- 8 Mart 2019
- 7.608
- 37.335
- 548
- 40
Bizim eve şeker almamamız lazım. Gözüm döndü mü muhallebi yapıyorum.
Bi keresinde gözüm nasıl döndüyse baktım evde şeker yok. Komşudan alayım bari dedim görevli yerleri silmiş giderken düştümyılmadım topallaya topallaya gittim aldım şekeri dönüşte yine düştüm şekeri de döktüm gittim başka komşuyu aradım oğlan evdeyse asansöre şeker koyuversin ben şeker uğruna kafamı kırcam diye
Aaa aşkolsun hiç olur mu öyle şey, sen yaz ki ben gaza geleyimGerisi yok pısss söndü o hava
Yaa o da bi şey mi evden çık 20 adım yürü kocaman pastane karşı kaldırıma geç bim, bu tarafta a101, diğer taraf etli ekmekçi kavşağı geç fırın sıcak ekmekAyyy çok güldüm yaa delisin. Şeker derdine bı yerinden olacakmissin. Sen eve almasan da bı yolunu buluyorsun demek ki. Sana başka çözüm bulmak lazım. Benim ev müstakil komşu yok o yüzden isteyemem, markete de uzagiz. İşim bı tık daha kolay.
Hala gülüyorum sana ya, gözümün önünde anlattıkların canlanıyor gitmiyor bir türlü. Sen çok yaşa emi.
Insallah balim evet ama bugun sondu yarin memlekete gidecegiz insallah ama orada da zor oluyor umarim dizginleye bilirim kendimi ama bu kadar yorulmayacagim kesinSen malatyali misin kiz
Olsum yine yapcaz. Hayurdir kuzum kaynanana mi bakiyosun su an sen? Neden yogundun unuttum ben girmeyince
İyi de sen Bermuda şeytan üçgeninde oturuyormussun. Takdir ettim ben seniYaa o da bi şey mi evden çık 20 adım yürü kocaman pastane karşı kaldırıma geç bim, bu tarafta a101, diğer taraf etli ekmekçi kavşağı geç fırın sıcak ekmek
Ayyy çok güldüm yaa delisin. Şeker derdine bı yerinden olacakmissin. Sen eve almasan da bı yolunu buluyorsun demek ki. Sana başka çözüm bulmak lazım. Benim ev müstakil komşu yok o yüzden isteyemem, markete de uzagiz. İşim bı tık daha kolay.
Hala gülüyorum sana ya, gözümün önünde anlattıkların canlanıyor gitmiyor bir türlü. Sen çok yaşa emi.
Ey muhallebi sen nelere kadirsin
Anka cım senin o halini oğluma benzettim. Düşsede, kafasınıda patlatsa istediğini almadan pes etmiyor küçük adam
Valla yaaİyi de sen Bermuda şeytan üçgeninde oturuyormussun. Takdir ettim ben seni
Aaa aşkolsun hiç olur mu öyle şey, sen yaz ki ben gaza geleyim
Bende kastamonu aslen canim ama malatyada 5 yil kaldim coook severim malatyayi da malatyalilari daEvet canim malatyalıyım sen ?
Oh iyi yorulmussun ama cok sükür simdi ödül zamani annenlerin yaninda tadini cikar kuzum tatilinInsallah balim evet ama bugun sondu yarin memlekete gidecegiz insallah ama orada da zor oluyor umarim dizginleye bilirim kendimi ama bu kadar yorulmayacagim kesin
Gidiyorsun diye sorun çıkardılar mi canım.Insallah balim evet ama bugun sondu yarin memlekete gidecegiz insallah ama orada da zor oluyor umarim dizginleye bilirim kendimi ama bu kadar yorulmayacagim kesin
Köprüden önceki son çıkış hesabıYanlış hatırlamıyorsam ertesi gün diyetisyene başlayacaktım ondan o kadar azmettim
En zararsizi o bana göreValla yaaama hiç birinde gözüm yok bana muhallebi yetiyor
İnsan gibi yersen zararsız ben 3 ayda 10 kilo aldımEn zararsizi o bana göre
Teşekkür ederim canim... malatya güzeldir insanıda öyleBende kastamonu aslen canim ama malatyada 5 yil kaldim coook severim malatyayi da malatyalilari da
Oh iyi yorulmussun ama cok sükür simdi ödül zamani annenlerin yaninda tadini cikar kuzum tatilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?