaydın kızlar. Dün plank yapayım dedim ısınma hareketleriyle 15 dk daha spor yaptım ve sabah belimin ağrısıyla uyandım. Zorladım kendimi sanırım. Bir de yetmezmiş gibi klima karşısında oturdum burnum durmuyor, boynum tutulmuş. Hadi aferin deyin bana
Bir de hepsnin üzerine sabah duş aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…