Canım benimkiler film izliyor annem babam var yoksa izlemek isterdimKızlar saat 21.00 da habertürkte sağlıklı beslenmeyle ilgili proğram yapılacak izleyin derim
Uzun zamandır izlemiyordum izlesem güzel olur tesekkür ederim canımKızlar saat 21.00 da habertürkte sağlıklı beslenmeyle ilgili proğram yapılacak izleyin derim
Günde kaç öğün yenilmeliymiş onları konuşacaklar ayça kayada gelecekmiş canlı yayın sanırımCanım benimkiler film izliyor annem babam var yoksa izlemek isterdim
Ayca kaya yı arada takip ediyorum güzel bilgiler veriyorGünde kaç öğün yenilmeliymiş onları konuşacaklar ayça kayada gelecekmiş canlı yayın sanırım)
Anladım ben
Bayram kacakları geldi sanırım
Bayram bittiğine yarından itibaren menü ve spor bekliyorum canım
Bende yemek tariflerini izliyorum güzel tarifler veriyor...Ayca kaya yı arada takip ediyorum güzel bilgiler veriyor
Tamam canım merak etme o iş bende bayram diye cok zorlamadım kimseyi simdi diyet,sağlıklı yasam ve spora dönüs yapacagız hep birlikte
Kaptanim cuma kilo bildirimi yapalim seninle 51lere adım adım gidelim olur mu ?? Gerçi ben bu bayramda feci kilo aldım ama çabuk gider inşallahBayram bittiğine yarından itibaren menü ve spor bekliyorum canım
Izleyelim bakalım bugünde birseyler öğreniriz belki :)Bende yemek tariflerini izliyorum güzel tarifler veriyor...
Cuma kilo bildirimi yapıp yüzleşiyoruz canım ondan sonra başlıyoruz
Tamam canım yapalım bende spor yapıyorum ama yediklerimden hiç bahsetmesem güzel olacakKaptanim cuma kilo bildirimi yapalim seninle 51lere adım adım gidelim olur mu ?? Gerçi ben bu bayramda feci kilo aldım ama çabuk gider inşallah
İşte bende öyleyim canım spor yapıp yiyorum buna dur dememiz lazım... neyse başlayacağız inşallahTamam canım yapalım bende spor yapıyorum ama yediklerimden hiç bahsetmesem güzel olacak
Cabuk verirsin canım bende ne kadar aldım bilmiyorum yemicem diyip daha cok yediğim bir gün yasadım bugün
Kesinlikle canım normalde bu kadar yemezdim misafir, tatlı derken bu sefer abarttım ben yarında dikkat ederim cuma günü tartı bildirimi ile baslayalım belki bende listeye girerimİşte bende öyleyim canım spor yapıp yiyorum buna dur dememiz lazım... neyse başlayacağız inşallahşu misafir olayları bitse bir düzene girsem gerisi gelecek...
Toparlıcam canım yarından itibaren menü ve spor paylasımı yapmayanları tek tek tespit edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?