Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim insallh son gaz devam ,hadi bakalım
İki yada en fazla 3 yemeyi düşünüyorum

İkitane yedim.bir hidsran cevizli bir kakaolu yedim baya güzel
Cezerye tadında olmuş..
Birde dünkü kakaolu maskmden sonra iyi geldi ..burnumda kokmustu
Çikolata yiyormusum gibi nefsim koreldi

Afiyet olsun canım yediklerine baktımda hiç biri sağlıklı değil sadece miktar olarak fazla yememişsin
Evet kaptanim bu menuye ragmen hala kilomu korumam ne bilim cidden durma dönemindeyim ben ablamda benimle yiyo o 70 olmus daha cok almis mesela. İste 300 gr bile olsa nasil rahatsiz hissettiriyo artik.. 4 5 kilo aldim sandim

Mezun oldum bana karışaman mu diyim sen bakıyım
Hic olur mu öyle sey oklavasiylan ünlü kaptan yardimcim etim sizin kemigim sizin kovsaniz da gitmem mezun oldum hala menü yaziyorum ordan pay biç
Bu arada sen nasilsin hamilelik nasil.gidiyo bu sefer bi farjli heyecan vardir kiz yokya ailede :)

300 Gr nedir ki ya, sabah erken tartilmakTan bile olabilir. Senin minnoslarin peşinde koşmak iyi spor olmuş sana.

300 Gr nedir ki ya, sabah erken tartilmakTan bile olabilir. Senin minnoslarin peşinde koşmak iyi spor olmuş sana.
Evet sanirim bundan da kaynakli cok sukur sevindim valla canim demekki saglikli beslenerek kilo verince öyle hemen alinmiyomus burdan bu cikiyo yani şok diyetler falan hikaye

Gunaydin canım ❤
İki yada en fazla 3 yemeyi düşünüyorum☺
Tamam canım
İkitane yedim.bir hidsran cevizli bir kakaolu yedim baya güzel
Cezerye tadında olmuş..
Birde dünkü kakaolu maskmden sonra iyi geldi ..burnumda kokmustu
Çikolata yiyormusum gibi nefsim koreldi
Afiyet olsun canım arada yaparsın cikolata istediğin zaman yersin
Günaydın güzel takım
Günaydın canım ❤
Evet kaptanim bu menuye ragmen hala kilomu korumam ne bilim cidden durma dönemindeyim ben ablamda benimle yiyo o 70 olmus daha cok almis mesela. İste 300 gr bile olsa nasil rahatsiz hissettiriyo artik.. 4 5 kilo aldim sandim
Sen farkında değilsin ama az yiyorsun canım ben menünü görünce fark ettim normalde kilo almak için daha cok yemen lazım ablan senden cok yiyor demekki :)

Daha kesin demedikleri için havaya giremedik canım hele bir kuku yu görelim

Allah Allah bana cok yemisim gibi geliyo demkki aza alistim ondan :)
Level 2 bitiyor insallh 44 bedenden 40 bedene
Oo burda bi tane daha mi jillian level 2 ci var yanlis mi anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…