- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Elcezlerine sağlık çok lezzetli görünüyorlar.Ay yakın olsaydık birlikte icerdik ..Çok basit hemen yapiver
İki tanecik yedim kesti zaten
Süpersin canım bende disaridayim adım sayımı bildiririm
Kesin desinler de cezaları belirleyelim dimi amaDaha kesin demedikleri için havaya giremedik canım hele bir kuku yu görelim
Adım sayar mi yuklediniz tele yoksa başka bişey mi kullaniyorsunuzSüpersin canım bende disaridayim adım sayımı bildiririm
Tele uygulama yükledim canimAdım sayar mi yuklediniz tele yoksa başka bişey mi kullaniyorsunuz
İsmi ne peki uygulamanınTele uygulama yükledim canim
Iyiyim canım sen nasılsınKızlar nasılsınız? Kayınvalidem geçirdiği operasyondan dolayı hala yatıyor malesef. Gelen giden oluyor, kurban etleri ile de uğraşınca foruma sık giremedim bu ara. Geceleri yatağın yolunu zor buluyorum desem yeridirşu yoğunluk geçince daha aktif olacağım inşallah...
Hangi uygulama canım memnun musun ben bir ara yükledim begenmeyip silmiştimTele uygulama yükledim canim
Oyyy ne guzel oluyor demi bana hala elbise hic yakiamiyor insallah bende subata kadar 15 kilo verirsem kaynimin nisani olacak ozaman goyerimKizlar dun aksam dugun vardi gittik butun tanidiklar cok kilo vermissin dedi nasil sevindim anlatamam bana gore cok bariz bir fark yokmus gibi geliyordu ama bayagi belli oluyormus birde cok uzun zamandir elbise giymiyordum hic yakismazdi bana dun ilk kez giydim ve elbise giymenin guzel birsey oldugunu fark ettim :)))
Pedometre ismi memnunum canım arabaya binincede sayıyor ama durduruyorumIyiyim canım sen nasılsın
Kolay gelsin canım yogunlugun bitince daha aktif olursun
Hangi uygulama canım memnun musun ben bir ara yükledim begenmeyip silmiştim
Süpersin canım gercekten kilo bile vermissin
Tamam canım yine indireyim sanki indirmistim ama kullanmamıstımPedometre ismi memnunum canım arabaya binincede sayıyor ama durduruyorum
Sabah regl oldum birde daha ilk gunu daha cok gider diye dusunuyorumSüpersin canım gercekten kilo bile vermissin
Tamam canım yine indireyim sanki indirmistim ama kullanmamıstım
O zaman regl sonrası yine tartıl canım bakalım ne kadar vermissinSabah regl oldum birde daha ilk gunu daha cok gider diye dusunuyorum
Gece yemelerini yapmaman cook iyi olur su içmissin zatenBu ara gece yemelerim vardı bu gece kaç kere uyandım bilmiyorum kalkıp kalkıp su içtim
İnşallah bundan sonra yapmiycamO zaman regl sonrası yine tartıl canım bakalım ne kadar vermissin
Gece yemelerini yapmaman cook iyi olur su içmissin zaten
Tamam cqnimO zaman regl sonrası yine tartıl canım bakalım ne kadar vermissin
Gece yemelerini yapmaman cook iyi olur su içmissin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?