İnşallahEvet senin eşya konusunda tavsiyelerini biliyorum çok haklisinyemektede olursun
HahahaNeyse bakalım olan oldu önümüze bakalım. Neydi benim şarkı
Yeşil çayı demlemişem
İçine de karanfil atıvermişem
Yarın evdeyiz, pazartesi KV ye gideceğiz. O pek tatlı yapmaz. Salı annemle ablam gelecek. Başka yere gitmeyiz o yüzden. Bayram rahat geçecek inşallahHahahaharikasin
Sen malatyali misin kizEvet hemşerim malatyada çok güzel kuruyor... bana her sene kv gönderiyor.... ama osmaniye çok nemli burada muhafaza etmek çok zor
Olsum yine yapcaz. Hayurdir kuzum kaynanana mi bakiyosun su an sen? Neden yogundun unuttum ben girmeyinceAhhh guzel ortim sorma sorma cok yogun geciyor bu 10 gundur ben ben degilim gerci senin yogunluguna yetisemem ama inan bende seni cok ozledim ne guzel sohbetler eder yoldaslik yapatsik birbirimize((
Evet canim malatyalıyım sen ?Sen malatyali misin kiz
Olsum yine yapcaz. Hayurdir kuzum kaynanana mi bakiyosun su an sen? Neden yogundun unuttum ben girmeyince
Paketli ürün işi kolay. Almıyoruz eve. Meyve de çok dert değil gibi. Gerçi bugün karpuz aldık bal gibi. O bitince başlayalım olur muŞekerli tüm paketli ürünler... bence 21 gün belirli meyvelerde yasak olmalı şeker oranı yüksek olan üzüm ,incir , kavun , karpuz gibi)
Sağol canım Allah hepimize bol enerji versin. Temizlik hariç diğerlerini severek yapıyorum o yüzden zor gelmiyor.Maşallah bu enerjiden banada lazım hem 10.000 adım atıp hem temizlik hemvs vs
Bizim eve şeker almamamız lazım. Gözüm döndü mü muhallebi yapıyorum.Paketli ürün işi kolay. Almıyoruz eve. Meyve de çok dert değil gibi. Gerçi bugün karpuz aldık bal gibi. O bitince başlayalım olur mu
HahahaBizim eve şeker almamamız lazım. Gözüm döndü mü muhallebi yapıyorum.
Bi keresinde gözüm nasıl döndüyse baktım evde şeker yok. Komşudan alayım bari dedim görevli yerleri silmiş giderken düştümyılmadım topallaya topallaya gittim aldım şekeri dönüşte yine düştüm şekeri de döktüm gittim başka komşuyu aradım oğlan evdeyse asansöre şeker koyuversin ben şeker uğruna kafamı kırcam diye
İyi bayramlarKızlar son 4 km kaldı cok sükür geldik net cekmiyor öpüyorum hepinizi
Iyi geceler iyi bayramlar
Gerisi nerde canımNeyse bakalım olan oldu önümüze bakalım. Neydi benim şarkı
Yeşil çayı demlemişem
İçine de karanfil atıvermişem
Hahahasesli güldüm eşim ne oldu dedi çok tatlısın yaaa azmine hayran kaldım gözümde canlandırdım
Gerisi yok pısss söndü o havaGerisi nerde canım
İlk menu benden:)
Sabah -ogle13.30
2 sahanda yumurta
2 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
2 kare bitter 2 ceviz ve cay
Ara 17
2 top dondurma ( disardaydim kizlar eve gelip yemek yeme firsttim olmadi artik aksam bisey yemicem)
Ve az once kardesim fistikli baklava istedi ama fistiklarini yemicekmis2 dilim baklavanin sadece fısiklarini yedim
Ara olarak 1 cay bar . Süt icebilirim
Su 2 lt
Sabah 11:00
1 yumurta
Domates
Zeytin
Peynir üstüne keten tohumu
Biber
Bir avuç Fındık kaju
Ara maden suyu
Akşam 18.30
Fırında tavuklu kabak graten
Acur
Ayran
Jullian 15/30
9000 adım (gezme)
Bugün menü
Sabah 10.30
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 sâlatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
2 kırmızı erik
10 yerfıstık
3 bayram çikolatası
Akşam 16.40
2 yk bulgur pilavı
7 yk barbunya
Salata
Ara
1 dilim peynir ( canım tuzlu bişey istedi bunu yedim )
3 lt su içildi.Zipzip-
Spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk tempolu yürüyüş yapıldı
Çarşı pazar gezildi...
10.30 1 kucuk ev pogacasi, 5 zeytin, yarim dlm peynir, donates, salatalik
16.30 4 yk yulaf, 1 kase sut, kucuk cerez kasesinin yarisi karisik cerez
19.30 1 kase kuru fasulye, kucuk dlm boregin ceyregi, 2catal tatli
Ayyy çok güldüm yaa delisin. Şeker derdine bı yerinden olacakmissin. Sen eve almasan da bı yolunu buluyorsun demek ki. Sana başka çözüm bulmak lazım. Benim ev müstakil komşu yok o yüzden isteyemem, markete de uzagiz. İşim bı tık daha kolay.Bizim eve şeker almamamız lazım. Gözüm döndü mü muhallebi yapıyorum.
Bi keresinde gözüm nasıl döndüyse baktım evde şeker yok. Komşudan alayım bari dedim görevli yerleri silmiş giderken düştümyılmadım topallaya topallaya gittim aldım şekeri dönüşte yine düştüm şekeri de döktüm gittim başka komşuyu aradım oğlan evdeyse asansöre şeker koyuversin ben şeker uğruna kafamı kırcam diye
Hayırlı bayramlar cnm, kazasız belasız dönün inşallahKızlar son 4 km kaldı cok sükür geldik net cekmiyor öpüyorum hepinizi
Iyi geceler iyi bayramlar
Ben de kahkaha atıp duruyorum deminden beri de duyan yok neyse kiHahahasesli güldüm eşim ne oldu dedi çok tatlısın yaaa azmine hayran kaldım gözümde canlandırdım
Ey muhallebi sen nelere kadirsinBizim eve şeker almamamız lazım. Gözüm döndü mü muhallebi yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?