Tebrik ederim insallh son gaz devam ,hadi bakalımZipzip- Kaptanim tartildim sadece 300 gr almisim inanamadim ya cok sukur varya sevincten ciglik atcaktim nerdeyse benim ara vermem bence cok iyi olmus ben cidden durma dönemindeyim galiba.. baksana alamiyorum bile ilginc bi sekilde ama almamam mucize yani
Simdi o 300 ü de verip sıfırlıcam hatta 57ye sıfırlıcam
İki yada en fazla 3 yemeyi düşünüyorumAfiyet olsun canım yediklerine baktımda hiç biri sağlıklı değil sadece miktar olarak fazla yememişsin
Afiyet olsun canım kahvaltın güzel
Tadı güzel olmustur
Afiyet olsun canım bunları yerken de miktarlarını iyi ayarlamak lazım
Oo cok guzel gorunuyo bikacini kahvenin yanina bana gönderseneGünaydın
Bol eksiler olsun
Bugün kendime bayram tatlısı yaptım afiyetle yiyicemEki Görüntüle 2298361
Evet kaptanim bu menuye ragmen hala kilomu korumam ne bilimAfiyet olsun canım yediklerine baktımda hiç biri sağlıklı değil sadece miktar olarak fazla yememişsin
Serbest serbest bacım davaylan gelinBen bile bu kadar yemiyorum kızceza var mu atış serbest min
Mezun oldum bana karışaman mu diyim sen bakıyımSerbest serbest bacım davaylan gelin
Ama mezun olali sadece 300 gr almisim bu beni daha da şımarttıceza vermeseniz de ben spora devam etcem zaten jillian level 2 yapcam bugun
Hic olur mu öyle sey oklavasiylan ünlü kaptan yardimcimMezun oldum bana karışaman mu diyim sen bakıyım
300 Gr nedir ki ya, sabah erken tartilmakTan bile olabilir. Senin minnoslarin peşinde koşmak iyi spor olmuş sana.Zipzip- Kaptanim tartildim sadece 300 gr almisim inanamadim ya cok sukur varya sevincten ciglik atcaktim nerdeyse benim ara vermem bence cok iyi olmus ben cidden durma dönemindeyim galiba.. baksana alamiyorum bile ilginc bi sekilde ama almamam mucize yani
Simdi o 300 ü de verip sıfırlıcam hatta 57ye sıfırlıcam
Eline sağlık canım muhteşem görünüyor, afiyet olsun.eminim az yiyeceksindirGünaydın
Bol eksiler olsun
Bugün kendime bayram tatlısı yaptım afiyetle yiyicemEki Görüntüle 2298361
Evet sanirim bundan da kaynakli300 Gr nedir ki ya, sabah erken tartilmakTan bile olabilir. Senin minnoslarin peşinde koşmak iyi spor olmuş sana.
Gunaydin canım ❤Günaydın
Tamam canımİki yada en fazla 3 yemeyi düşünüyorum☺
Afiyet olsun canım arada yaparsın cikolata istediğin zaman yersinİkitane yedim.bir hidsran cevizli bir kakaolu yedim baya güzel
Cezerye tadında olmuş..
Birde dünkü kakaolu maskmden sonra iyi geldi ..burnumda kokmustu
Çikolata yiyormusum gibi nefsim koreldi
Günaydın canım ❤Günaydın güzel takım
Sen farkında değilsin ama az yiyorsun canım ben menünü görünce fark ettim normalde kilo almak için daha cok yemen lazım ablan senden cok yiyor demekki :)Evet kaptanim bu menuye ragmen hala kilomu korumam ne bilimcidden durma dönemindeyim ben ablamda benimle yiyo o 70 olmus daha cok almis mesela. İste 300 gr bile olsa nasil rahatsiz hissettiriyo artik.. 4 5 kilo aldim sandim
Ay yakın olsaydık birlikte icerdik ..Oo cok guzel gorunuyo bikacini kahvenin yanina bana gönderseneellerine saglik afiyet olsun
İki tanecik yedim kesti zatenEline sağlık canım muhteşem görünüyor, afiyet olsun.eminim az yiyeceksindir
Daha kesin demedikleri için havaya giremedik canım hele bir kuku yu görelimHic olur mu öyle sey oklavasiylan ünlü kaptan yardimcimetim sizin kemigim sizin kovsaniz da gitmem mezun oldum hala menü yaziyorum ordan pay biç
Bu arada sen nasilsin hamilelik nasil.gidiyo bu sefer bi farjli heyecan vardir kiz yokya ailede :)
Süpersin canımLevel 2 bitiyor insallh 44 bedenden 40 bedene
Allah Allah bana cok yemisim gibi geliyo demkki aza alistim ondan :)Gunaydin canım ❤
Tamam canım
Afiyet olsun canım arada yaparsın cikolata istediğin zaman yersin
Günaydın canım ❤
Sen farkında değilsin ama az yiyorsun canım ben menünü görünce fark ettim normalde kilo almak için daha cok yemen lazım ablan senden cok yiyor demekki :)
Oo burda bi tane daha mi jillian level 2 ci var yanlis mi anladimLevel 2 bitiyor insallh 44 bedenden 40 bedene
Aynen canım az yemeye alısmıssın :)Allah Allah bana cok yemisim gibi geliyo demkki aza alistim ondan :)
Evet canım dogru anlamıssın :)))Oo burda bi tane daha mi jillian level 2 ci var yanlis mi anladim
O zaman harika birbirimizi gaza getirme zamaniAynen canım az yemeye alısmıssın :)
Evet canım dogru anlamıssın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?