Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bebekti ev işiydi ben zaman bulamıyorum ya spora .
Bide vakit kalınca kitap oku ders çalış spora zaman kalmıyor.
Benim 3 çocuğum var ikisi okuldayken spor yapiyordum okullar kapanınca bende spora pek zaman bulamıyorum
Doğru dışarıdan okuyorsun heralde tabi bebek uyuyunca ders çalış ev isi zaman kalmaz ama zayıflama sürecinde haftada hiç olmasa en azindan 3 gün 45 dk yapmak lazım

Benim kırkım çıktı başladım Leslie yaptim hep arada açık havada yürüdüm aralarda cardio plates, tk500 yaptım
Peki sezeryan miydiniz?
Ben ip atlamak istiyorum.
Yürüyüş arada yapabiliyorum.
Cardio gebelikten önce yapıyordum ama şuan yapamıyorum.

Yok dışardan okumuyorum.
Dil çalışıyorum.

Peki sezeryan miydiniz?
Ben ip atlamak istiyorum.
Yürüyüş arada yapabiliyorum.
Cardio gebelikten önce yapıyordum ama şuan yapamıyorum.
Evt sezeryan oldum iki aylıkken Leslie yaptım diyetisyenim ağrın olursa yapma dedi ama hiçbir sıkıntım olmadı devam ettim 6 aydan sonra aralarda cardio plates yaptım

Tk500 ne peki?
Bide bebeğiniz ne kadarlık ne kadar verdiniz?
Tk500 youtube da var baya hareketli leslieden sıkılınca iyi geliyor daha çok yoruyor
Bebeğim şuan 13 aylık 20 kilo verdim ama 2 aylıkken başladım şu zamana kadar
Ara ara bıraktığım zamanlar oldu ama
Senin bebegin kaç aylık

3 aylık bı kızım var .
Şuan 72.4 um.
15kilo versem yeterli benim için

3 aylık bı kızım var .
Şuan 72.4 um.
15kilo versem yeterli benim için
Emzirirken çok güzel veriliyor bol suyunu ve yesilligini ihmal etme sütün azalmamasi için ek gıdaya geçince daha rahat oluyor
6 öğün beslen mutlaka kendini çok yorma ve katı diyet kesinlikle yapma hurma incir ye mutlaka ben bu şekilde haftada 1 kilo vermiştim sende verirsin emzirmek büyük avantaj kalori yaktiriyor çünkü

Hurma markette vardı ama incir bakayım nerde bulabilirim.
Kuru üzüm yedim bı ara fıstık ve ceviz yiyorum bol bol.
Bide karışık anason rezene çayı içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…