Kuruyemis ya da aktar üzerine marketler varsa ordan incir bulabilirsin canım ama sizin orda var mıdır bilmiyorumHurma markette vardı ama incir bakayım nerde bulabilirim.
Kuru üzüm yedim bı ara fıstık ve ceviz yiyorum bol bol.
Bide karışık anason rezene çayı içiyorum.
Sağol canım, genelde sabahları çıkmam yürüyüşe ama bu sabah güzel oldu bakalım. Bebek ve küçük çocuk olunca işler zorlaşıyor. Ben de oğlumu babasına bırakıp tek cikiyorum mecburen.Maşallah sana .
Bı zamanalr ben de sabahları erken aç karna yuruyus yapıyordum ve o ara çok iyi vermiştim.
Ama şuan bebek var çıkamıyorum.
Sabahlari zor oluyor.
Trambolin alıp evde ziplayacagim artık.
Canim ben 3 aydir regl olmuyorum dr a gittim 7 cm buyuklugunde kiat var dedi simdi hormon ilaci aldim adet olmayi bekliyorum olayim geleyim simdi bosuna odem yansimasinAksam tartıldıgına göre izin kilonun altındasın o zaman müsait olunca yeniden listeye alalım
Tesekkur ederim canim ❤
Hayırlı bayramlar canım cok sükür kazasuz belasız bugün döndüm ♥♥
Mutlu bayramlar canim ❤
Hayırlı bayramlar canım ❤
Günaydın mutlu bayramlar
Hayırlı bayramlar canım
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun ❤
Sende iyiki gelmissin canım tesekkür ederiz ❤ ❤
Sağol canım bayramın mübarek olsun ❤
Maşallah süpersin canım
Hayırlı bayramlar canım
Ben yarın diyete ve spora baslıyorum hadi sende yeniden basla 52 ve 51 kiloyu birlikte görelim
Iyi bayramlar canım
Mutlu bayramlar canim
Hadi bakalım sende bize katıl yarın yeniden baslayalım
Hosbuldum canım tesekkür ederim ❤
Bende 2 günde cok yorulmusum hiç yıkamadıgım kadar bulasık yıkadım ve merdiven cıkıp indim
Yorgunluktandir canım, bikac gune hepimiz tekrar çok iyi oluruz. Az olsa biseyler yemeye çalış mutlaka.Slm kızlar,
Dün ve bugün canım hicbirsey yemek istemiyor.
Modum düştü nedense
Yediklerini dikkat ediyorum ama böyle miskinlik çöktü gibi
Gecmis olsun canım insallah düzelirCanim ben 3 aydir regl olmuyorum dr a gittim 7 cm buyuklugunde kiat var dedi simdi hormon ilaci aldim adet olmayi bekliyorum olayim geleyim simdi bosuna odem yansimasin
Benimde dusuncem o canim insallah ama sukur kilo almadim henuz sabah tartilmaya firsatim olmadi ama aksam tartilarim iyiGecmis olsun canım insallah düzelir
Tamam canım adet sonrası gelirsin o zaman
Kilo almaman cok iyi canım normalde izine giden bir kac kilo alıyorBenimde dusuncem o canim insallah ama sukur kilo almadim henuz sabah tartilmaya firsatim olmadi ama aksam tartilarim iyi
Sıcak demeyin ya burası 50 dereceyi gördü. Hareket edecek halimiz kalmadı.Olabilir belki canım havada cok sıcak
Geçmiş olsun canım, umarım ilaç tedavisi güzel sonuçlar verir.Canim ben 3 aydir regl olmuyorum dr a gittim 7 cm buyuklugunde kiat var dedi simdi hormon ilaci aldim adet olmayi bekliyorum olayim geleyim simdi bosuna odem yansimasin
Sıcak demeyin ya burası 50 dereceyi gördü. Hareket edecek halimiz kalmadı.
İzin sürecini bence de güzel atlatiyorsun canım.Benimde dusuncem o canim insallah ama sukur kilo almadim henuz sabah tartilmaya firsatim olmadi ama aksam tartilarim iyi
Canım burasıda öyle bayılacak gibiyiz vallaSıcak demeyin ya burası 50 dereceyi gördü. Hareket edecek halimiz kalmadı.
Mızıkçılık yapma bitti sayılır hadi başla ..doymussundur tatlıya eteAma bayram bitmediki bayram bitince başlamıyormuyduk
Kendine ödül ver çikolata filan ye mutlu ol ..yarın devam edersin canımSlm kızlar,
Dün ve bugün canım hicbirsey yemek istemiyor.
Modum düştü nedense
Yediklerini dikkat ediyorum ama böyle miskinlik çöktü gibi
Bayram geldi geciyor bile cumaya az kaldı tartı bildirimi var herkes ona göre yesinBakın birakmiyorum sizi geçerim ona göre ..benide yolumdan saptirmayin
Bayram bitti sayılır
Canım hiç düzenim kalmadı babam geldi saat 1.5 olunca öğle yemeği hazır olması gerekiyor.. öyle bir koşuşturma halindeyim ki buraya bile az geliyorum...öğle bitiyor akşam hazırlığı başlıyor.. sağ olsun babam öğle yediğini akşama mırın kırın yaparak yiyor mecbur yeni bişeyler yapıyorum ilave....Mızıkçılık yapma bitti sayılır hadi başla ..doymussundur tatlıya ete
Kendine ödül ver çikolata filan ye mutlu ol ..yarın devam edersin canım
Yok canım şimdilik bende bir problem yokBayram geldi geciyor bile cumaya az kaldı tartı bildirimi var herkes ona göre yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?