Bende açımBen akşamları yapamam canım ama artık sabahları yaparim inşallah... bende sabah çok etkili oldu canım... ac karnına yapılan spor yağ yakarmış osman müftüoğlu da öneriyor...
Off masallah nasil yuruyorsun okadarBen 15 binle kapattım günü artık. Karnım da ağrıyor zaten o yüzden dinleneyim biraz. Yarın biraz daha arttiririm belki sporu.
Bendeee 4 te yedim bak rekor bendeBende açım
En son 5 yada 6 ya doğru yemistim
Evet annelerin hakki odenmez, can onlarBen annemle olmaktan bıkmam heralde eskiden bir kurtulsam şu evden derdim ama uzak kalınca anladım ne kadar değerli olduğunu bir de gidiyorum 30 yaşımda hala bana bebek gibi davranıyor bu dünyada kimse beni ondan saha fazla sevemez
Bana bugün bayramdı
Insallah canim sagolGeçmiş olsun canım, umarım ilaç tedavisi güzel sonuçlar verir.
Valla kosturmaktan kilo veriyorum minnosla dolasmaktan sporum duzenliİzin sürecini bence de güzel atlatiyorsun canım.
Oyle valla kuzum devreye birde anne yemegi girince daha bi zorlasiyor :)Ben de iyiyim canım yaz ya biz de ev halkı olarak abarttık kışın ne güzel sağlıklı düzen li besleniyorduk
Cok sevindim senin adina ortim evet insana giydigi seyler yakisiyo.. duyduklarindan cok mutlu oluyosunKizlar dun aksam dugun vardi gittik butun tanidiklar cok kilo vermissin dedi nasil sevindim anlatamam bana gore cok bariz bir fark yokmus gibi geliyordu ama bayagi belli oluyormus birde cok uzun zamandir elbise giymiyordum hic yakismazdi bana dun ilk kez giydim ve elbise giymenin guzel birsey oldugunu fark ettim :)))
Oncelikle senin mesajini gordum sonra gecmis yapacagimKizlar ben baya berbat durumdayim koruma sürecimi hic böyle planlamamistim.. ama kararliyim yarindan itibaren eski duzenime dönüp gelinligi yeniden denicegim son 10 güne kadar sıkı bi spor ve beslenmeye basliyorum yeniden..
Kaptanim beni sıkıstırırsaniz hic sikayet etmem.Zipzip-
Baskalarindan duymak gercekten daha guzel oluyor cokk sevindim senin adina canim ❤Kizlar dun aksam dugun vardi gittik butun tanidiklar cok kilo vermissin dedi nasil sevindim anlatamam bana gore cok bariz bir fark yokmus gibi geliyordu ama bayagi belli oluyormus birde cok uzun zamandir elbise giymiyordum hic yakismazdi bana dun ilk kez giydim ve elbise giymenin guzel birsey oldugunu fark ettim :)))
Tartilmadim cunku mesela az önce cekirdek yedim film izlerken.. yarin sabah tartilsam ekstra fazla cikmaz miyim ?Oncelikle senin mesajini gordum sonra gecmis yapacagim
Kac kilosun tartildin mi canim yarindan itibaren menulerini bekliyorum seve seve sıkıştırcam seni o gelinlige incecik gireceksin canim
Bence kiyafetlede olsa tartilmalisin canim tartilmadikca kacamaklara devam edeceksinTartilmadim cunku mesela az önce cekirdek yedim film izlerken.. yarin sabah tartilsam ekstra fazla cikmaz miyim ?
Tamam kaptanim menülerimi mutlaka yaziyorum yeniden.. korkudan tartilmiyorum moralim bozulur yikilirim diye sanki beni öldürcekler niye bu kadar korktum bilmem :) emek verdim o kadar insallah 4 5 kilo almamisimdir
Ahh sadece cekirdek olsa keskeBence kiyafetlede olsa tartilmalisin canim tartilmadikca kacamaklara devam edeceksin
Cook buyuk etkisi olmaz cekirdegin tabi miktarida onemli
Bayramın etkisi de vardir az cook tahmin edebiliyorum yarin acilen tartil canim belki cook fark yokturAhh sadece cekirdek olsa keskeah kaptanim ah fenalardayim.. ama tartilip gercekle yüzlesmem lazim acilen
Tamam kaptanim söz vermiyorum ama tartilirim insallah sabahBayramın etkisi de vardir az cook tahmin edebiliyorum yarin acilen tartil canim belki cook fark yoktur
Tamam canim ama sen beni dinle tartil daha etkili olacakTamam kaptanim söz vermiyorum ama tartilirim insallah sabah♥ kahvaltidan baslicam dengelemeye yarin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?