Günaydın canım ❤Günaydın
İki gündür bir şişkinlik vardı
Bugün indi tartiyada yansıdı şükür
Çok sevindim senin adına canım, ben tartiya cikmaya korkuyorum.Günaydın
İki gündür bir şişkinlik vardı
Bugün indi tartiyada yansıdı şükür
Elifcim, giderken 66,9 , dönüşte 67,5. 600 gr almışım. Toparlarım ben onuHosgeldin ablacım iyi bayramlar
Yarın tartıl bakalım nr durumdasın görelim sonra cumaya kadar az da olsa toparlaman gerekiyor bu hafta tartı olacak ablacım
Günaydın canım ❤Günaydın
Yine cook fazla artı değilsin tartıya 3 gün var toparlansın ablacım o güne kadarElifcim, giderken 66,9 , dönüşte 67,5. 600 gr almışım. Toparlarım ben onu
Evet canım inşallah. Bugün evyoğurdu kürüne başlıyım hemenGünaydın canım ❤
Yine cook fazla artı değilsin tartıya 3 gün var toparlansın ablacım o güne kadar
Ev yogurdu sana cook iyi geliyor ablacımEvet canım inşallah. Bugün evyoğurdu kürüne başlıyım hemen
Bende korkuyorum, dönüşte nasıl çıkarım tartıya bilmiyorumÇok sevindim senin adına canım, ben tartiya cikmaya korkuyorum.
Ben cumayi bekliycem tartilmak için. O araya kadar şişkinlik de geçer belki. Elimden geleni de yapıcam şu 3 günBende korkuyorum, dönüşte nasıl çıkarım tartıya bilmiyorum
Günaydın ama almamakta bu dönemde çok iyi birşeyKızlar günaydın ❤
Ben bugün tartıda 65.1 gördüm. Kilo vermemişim kısaca
Günaydın canım ❤Kızlar günaydın ❤
Ben bugün tartıda 65.1 gördüm. Kilo vermemişim kısaca
Pirinç patlaginin kalorisine baktım çok azdı .Tamam canım regl sonrası tartılırsın
Afiyet olsun canım pirinç patlagı dısında güzel
Günaydın canım gece 1 de anca uyuyabildim ama dinlenmisim
Kesinlikle canım 3 gün var toparlamamız lazım
Maşallah sana .Ben kahvaltı öncesi sporumu yaptım bile canım. 11.000 adım attım. İnşallah akşam üzeri de evde spor yapmayı düşünüyorum. Bı de az yedim mi süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?