Günaydın canım. Akşam bayağı güzel uyudun galiba.Günaydın
Güzel menü canım afiyet olsun.pirinc patlağı uygun mu bilemedim sadece.Selamlar.
Dün bayramdi menü yazmadım.
Öyle tatlı vs çok yemedim ama kurabiye kacirdim biraz ;(
Bugünkü menümu vereyim.
Sabah 12
Bir buçuk kıymalı biberli yumurta
Domates salatalık
Peynir
Zeytin
İki dilim çavdar ekmek
17.30
Yarım kase mercimek çorbası
Bı tabak yeşil fasulye
3yk yoğurt
Bı dilim ekmek
Ara 19
Sade filtre kahve
2 büyük dilim pirinç patlağı
50 kere emzirmeye ve çocuklara su vermeye kalktımGünaydın canım. Akşam bayağı güzel uyudun galiba.
Çok iyi olmuşGünaydın canım, canınız sağolsun. Ben yaptım iyi geldi valla. Bu arada sabah az daha vazgececektim senle anlaştık diye çıktım
Kız ben onu zıpzıpin mesajını alintilayarak yapmıştım erkenden yattı tekrar gelmedi diye. Site kendi kafasına göre iş yapıyor50 kere emzirmeye ve çocuklara su vermeye kalktım
Kesinlikle öyle canım. Kahvaltıda tıka basa yemeyi de önlüyor. Spor yapınca iştahım kapanıyor benim.Çok iyi olmuş
Sabahki yürüyüş hem ruhen hem bedenen çok iyi geliyor insana
Benim annemle ablam gelecek bu gün. Bu haftayı es geçiyorum ben Pazartesi sil baştan başlayacağım inşallahGünaydın cankuşlarbikac gün iyi yedik içtik ama bitti artık. Hemen toparlanmak gerek, bu hafta tartı var unutmayalım, diğer takımlar da rehavete kapilmisken biz hızlıca toparlanıp birinciligimizi alalım ha gayret.
İştahımı hiç bişey kapatmıyor benim yaKesinlikle öyle canım. Kahvaltıda tıka basa yemeyi de önlüyor. Spor yapınca iştahım kapanıyor benim.
Birileri varken zor oluyor tabi. Haftaya da benim annem ve kizkardesim geliyor. İki düğün ve iki yolculuk var bakalım nasıl olacak. Yine de dikkat etmeye çalışalım.Benim annemle ablam gelecek bu gün. Bu haftayı es geçiyorum ben Pazartesi sil baştan başlayacağım inşallah
Emzirmek öyle bişey malesef. İnsan bazen durduramıyor kendini.İştahımı hiç bişey kapatmıyor benim ya
Tamam canım regl sonrası tartılırsınTmm yarinmi başlıyoruz tmm inşallah basliycam ama tartilmak istemiyorum hem aldım bu ara hem regliyimada81 başlıyoruz demi
Afiyet olsun canım pirinç patlagı dısında güzelSelamlar.
Dün bayramdi menü yazmadım.
Öyle tatlı vs çok yemedim ama kurabiye kacirdim biraz ;(
Bugünkü menümu vereyim.
Sabah 12
Bir buçuk kıymalı biberli yumurta
Domates salatalık
Peynir
Zeytin
İki dilim çavdar ekmek
17.30
Yarım kase mercimek çorbası
Bı tabak yeşil fasulye
3yk yoğurt
Bı dilim ekmek
Ara 19
Sade filtre kahve
2 büyük dilim pirinç patlağı
Günaydın canım gece 1 de anca uyuyabildim ama dinlenmisimGünaydın canım. Akşam bayağı güzel uyudun galiba.
Kesinlikle canım 3 gün var toparlamamız lazımGünaydın cankuşlarbikac gün iyi yedik içtik ama bitti artık. Hemen toparlanmak gerek, bu hafta tartı var unutmayalım, diğer takımlar da rehavete kapilmisken biz hızlıca toparlanıp birinciligimizi alalım ha gayret.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:76.4
HEDEF KİLONUZ:şuan 65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?ldum ama listede degilim
KİLO ALMA NEDENİNİZ:bünye müsait ve orantısız yemek yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık bir dur demek lazım!!!
hemen tanışalım
38 yaşındayım , 6 yaşında bir kızım varosmaniyede yaşıyorum ..... 72,5 ile başladığım diyetime 57.100 ile mezun oldum.... şuan 58.400 kilom hedefim ilk önce 55 sonra 52 olmak
Hoşgeldiniz arkadaşlarADINIZ:Ahu
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:75.9
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Kurumsal İletişim
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?Katıldım ama listede degildim,1 hafta dahil oldum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yıllarca polikistik over rahatsızlığım vardı,tedaviyle yürüyüşlerle geçti çok şükür.2 yıl önce 140 kg dün.yuruyusle sporla verdim.3ay dinlendim.Simdi tekrar devam edecegim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık çok önemli ve kg en büyük hastalık,tüm rahatsızlıklara davetiye çıkarıyor.Gorsel olarakta iyi giyinmek ve iyi hissetmek onemli.
Günaydın ablacım iyi bayramlarGünaydın
Herkese iyi bayramlar
evin dısında diyet yapmak cok zor abla zaten inşallah eve dönünce yeniden baslarsınÇok yoğunum gelemiyorum bir türlü, diyet yapamadım kaç gündür ama bayağı hareketliyim
Ben kahvaltı öncesi sporumu yaptım bile canım. 11.000 adım attım. İnşallah akşam üzeri de evde spor yapmayı düşünüyorum. Bı de az yedim mi süper olur.Tamam canım regl sonrası tartılırsın
Afiyet olsun canım pirinç patlagı dısında güzel
Günaydın canım gece 1 de anca uyuyabildim ama dinlenmisim
Kesinlikle canım 3 gün var toparlamamız lazım
Süpersin canımBen kahvaltı öncesi sporumu yaptım bile canım. 11.000 adım attım. İnşallah akşam üzeri de evde spor yapmayı düşünüyorum. Bı de az yedim mi süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?