2 hafta sonra kaptanligi da birakiyorsun demek oluyor yaniCanımm
Gerçekten maşallah
Eşimin ailesi ile ilişkisine hiç karışmıyorım hatta arasın,görmeye gitsin diye sürekli teşvik ederim.
Ev hanımlığı bence de iyiydiBen de 2 hafta sonra ev hanımlığımı zirvede bırakıyorum
Cok saol canım en büyük etken karbonhidrat az proteini çok alarak spora yüklenmek olduTrabzonlu3461 canım ben de inan böyle rekor kilo verebileni görmemiştim.Bana göre bu kadarı fazla.ama senin yaşın,yaptığın sporun ve azmin mucize yaratıyır resmen.
Doktora gidecektin bir ara,gidip bir değerlerine baktır da içimiz rahat etsin.
Kaptanım bizi bırakmaz2 hafta sonra kaptanligi da birakiyorsun demek oluyor yani
Guzel canım ıpın puanı az ama etkısı cok puana bakma super ♡Araya sporumu sıkıştırayım, az bisey zaten, arada kaybolmasin
Kimi etiketlesem
fattylamb94 @Rzgrece fayfeyfiy
1 saat ev isi 20 puan
150 ip 30 puan
Toplam 50 puan
17-23 Ağustos arasi puanlarini yazmayanlar yazarsa ben duzenleyeyim bu kez.
Tmm canım cok ıı suyu yukselt ama 2.5 olsun en az
Canım hemen yatma ozaman hafif dolan evin içinde egzersiz falan yap yada en azından faydası olur :/Canım zıplayamadım ya
Ve çok acıkmışım ve regl yakın ya dayanamadım yedim et az yoka ekmek(lavaşın çok incesi) çok az da reçelNdymk
Aman boşver barışma zaten dertsiz başına dert almaŞu göze bak, barışacak göz var mı bi sen söyle
Tamam canim
Ekmeksel seyleri keske gunde en fazla 2 dilim civari tutabilsen ama olsun
Dun ve bugunki menun gayet iyi, oyle aman aman bi kacamagin yok.
Kilo bildirimini gordum.
Bence ac karnina ve kiyafetsiz 55.5 civarisin.
Bu sekilde devam et. Ekmeksel seyleri kis ama organik meyve buldun mu yiyince vicdan yapma bi daha nerde bulcan. Tabi ki 30 tane cilegi bir oturusta ye demiyorum ama 10 tane gayet ideal.
Yine de bugun ekmeksel seyleri oyle aman aman abartmamissin. İnsallah artiya gecmeden doneceksin :)
Bi de ispanak yemegi yesene, tuvalete cikmani cok kolaylastirir :)
İnsallah hasta olmazsin canim, bol bol limon suyu ic
Valla ne kadar teşekkür etsem az hatta teşekkür etsek az.Araya sporumu sıkıştırayım, az bisey zaten, arada kaybolmasin
Kimi etiketlesem
fattylamb94 @Rzgrece fayfeyfiy
1 saat ev isi 20 puan
150 ip 30 puan
Toplam 50 puan
17-23 Ağustos arasi puanlarini yazmayanlar yazarsa ben duzenleyeyim bu kez.
Canım ya suyu tamamlayamadan e toparladım hareket o oldu bulaşık toplama yatak kurma vsCanım hemen yatma ozaman hafif dolan evin içinde egzersiz falan yap yada en azından faydası olur :/
Suyuda 2.5 yap en az unutma cnm
Hoş geldin kaptanımCanım bayramın birinci günü akşam saatlerinde davetsiz yatılı misafirlerim geldi ve bu sabah gittiler.Ben de bu sürede hiç buraya bakamadım
Sen nasılsın canım ,iyi misin?
Canım ya suyu tamamlayamadan e toparladım hareket o oldu bulaşık toplama yatak kurma vsCanım hemen yatma ozaman hafif dolan evin içinde egzersiz falan yap yada en azından faydası olur :/
Suyuda 2.5 yap en az unutma cnm
Tmm cnm ama yarın dikkat et 6dan sonra yememeye calıs yersende hafıf bısıler ye yogurt olabılır mesela meyvede yeme aksamCanım ya suyu tamamlayamadan e toparladım hareket o oldu bulaşık toplama yatak kurma vs
Kizlar bugun beni 2 hafta kadardir gormeyen arkadasim gordu, nasil kilo vermissin boyle masallah dedi :)
Daha vermesen de olur, sadece kol ve biraz basen calissan yeter dedi. Yok didim, 5 kilo daha vermem lazim ( buraya baslamadan 1 hafta once 60dim yani 59.9, simdi 55.5). Zaten o 5 kilo bende 1 2 kilo gibi gozukuyo dedim :)
Mutlu oldum valla :)))
Canım arada ye sık ve abartı olmamak kaydıyla okdardan bısı olmaz ama erken saatlerde yemeye çalış :)Trabzonlu3461 canlarım zaten karpuz çok sevmem incir de kavunu severim o da güzel olavak ki yiyim
Üzüm de çekirdeksizama yine Dean yemeye çalışıyorum dediğiniz gibi
Kavunu da belki bağırsakları çalıştırırCascade_ gibi diye yedim
Haklısın canım ben de kendi evimde öyle yapıyprdum ama ziyaretler mahvettiTmm cnm ama yarın dikkat et 6dan sonra yememeye calıs yersende hafıf bısıler ye yogurt olabılır mesela meyvede yeme aksam
Menü iyiydi aksama kadar akşam çok kacırmıssın canım sporda yok kötü oldu dikkat et :/Menüm
Sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Öğlen
Sulu et yemeği
1 dilim ekmek
Akşam
1 pors sebze yemeği
3 top dondurma
2 kaşık irmik tatlısı
Akşama kadar kaçamaksız gelmiştim ya of
Kızımn gündüz uykusu düzeldi akşamı hala bozuk. Spora hiç vaktm olmuyo bahane diil gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?