Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok saol canım en büyük etken karbonhidrat az proteini çok alarak spora yüklenmek oldu
Dedımya daha oncede 38 kilo verdim 7 ayda ben hemde sporsuz sadece egzersiz ve birazdansla ama sarkma olmusdu bıraz kasdan kaybetmısdım baya suan daha saglıklı verdıgıme ınanıorun cunku sıkılasma çok fark edıor
Baktırıcam canım en kısa zamanda randevu alıp

Guzel canım ıpın puanı az ama etkısı cok puana bakma super ♡

Canım zıplayamadım ya
Ve çok acıkmışım ve regl yakın ya dayanamadım yedim et az yoka ekmek(lavaşın çok incesi) çok az da reçel Ndymk
Canım hemen yatma ozaman hafif dolan evin içinde egzersiz falan yap yada en azından faydası olur :/
Suyuda 2.5 yap en az unutma cnm

Bamya arıyoruz kaç seferdir eşşek kadarlar ya
Parasına bakmayıp alacağız ama bir türlü küçük bulamadık

Ispanak da aklıma gelmedi canjm
Karnım 5 aylık oldu

Aynen şu an meyveler hep organik bahçesinden getirip satıyorlar çünkü tadları resmen ayrı güzel ama hep kötü olmuş bağlar
Aşırı sıcak az yağış kurutmuş mahvetmiş

Valla ne kadar teşekkür etsem az hatta teşekkür etsek az.

Canım hemen yatma ozaman hafif dolan evin içinde egzersiz falan yap yada en azından faydası olur :/
Suyuda 2.5 yap en az unutma cnm
Canım ya suyu tamamlayamadan e toparladım hareket o oldu bulaşık toplama yatak kurma vs

Menüm

Sabah

Menemen
1 dilim ekmek

Öğlen

Sulu et yemeği
1 dilim ekmek

Akşam

1 pors sebze yemeği
3 top dondurma
2 kaşık irmik tatlısı

Akşama kadar kaçamaksız gelmiştim ya of

Kızımn gündüz uykusu düzeldi akşamı hala bozuk. Spora hiç vaktm olmuyo bahane diil gerçekten

En sevdiğim arkadaş

Canım arada ye sık ve abartı olmamak kaydıyla okdardan bısı olmaz ama erken saatlerde yemeye çalış :)

Menü iyiydi aksama kadar akşam çok kacırmıssın canım sporda yok kötü oldu dikkat et :/
Hala duzelmedımı prenses ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…