Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım yaa biz sessizler ceza aldıkça
Seslilere cezaya ne hacet
Canımm benim izinde olanlar hariç herkese ceza veriyorum genelde.Elif izinde olmasına rağmen ona da ceza verdim hatta
Canım yaa
Kaptan “bize” ceza verse de
Allah cezamızı vermesin yeter ki
Hahahacanımmm
OOOOOO
2 ÇATAL PASTA
OOOOOOOO
esperenzaa

(Yaşasin kotuluk , bacim kusura bakma fayfeyfiy yapmadan bi kere de ben yapayim istedim )
Hahaha. İyi yapmışsın görmüştüm ama bundan sonra oooooo’larr olursa hiçbir kaçamak gözümden kaçmaz.
Feyza eğer artı ile gelirse 3 gün geldiği artı kadar ip atlattıracağım .

En son dun aksam 4bucuk civari girmis
İnsallah kotu bisey yoktur, cunku yazmadigi ya da öğün atladığı hiç olmamıştı..

Abbbooooo

Yandinn kiiizz fayfeyfiy
Hemen bekunis iç, lavman yaptir hatta ahhahah

fayfeyfiy yandın

En son dun aksam 4bucuk civari girmis
İnsallah kotu bisey yoktur, cunku yazmadigi ya da öğün atladığı hiç olmamıştı..
Evet canım ben de çok merak ediyorum.paylaşım alanında yazılanlar biraz hırpaladı İlknur’u.dediğin gibi hiç böyle yapmazdı.
Ne söylendiği değil nasıl söylendiği önemli ya çoğu zaman.bazı eleştrilerin dozu ve üslubu 20 ysşında küçücük bir anne için doğru değildi bence de. Ben olsam hiç iplemem ama ilknur daha küçük olduğu için kırıldı sanırım.

Evet yanlış üslupla fazla üstüne gidenler oldu.
Bireysel birincilik diye bişey oldugunu bile o gün olunca öğrenmişti, 1. Olmak icin falan diyen bile oldu.

Kızlar kbmayn olanlar etkiledi evet ama ondandeıl gırmeme sebebım dün eşimle azıcık atıstık sonra barıstık misafirliğe gittik orda kaldık sabah geldim
Bugünde başına kötü bir olay geldi zaten kahvaltı ettim 12 gibi kahvaltı sırasında uzerıme sıcak cay dokuldu suan cok canım yanıor bacak aram sıstı baya agrıor ama suan bırazdaha ıyı yanık kıremı surdum :/

Güzel canım

Evet yanlış üslupla fazla üstüne gidenler oldu.
Bireysel birincilik diye bişey oldugunu bile o gün olunca öğrenmişti, 1. Olmak icin falan diyen bile oldu.
Tan da demek istediğim buydu aslında.
İnanmıyorum demek ile inanamıyorum demek çok farklı şeyler.bireysel birincililiği hatta sırlarını paylaşması gerektiğini yeni öğrendi.burası sanal bile olsa incittiğimiz insanlar gerçek ve nasıl şartlarda ve nasıl bir psikolojide olduklarını bilmeden yapılan ve uygun dille olmayan her eleştri yapıcı olmayı bırak yıkıcı oluyor.
İlknur ilk geldiğinde 15 yaşındaki yapmış olduğu evlilik( ki daha bana göre çocukken yapılmış hata), çok çok erken anne oluşu kimbilir minicik bedenini ruhunu nasıl hırpaladı diye düşünmüştüm.onun yaşlarındaki kendimi düşünüp içten içe ilknura üzülmüştüm
Birinin hayatını aynı şartlarda yaşamamışsak eleştirirken dozunu ve üslubunu iyi ayarlamalıyız ki karşımızdakine daha fazla zarar vermeyelim

Menumu yazip yatiyorum

Sabah
Kasap sucukla omlet
Peynir
Zeyrin
Cay

Ara turk kahvesi

Aksam
5 6 tane midye ( kalorisini hic bilmiyorum ()
2 catal pasta
Limomlu soda

Su 2.5 lt
2000 adim
2 saat ev isi
Pasta hariç iyi spor biraz daha olmalıydı canım

Midyeyi bilmiyorum..

Canım çoook geçmiş olsun
Ya nasıl döküldü

Çok çok geçmiş olsun

Canım umarım hemen iyileşir ya kremi düzenli sür mutlaka

Canım çoook geçmiş olsun
Ya nasıl döküldü

Çok çok geçmiş olsun

Canım umarım hemen iyileşir ya kremi düzenli sür mutlaka
Cok saol canım masadan cekerken kaydı ustume dokuldu cokda sıcakdı baya yandı acıdı ama suan daha ıı akşamda surucem :/

Kuzum çok geçmiş olsun silverdin ya da başka bi yanık kremi sürseydin izi kalmasa bari

Umarım ağrın geçer canım
Tamamdır o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…