Amin canım hepimizin yavrularını inşallahAnladım canım zor tabi üçü de evde olunca. Allah bağışlasın hepsini.
Kilo vermenin en güzel yanı bu hazzın verdiği mutluluk hiçbir pastada yok 20 kilo vermissin dile kolay nasıl belli olmuştur muthissinKizlar dun aksam dugun vardi gittik butun tanidiklar cok kilo vermissin dedi nasil sevindim anlatamam bana gore cok bariz bir fark yokmus gibi geliyordu ama bayagi belli oluyormus birde cok uzun zamandir elbise giymiyordum hic yakismazdi bana dun ilk kez giydim ve elbise giymenin guzel birsey oldugunu fark ettim :)))
Canım sen farketmesen de çok kilo verdin mutlaka belli oluyordur. Çok sevindim senin için. Hedef kilolarimiza geldiğimizde her şey çok daha güzel yakışacak üzerimize.Kizlar dun aksam dugun vardi gittik butun tanidiklar cok kilo vermissin dedi nasil sevindim anlatamam bana gore cok bariz bir fark yokmus gibi geliyordu ama bayagi belli oluyormus birde cok uzun zamandir elbise giymiyordum hic yakismazdi bana dun ilk kez giydim ve elbise giymenin guzel birsey oldugunu fark ettim :)))
Çok mu kilo aldın canim, gelinlik olmadı mı. Bayram da kötü etkiledi sanırım seni. Lütfen her gün menü yaz böylece kendini durdurabilirsin. Biz de yine baskı kuralım sanaKizlar ben baya berbat durumdayim koruma sürecimi hic böyle planlamamistim.. ama kararliyim yarindan itibaren eski duzenime dönüp gelinligi yeniden denicegim son 10 güne kadar sıkı bi spor ve beslenmeye basliyorum yeniden..
Kaptanim beni sıkıstırırsaniz hic sikayet etmem.Zipzip-
Korkup tartilmadikca daha fena oluyor canım. Lütfen bu sabah tartil böylece silkelenip kendine gelmen çok daha kolay olur.Tartilmadim cunku mesela az önce cekirdek yedim film izlerken.. yarin sabah tartilsam ekstra fazla cikmaz miyim ?
Tamam kaptanim menülerimi mutlaka yaziyorum yeniden.. korkudan tartilmiyorum moralim bozulur yikilirim diye sanki beni öldürcekler niye bu kadar korktum bilmem :) emek verdim o kadar insallah 4 5 kilo almamisimdir
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤Günaydın
Herkes uyurken spor yapicam
Cok almis gibi degilim belim hala inceÇok mu kilo aldın canim, gelinlik olmadı mı. Bayram da kötü etkiledi sanırım seni. Lütfen her gün menü yaz böylece kendini durdurabilirsin. Biz de yine baskı kuralım sana
Tamam kaptanim haklisin tartilmak baya durduruyo insani. İpin ucu kacmadan tartilaydim iyiydiTamam canim ama sen beni dinle tartil daha etkili olacak
Yediklerine dikkat edip Spor da yapabilirsen cook guzel olur
300 gram cook iyi o yediklerine göre onuda en kısa zamanda verirsin canımZipzip- Kaptanim tartildim sadece 300 gr almisim inanamadim ya cok sukur varya sevincten ciglik atcaktim nerdeyse benim ara vermem bence cok iyi olmus ben cidden durma dönemindeyim galiba.. baksana alamiyorum bile ilginc bi sekilde ama almamam mucize yani
Simdi o 300 ü de verip sıfırlıcam hatta 57ye sıfırlıcam
Günaydın canım ❤Günaydın
Bol eksiler olsun
Bugün kendime bayram tatlısı yaptım afiyetle yiyicemEki Görüntüle 2298361
Yok yokGünaydın canım ❤
Afiyet olsun nedir o :))
Hepsini yemicen değil mi
Afiyet olsun canım yediklerine baktımda hiç biri sağlıklı değil sadece miktar olarak fazla yememişsinSimdi beni biraz ayiplayin diye yaziyorum utanmayi hakettim bu menüyle..
Bu aralar yeni evimi temizlemeye esya yerlestirmeye gidiyoruz ondan sasti duzenim ama kesinlikle bahane degil bu.
11.30 yarim katmer 1 bardak sekersiz cay ceyrek hashasli pogaca
14.00 1 az sekerli nescafe 1 kavala kurabiyesi
15.30 ceyrek katmer 1 bardak kola
Gece;
01.30 1 avuc cekirdek bikac tane soslu mısır. 2 kare cikolata
Spor aksama kadar esya tasima ev temizligi
Su 2.5 litre
Cok özür dilerim caninizi cektirdiysem ama bunu yapmak zorundayim buraya mahcup olmak bana en büyük ceza cunku..
Afiyet olsun canım kahvaltın güzelTabi sadece kahvalti sonrası
Tadı güzel olmusturYok yok
Hurma kayısı siyah üzüm
Ceviz fındık badem
Birazda keten tohumu koydum
Blendirla çekip hindistancevizi kakaoyla buladim
Karatay in tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?