Ya aslında haklısınız sizin motiveyide bozuyoruz...Yok canım şimdilik bende bir problem yok
Ama konuşuyorlar sonra bizde sapitiyoruz
Herkes hedefine yöneldi hadi bakslim
Biliyorum biliyorum güzel gidiyorsun masallah canım ❤Yok canım şimdilik bende bir problem yok
Ama konuşuyorlar sonra bizde sapitiyoruz
Herkes hedefine yöneldi hadi bakslim
Çok zor oluyor Allah yokluğunu göstermesin ...elime tel alsam kiziyor ne ona bakıyorsun diyorada81 haklısın aslında ,evde misafir olunca yada sen başka yerde olunca düzen kalmıyor..
Ben annemdeyim sadece kendime bakıyorum o yüzden rahatım yoksa iki çocukla çoktan bozmustum
Sağol canım seninde bayramın kutlu olsun
iyiyim ben de, yogun bu aralar cok ama sonunda takima geri gondumSağol canım seninde bayramın kutlu olsun
Iyiyim sen nasılsın ❤
Eline sağlık canım güzel görünüyorŞuan benim imtihanim bu
Annemlere tatlı yapıyorum
Pişiyor bakalım cıssss
Ben yemicem insallh
Ben seni görüyorum da arada takımdasın sanıyordum kilo mu aldın bakalım,iyiyim ben de, yogun bu aralar cok ama sonunda takima geri gondum
tabii hala liste disiyim
Senin de bayramın kutlu olsun canım
evet canim izinde kilo aldim, derken aksilik aksilik ustune, ancak bu hafta dondum diyete. onun harici kaptana yardim icin buralardaydim sadeceBen seni görüyorum da arada takımdasın sanıyordum kilo mu aldın bakalım,
Kaptanınız cook iyi sende eminim hefefine onunla ulasacaksın
Nasil gidiyor canim hamilelik? bayramda besliyorlardir simdi seniSenin de bayramın kutlu olsun canım
Diyete döndüysen o zaman önce izin kilona sonrada listeye dönüs yapabilirsinevet canim izinde kilo aldim, derken aksilik aksilik ustune, ancak bu hafta dondum diyete. onun harici kaptana yardim icin buralardaydim sadece
ama evet yawrukush super bir insan, bence de yakinda mezun olurum.. ay simdiden heyecanlandim
sizler de bir tanesiniz ama
Evet 3ayi gecti ama izin kiloma inmedim henuzDiyete döndüysen o zaman önce izin kilona sonrada listeye dönüs yapabilirsin
Bu arada ne kadar aldın 3 ayı gecti mi ona görede listeye dönebiliyorsun
Tesekkur ederim canim sende bir tanesin
Hadi bakalım en kısa zamanda senide görelim listedeEvet 3ayi gecti ama izin kiloma inmedim henuz
gerci diyete bu hafta dondum, yakinda yarismaya gelirim ben de
Bayram geldi geciyor bile cumaya az kaldı tartı bildirimi var herkes ona göre yesin
Yok canım naparsaniz yapın şuan bozmayı düşünmüyorum maasallah iyi gidiyorYa aslında haklısınız sizin motiveyide bozuyoruz...
Aynen Allah sağlık versin benimde başımda varÇok zor oluyor Allah yokluğunu göstermesin ...elime tel alsam kiziyor ne ona bakıyorsun diyor
Evet kardesimde yarım ye diyip duruyor ama şuan düşünmüyorum ..Eline sağlık canım güzel görünüyorvalla yapıp yememek en zoru ama kilo vermek herseyden daha güzel bunu düşün ve yeme canım
Cuma tartı sonrası kücük bir ödül olabilirYok canım naparsaniz yapın şuan bozmayı düşünmüyorum maasallah iyi gidiyor
Sadece bazen su içmekten yoruluyorum
Aynen Allah sağlık versin benimde başımda var
Evet kardesimde yarım ye diyip duruyor ama şuan düşünmüyorum ..
Zaten bunu hemen bitiremezler ilerkigunlerde bakarım artık
Tamam cumayi bekliyeyimCuma tartı sonrası kücük bir ödül olabilir
Afiyet olsun canım menün güzelMenüm
Sabah 12.00
Kıymalı yumurta
Domates salatalık
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Akşam 16:00
7-8 yk etli kuru fasulye
4 yk yoğurt
Salata
2 lt su spor yok
Daha yemiycem inşallah
Afiyet olsun canım menün güzelSabah 10.00
1yumurta
Zeytin peynir
Fındık badem
Roka maydanoz
Küçük yeşil elma
Domates
Yeşil çay
Ayran
Akşam
3 4 kaşık kavurma
Salata
Pulbiberli yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?