Günaydın canım bayramın mübarek olsun ❤Gunaydin kizlar bayraminiz mubarek olsun
Mutlu bayramlarMutlu bayramlar
baklavasiz kacamaksiz
Bol eksili bayramlariniz olsun insallhhhh
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsunBayramınız mübarek olsun arkadaşlarmutlu bayramlar
Günaydın mutlu bayramlarGünaydınkurban bayramınız mübarek olsun mutlu bayramlar
Malatyaaa malatyaa bulunmaz eşiinnTeşekkür ederim canim... malatya güzeldir insanıda öyle
Ya gerçekten seneler önce banada ikram edildiğinde iyyy bune dedimMalatyaaa malatyaa bulunmaz eşiinnhele o kiraz yapragindan yapilan yemeginiz yokmu annemle ikimize komsumuz vermisti yok artik canm bu da yenir mi demistik sonra yillarca bagimlisi olduk annem de ögrendi yapar arada yeriz ama malatyada inanilmaz kilo almistim bide ergenlikteydim kebaplar cigerler neyse
Ağzına her atmak istediğinde juliani düşün olurmu canımEvett annem için yaptığım kahve yani ikramliklarimla burdayım
Birer tane attım ağzıma
Yok bidaha tövbe ..iş bitti şimdi julliani yapıp duşa giricem insllhAğzına her atmak istediğinde juliani düşün olurmu canım
Merhaba kizlar,
bugün biraz geç yazıyorum günümün menüsünü
acayip yoğun bir gündü.
Kurban bayrami olduğu ixin ve bir ciftligimiz olduğu için hazırlıklar fulldu.Bize yarın dua edin ne olur ,çok riskli bir işi var eşimin.Bitene kadar kalbim ağzımda hep ..Aksam olup kasaplar işleri bitirince oh diyoruz.Sag salim bitsin inşallah.Dua edin ne olur.
sadece orda 23.000 adım atmışım.
Sabahki spor ise 5 km yürüyüş.
Bacaklarım kopuyor resmen
Gelelim ne yediğine..
Sabah
Domatesli yağsız omlet
Peynir
1 parça karpuz
2 ceviz
Ara :Yeşil çay
Öğlen:,3 köfte 1 ayran
Akşam (çiftlikte sağlıklı yemek bulamadim,telaş çoktu.)Yarım simit 1 bardak çay
1 litre su
Bugün malesef kosturmacadann suyu icemedim bile.'(
Çok çok teşekkür ederim.Cnm öncelikle bayramın mübarek olsun. Hiç sıkma canını,hayırlısı ile bugünü sorunsuz atlatacaksınız ❤
Evet Malatyalılar Antepliler şanslı maalesef bizim aileler İstanbul da ben de ilk defa kurutma deneyeceğim becerirsem hep yaparım inşallah kış hazırlığı iyi oluyor bizim nıfüs da gittikçe kalabalıklaşıyorOhh ne güzel kuru biber çok severim ama İstanbul'da kurumuyor maalesef malatyaliyim memleketimizde çok güzel olur kuru biber patlıcan bak kuru domateste güzel oluyor
Canım farklı yollar var kızartma çığırtma sulu yemek ya da çorba yapılır bamya dan eğer yemek veya çorba yapacaksan mutlaka limon kullanman gerekiyor yoksa süner bamya bir de uçları koni kesilecekbabmya pişirmeye cesaret edemiyorum böyle sulanıyor ya onu nasıl hallediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?