Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanim cuma kilo bildirimi yapalim seninle 51lere adım adım gidelim olur mu ?? Gerçi ben bu bayramda feci kilo aldım ama çabuk gider inşallah
Tamam canım yapalım bende spor yapıyorum ama yediklerimden hiç bahsetmesem güzel olacak
Cabuk verirsin canım bende ne kadar aldım bilmiyorum yemicem diyip daha cok yediğim bir gün yasadım bugün

Tamam canım yapalım bende spor yapıyorum ama yediklerimden hiç bahsetmesem güzel olacak
Cabuk verirsin canım bende ne kadar aldım bilmiyorum yemicem diyip daha cok yediğim bir gün yasadım bugün
İşte bende öyleyim canım spor yapıp yiyorum buna dur dememiz lazım... neyse başlayacağız inşallah şu misafir olayları bitse bir düzene girsem gerisi gelecek...

İşte bende öyleyim canım spor yapıp yiyorum buna dur dememiz lazım... neyse başlayacağız inşallah şu misafir olayları bitse bir düzene girsem gerisi gelecek...
Kesinlikle canım normalde bu kadar yemezdim misafir, tatlı derken bu sefer abarttım ben yarında dikkat ederim cuma günü tartı bildirimi ile baslayalım belki bende listeye girerim

Toparlıcam canım yarından itibaren menü ve spor paylasımı yapmayanları tek tek tespit edeceğim
Hatta kacamak yapanlara ceza gelecek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…