Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok üzüldüm cnm ya nedıebılırmkı çok üzücü severek ayrılmak hayat kur demesi kolayda icraatta zor ortada birde çocuk var onun içinde çok zor ailedn uzak olucaksn en guzelı huzurun olucak bende esımın aılesıyle otururken esımle cok kavga edıorduk evı ayırdım uzaga gttm kendı aılemın oldugu yere rahatladım Allah sabır versin yar ve yardımcın olsun kardeşim

Yaa çok üzüldüm daha minicik bunları nerden biliyor. Bi pedagogla mı görüştürseniz asıl onum şimdi anneye ihtiyacı var

Valla harikasın ben aylardır 78den 74e inemedim sen bir anda verdin bi before afterini bekliyoruz cancağzım
Cok saol kuzum ♡
Yaptım onu canım tekrar yapayım istersen dün çekildim fotoyla diyete başladıktan 1 ay sonraki halim ve şimdiki halim

Son kez buraya atayım bundan sonra albümde paylasıcam smdı usendm orda paylaşmaya fattylamb94
İnanmıyorummm ya çok güzel olmuşsun daha 1 ay olmadı bin kere maşallah ilk defa böyle bişey görüyorum insan nasıl bu kadar kısa sürede böyle kilo verebilir

İnanmıyorummm ya çok güzel olmuşsun daha 1 ay olmadı bin kere maşallah ilk defa böyle bişey görüyorum insan nasıl bu kadar kısa sürede böyle kilo verebilir
Çok saol cnm çok çok saol ♡ sayenizde spora yuklenınce normalde 2 kılo verıodum haftada smdı 4 5 spor sayesınde ve siz ♡ bıde baya sıkılasma var ona çok sevınıom verdim kilodan fazla

Çok saol cnm çok çok saol ♡ sayenizde spora yuklenınce normalde 2 kılo verıodum haftada smdı 4 5 spor sayesınde ve siz ♡ bıde baya sıkılasma var ona çok sevınıom verdim kilodan fazla
Valla taş olmuşsun 30 yaşındaki kadının içinden 20 lik çıtır çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…