Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel menü canım afiyet olsun.pirinc patlağı uygun mu bilemedim sadece.

Günaydın cankuşlar bikac gün iyi yedik içtik ama bitti artık. Hemen toparlanmak gerek, bu hafta tartı var unutmayalım, diğer takımlar da rehavete kapilmisken biz hızlıca toparlanıp birinciligimizi alalım ha gayret.

Benim annemle ablam gelecek bu gün. Bu haftayı es geçiyorum ben Pazartesi sil baştan başlayacağım inşallah

Benim annemle ablam gelecek bu gün. Bu haftayı es geçiyorum ben Pazartesi sil baştan başlayacağım inşallah
Birileri varken zor oluyor tabi. Haftaya da benim annem ve kizkardesim geliyor. İki düğün ve iki yolculuk var bakalım nasıl olacak. Yine de dikkat etmeye çalışalım.

Tmm yarinmi başlıyoruz tmm inşallah basliycam ama tartilmak istemiyorum hem aldım bu ara hem regliyim ada81 başlıyoruz demi
Tamam canım regl sonrası tartılırsın
Afiyet olsun canım pirinç patlagı dısında güzel
Günaydın canım. Akşam bayağı güzel uyudun galiba.
Günaydın canım gece 1 de anca uyuyabildim ama dinlenmisim
Kesinlikle canım 3 gün var toparlamamız lazım

hemen tanışalım
38 yaşındayım , 6 yaşında bir kızım var osmaniyede yaşıyorum ..... 72,5 ile başladığım diyetime 57.100 ile mezun oldum.... şuan 58.400 kilom hedefim ilk önce 55 sonra 52 olmak
Hoşgeldiniz arkadaşlar

Tamam canım regl sonrası tartılırsın

Afiyet olsun canım pirinç patlagı dısında güzel

Günaydın canım gece 1 de anca uyuyabildim ama dinlenmisim

Kesinlikle canım 3 gün var toparlamamız lazım
Ben kahvaltı öncesi sporumu yaptım bile canım. 11.000 adım attım. İnşallah akşam üzeri de evde spor yapmayı düşünüyorum. Bı de az yedim mi süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…