Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canim... malatya güzeldir insanıda öyle
Malatyaaa malatyaa bulunmaz eşiinn hele o kiraz yapragindan yapilan yemeginiz yokmu annemle ikimize komsumuz vermisti yok artik canm bu da yenir mi demistik sonra yillarca bagimlisi olduk annem de ögrendi yapar arada yeriz ama malatyada inanilmaz kilo almistim bide ergenlikteydim kebaplar cigerler neyse

Ya gerçekten seneler önce banada ikram edildiğinde iyyy bune dedim
Ama ikinci kez karsilastigimda yedim ve çok beğendim
Bidaha yapabilen bulamadım hep içimdedir
Bı yapan olsada yesem diye
Hala yiyemedim
Arada instada arkadaşlar resim atıyorlar içim gidiyo ama yok ..
Bu yaprak heryerde bulunurmu aslında sormak lazim

İşte benim arkadaşlarım böyle.
sizinle gurur duyuyorum.
bayram bile olsa spor yapılır Batu85
gerçekten motivemi artiriyorsunuz.
Burda olmaktan çok mutluyum
.İyiki seni dinledim ve geldik.Harika bir takım kaptanımız ve yardımcıları var. Z zipzip -
Muthissiniz.Biz beraber daha ne kglar veririz.
Tamda olmak istediğim yerdeyim.İyiki varsınız..

Cnm öncelikle bayramın mübarek olsun. Hiç sıkma canını,hayırlısı ile bugünü sorunsuz atlatacaksınız

Cnm öncelikle bayramın mübarek olsun. Hiç sıkma canını,hayırlısı ile bugünü sorunsuz atlatacaksınız ❤
Çok çok teşekkür ederim.
Allah'ın izniyle halolucak umarım.
Bizim için aslında hem yorucu hem.duygusal bir gün.
Eşim ve çalışanlarımız hayv baktığı için çok duygusal bir bağ oluyor aramizda
Ama taktir Allah'ın,böyle emretmiş.
İnşallah ihtiyacı olanlara dağılır tüm kesimler,buzdolaplarini doldurmak için malesef bir çok kişinin çabası.Garipleri yetim ve oksuzleri hiç unutmayacağız bir bayram olur insallah

Ohh ne güzel kuru biber çok severim ama İstanbul'da kurumuyor maalesef malatyaliyim memleketimizde çok güzel olur kuru biber patlıcan bak kuru domateste güzel oluyor
Evet Malatyalılar Antepliler şanslı maalesef bizim aileler İstanbul da ben de ilk defa kurutma deneyeceğim becerirsem hep yaparım inşallah kış hazırlığı iyi oluyor bizim nıfüs da gittikçe kalabalıklaşıyor

babmya pişirmeye cesaret edemiyorum böyle sulanıyor ya onu nasıl hallediyorsunuz ?
Canım farklı yollar var kızartma çığırtma sulu yemek ya da çorba yapılır bamya dan eğer yemek veya çorba yapacaksan mutlaka limon kullanman gerekiyor yoksa süner bamya bir de uçları koni kesilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…