Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah sana .
Bı zamanalr ben de sabahları erken aç karna yuruyus yapıyordum ve o ara çok iyi vermiştim.
Ama şuan bebek var çıkamıyorum.
Sabahlari zor oluyor.
Trambolin alıp evde ziplayacagim artık.
Sağol canım, genelde sabahları çıkmam yürüyüşe ama bu sabah güzel oldu bakalım. Bebek ve küçük çocuk olunca işler zorlaşıyor. Ben de oğlumu babasına bırakıp tek cikiyorum mecburen.

Canim ben 3 aydir regl olmuyorum dr a gittim 7 cm buyuklugunde kiat var dedi simdi hormon ilaci aldim adet olmayi bekliyorum olayim geleyim simdi bosuna odem yansimasin

Slm kızlar,
Dün ve bugün canım hicbirsey yemek istemiyor.
Modum düştü nedense
Yediklerini dikkat ediyorum ama böyle miskinlik çöktü gibi
Yorgunluktandir canım, bikac gune hepimiz tekrar çok iyi oluruz. Az olsa biseyler yemeye çalış mutlaka.

Ama bayram bitmediki bayram bitince başlamıyormuyduk
Mızıkçılık yapma bitti sayılır hadi başla ..doymussundur tatlıya ete
Slm kızlar,
Dün ve bugün canım hicbirsey yemek istemiyor.
Modum düştü nedense
Yediklerini dikkat ediyorum ama böyle miskinlik çöktü gibi
Kendine ödül ver çikolata filan ye mutlu ol ..yarın devam edersin canım

Mızıkçılık yapma bitti sayılır hadi başla ..doymussundur tatlıya ete

Kendine ödül ver çikolata filan ye mutlu ol ..yarın devam edersin canım
Canım hiç düzenim kalmadı babam geldi saat 1.5 olunca öğle yemeği hazır olması gerekiyor.. öyle bir koşuşturma halindeyim ki buraya bile az geliyorum...öğle bitiyor akşam hazırlığı başlıyor.. sağ olsun babam öğle yediğini akşama mırın kırın yaparak yiyor mecbur yeni bişeyler yapıyorum ilave....

ada81 haklısın aslında ,evde misafir olunca yada sen başka yerde olunca düzen kalmıyor..
Ben annemdeyim sadece kendime bakıyorum o yüzden rahatım yoksa iki çocukla çoktan bozmustum

Şuan benim imtihanim bu
Annemlere tatlı yapıyorum
Pişiyor bakalım cıssss
Ben yemicem insallh

Eklentiler

• 15657058358973733381757909806139.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…