Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet hemşerim malatyada çok güzel kuruyor... bana her sene kv gönderiyor.... ama osmaniye çok nemli burada muhafaza etmek çok zor
Sen malatyali misin kiz
Ahhh guzel ortim sorma sorma cok yogun geciyor bu 10 gundur ben ben degilim gerci senin yogunluguna yetisemem ama inan bende seni cok ozledim ne guzel sohbetler eder yoldaslik yapatsik birbirimize((
Olsum yine yapcaz. Hayurdir kuzum kaynanana mi bakiyosun su an sen? Neden yogundun unuttum ben girmeyince

Şekerli tüm paketli ürünler... bence 21 gün belirli meyvelerde yasak olmalı şeker oranı yüksek olan üzüm ,incir , kavun , karpuz gibi )
Paketli ürün işi kolay. Almıyoruz eve. Meyve de çok dert değil gibi. Gerçi bugün karpuz aldık bal gibi. O bitince başlayalım olur mu

Paketli ürün işi kolay. Almıyoruz eve. Meyve de çok dert değil gibi. Gerçi bugün karpuz aldık bal gibi. O bitince başlayalım olur mu
Bizim eve şeker almamamız lazım. Gözüm döndü mü muhallebi yapıyorum.
Bi keresinde gözüm nasıl döndüyse baktım evde şeker yok. Komşudan alayım bari dedim görevli yerleri silmiş giderken düştüm yılmadım topallaya topallaya gittim aldım şekeri dönüşte yine düştüm şekeri de döktüm gittim başka komşuyu aradım oğlan evdeyse asansöre şeker koyuversin ben şeker uğruna kafamı kırcam diye

Hahaha sesli güldüm eşim ne oldu dedi çok tatlısın yaaa azmine hayran kaldım gözümde canlandırdım

Cnm dondurma olmasına rağmen menün güzel bence, afiyet olsun

Sabah 11:00
1 yumurta
Domates
Zeytin
Peynir üstüne keten tohumu
Biber
Bir avuç Fındık kaju

Ara maden suyu

Akşam 18.30
Fırında tavuklu kabak graten
Acur
Ayran

Jullian 15/30
9000 adım (gezme)

Cnm öncelikle aramıza hoşgeldin menüde, sporda harika olmuş.

Cnm aramıza hoşgeldin Menüde sporda çok güzel olmuş. Bayram çikolatalarını yakmışsın zaten.

10.30 1 kucuk ev pogacasi, 5 zeytin, yarim dlm peynir, donates, salatalik
16.30 4 yk yulaf, 1 kase sut, kucuk cerez kasesinin yarisi karisik cerez
19.30 1 kase kuru fasulye, kucuk dlm boregin ceyregi, 2catal tatli

Cnm menü yine her zamanki gibi güzel Afiyet olsun.

Ayyy çok güldüm yaa delisin. Şeker derdine bı yerinden olacakmissin. Sen eve almasan da bı yolunu buluyorsun demek ki. Sana başka çözüm bulmak lazım. Benim ev müstakil komşu yok o yüzden isteyemem, markete de uzagiz. İşim bı tık daha kolay.

Hala gülüyorum sana ya, gözümün önünde anlattıkların canlanıyor gitmiyor bir türlü. Sen çok yaşa emi.

Ey muhallebi sen nelere kadirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…