Benim kırkım çıktı başladım Leslie yaptim hep arada açık havada yürüdüm aralarda cardio plates, tk500 yaptımEmziren anneler ne tür sporlar yapıyorsunuz?
Benim 3 çocuğum var ikisi okuldayken spor yapiyordum okullar kapanınca bende spora pek zaman bulamıyorumBen bebekti ev işiydi ben zaman bulamıyorum ya spora .
Bide vakit kalınca kitap oku ders çalış spora zaman kalmıyor.
Peki sezeryan miydiniz?Benim kırkım çıktı başladım Leslie yaptim hep arada açık havada yürüdüm aralarda cardio plates, tk500 yaptım
Tk500 ne peki?Benim kırkım çıktı başladım Leslie yaptim hep arada açık havada yürüdüm aralarda cardio plates, tk500 yaptım
Yok dışardan okumuyorum.Benim 3 çocuğum var ikisi okuldayken spor yapiyordum okullar kapanınca bende spora pek zaman bulamıyorum
Doğru dışarıdan okuyorsun heralde tabi bebek uyuyunca ders çalış ev isi zaman kalmaz ama zayıflama sürecinde haftada hiç olmasa en azindan 3 gün 45 dk yapmak lazım
Bizim burdakiler yaglı ve tuzlu oluyor öyle düşündüm canımPirinç patlaginin kalorisine baktım çok azdı .
Bu arada sabah tartildim 72.4 dum.
Artık 6li rakamlar gormek istiyorum.
Tamm inşallah unutmam.Bizim burdakiler yaglı ve tuzlu oluyor öyle düşündüm canım
Cuma günü tartılmayı unutma canım diger cuma listeye alalım seni istersen
Evt sezeryan oldum iki aylıkken Leslie yaptım diyetisyenim ağrın olursa yapma dedi ama hiçbir sıkıntım olmadı devam ettim 6 aydan sonra aralarda cardio plates yaptımPeki sezeryan miydiniz?
Ben ip atlamak istiyorum.
Yürüyüş arada yapabiliyorum.
Cardio gebelikten önce yapıyordum ama şuan yapamıyorum.
Tk500 youtube da var baya hareketli leslieden sıkılınca iyi geliyor daha çok yoruyorTk500 ne peki?
Bide bebeğiniz ne kadarlık ne kadar verdiniz?
Ama ben cookk yiyiyorum artık basliyim dedim bide tatlilara doydummAma bayram bitmediki bayram bitince başlamıyormuyduk
Tamam canım unutmazsın insallah cuma tartıları önemli biliyorsunTamm inşallah unutmam.
Olur inşallah liste.
İsterim tabi ki .
Selam canım hosgeldin ❤Slm kızlar,
Dün ve bugün canım hicbirsey yemek istemiyor.
Modum düştü nedense
Yediklerini dikkat ediyorum ama böyle miskinlik çöktü gibi
3 aylık bı kızım var .Tk500 youtube da var baya hareketli leslieden sıkılınca iyi geliyor daha çok yoruyor
Bebeğim şuan 13 aylık 20 kilo verdim ama 2 aylıkken başladım şu zamana kadar
Ara ara bıraktığım zamanlar oldu ama
Senin bebegin kaç aylık
Acaba yorgunluktan yuruyrmedimSelam canım hosgeldin ❤
Aaa neden ki hadi bakalım kendine gel canım spor yap enerjin yerine gelsin
Olabilir belki canım havada cok sıcakAcaba yorgunluktan yuruyrmedim
toksin atamadigim için olabilirmi?
Emzirirken çok güzel veriliyor bol suyunu ve yesilligini ihmal etme sütün azalmamasi için ek gıdaya geçince daha rahat oluyor3 aylık bı kızım var .
Şuan 72.4 um.
15kilo versem yeterli benim için
2 gündür yitirmedim.Bacaklarim kesik kesik olmuş .tüm vücudumda agri var.Olabilir belki canım havada cok sıcak
Hurma markette vardı ama incir bakayım nerde bulabilirim.Emzirirken çok güzel veriliyor bol suyunu ve yesilligini ihmal etme sütün azalmamasi için ek gıdaya geçince daha rahat oluyor
6 öğün beslen mutlaka kendini çok yorma ve katı diyet kesinlikle yapma hurma incir ye mutlaka ben bu şekilde haftada 1 kilo vermiştim sende verirsin emzirmek büyük avantaj kalori yaktiriyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?