Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anka cım senin o halini oğluma benzettim. Düşsede, kafasınıda patlatsa istediğini almadan pes etmiyor küçük adam

Yaa o da bi şey mi evden çık 20 adım yürü kocaman pastane karşı kaldırıma geç bim, bu tarafta a101, diğer taraf etli ekmekçi kavşağı geç fırın sıcak ekmek

Sen malatyali misin kiz

Olsum yine yapcaz. Hayurdir kuzum kaynanana mi bakiyosun su an sen? Neden yogundun unuttum ben girmeyince
Insallah balim evet ama bugun sondu yarin memlekete gidecegiz insallah ama orada da zor oluyor umarim dizginleye bilirim kendimi ama bu kadar yorulmayacagim kesin

Ey muhallebi sen nelere kadirsin
Anka cım senin o halini oğluma benzettim. Düşsede, kafasınıda patlatsa istediğini almadan pes etmiyor küçük adam

Yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün diyetisyene başlayacaktım ondan o kadar azmettim

Evet canim malatyalıyım sen ?
Bende kastamonu aslen canim ama malatyada 5 yil kaldim coook severim malatyayi da malatyalilari da
Insallah balim evet ama bugun sondu yarin memlekete gidecegiz insallah ama orada da zor oluyor umarim dizginleye bilirim kendimi ama bu kadar yorulmayacagim kesin
Oh iyi yorulmussun ama cok sükür simdi ödül zamani annenlerin yaninda tadini cikar kuzum tatilin

Bende kastamonu aslen canim ama malatyada 5 yil kaldim coook severim malatyayi da malatyalilari da

Oh iyi yorulmussun ama cok sükür simdi ödül zamani annenlerin yaninda tadini cikar kuzum tatilin
Teşekkür ederim canim... malatya güzeldir insanıda öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…