Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler herkese
Bugün yani dün kahvaltı gayet güzeldi.
Sonra arkadaşlar aradi mangal yapalım diye .
Tabi o geldi o geldi derken bayağı kalabalık olduk.
Yemeğe anca oturduk .
Ekmek fazla yemeden et salata yedim.
Kola fanta vardı içmedim.
Çayın yanında biseyler gelince yedim tabi ;(
Dışarısı benim duzenimi bozuyor ya.

Bugün inşallah toparlarim bakalım.

Anladım canım zor tabi üçü de evde olunca. Allah bağışlasın hepsini.
Amin canım hepimizin yavrularını inşallah
Kilo vermenin en güzel yanı bu hazzın verdiği mutluluk hiçbir pastada yok 20 kilo vermissin dile kolay nasıl belli olmuştur muthissin
Dün beni gören yakinlarimizda çok guzel olmuşsun dediler çok motive oldum bende çok iyi geldi

Canım sen farketmesen de çok kilo verdin mutlaka belli oluyordur. Çok sevindim senin için. Hedef kilolarimiza geldiğimizde her şey çok daha güzel yakışacak üzerimize.

Çok mu kilo aldın canim, gelinlik olmadı mı. Bayram da kötü etkiledi sanırım seni. Lütfen her gün menü yaz böylece kendini durdurabilirsin. Biz de yine baskı kuralım sana

Korkup tartilmadikca daha fena oluyor canım. Lütfen bu sabah tartil böylece silkelenip kendine gelmen çok daha kolay olur.

Çok mu kilo aldın canim, gelinlik olmadı mı. Bayram da kötü etkiledi sanırım seni. Lütfen her gün menü yaz böylece kendini durdurabilirsin. Biz de yine baskı kuralım sana
Cok almis gibi degilim belim hala ince ama bu bence kesinlikle sıkılastgm icin spor sayesinde alsam da artik kolay kolay göstermiyorum. Evet canim yazcam artik hergün
Bu arada gelinligi henüz denemedim kuzum bastan dikiliyo su an.. ama 1 2 kiloyla hemen dar gelcegini sanmiyorum arkasi ipliya kurtarir yani insallah ama 10 gun kadar var biraz versem daha iyi olcak

Son düzenleme:
Zipzip- Kaptanim tartildim sadece 300 gr almisim inanamadim ya cok sukur varya sevincten ciglik atcaktim nerdeyse benim ara vermem bence cok iyi olmus ben cidden durma dönemindeyim galiba.. baksana alamiyorum bile ilginc bi sekilde ama almamam mucize yani
Simdi o 300 ü de verip sıfırlıcam hatta 57ye sıfırlıcam

300 gram cook iyi o yediklerine göre onuda en kısa zamanda verirsin canım

Afiyet olsun canım yediklerine baktımda hiç biri sağlıklı değil sadece miktar olarak fazla yememişsin
Tabi sadece kahvalti sonrası
Afiyet olsun canım kahvaltın güzel
Yok yok
Hurma kayısı siyah üzüm
Ceviz fındık badem
Birazda keten tohumu koydum
Blendirla çekip hindistancevizi kakaoyla buladim
Karatay in tarifi
Tadı güzel olmustur
Afiyet olsun canım bunları yerken de miktarlarını iyi ayarlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…