Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa canım sen 55 kg değil miydin? Sonra spora da başlamıştın :) Gelenler de dedi önceki kilona dönmüşsün diye :)))
Valla öyleydim canım da bayramda tatlı ve yediğim abur cuburları görseydin
Spora basladım canım yapıyorum da yediklerimi dengelemem gerekiyor yazın biraz zor oluyor
Ben Anladım ki kısın daha kolay kilo veriyorum :))
Derler tabiki canım cook güzel kilo verdin bizimle 10 kilo verdin bir de önceden verdiğinde var

enerji_kusagi
@Yonahime
pastelfit
@birmuhendisanne

Kızlar listedesiniz ve kac gündür menüde paylasmadınız yarın bildirim olacak bildirimleri unutmayın
İyi akşamlar canım. Herkese iyi akşamlar
Evet ben giremiyorum hiç foruma. Beni okul açılana kadar idare edin nolur. Yarın bildirim yapacağım. Sabah tartılırım. 11 gibi paylaşırım, her sabah yüzme dersine götürüyorum çocukları. Oraya gidince paylaşırım. Çok yoruldum bu yaz. Her gün koşturuyoruz, hiçbirşey yetişmiyor vallahi. Akşam da şişkinlik ve ağrı başladı adete 1 hafta var. Dikkat ediyorum , bakalım yarın göreceğiz

Doğru, ömrümde ilk defa 70e dayandım bu sene. Hiç unutamam o günü. Tartıya çıktım çıktım indim yanlış mı diye. Biri gelmişti bizde tartıldı, bu 2 kg fazla tartıyor dedi, bende oh dediydim, bari 2 kg daha azmışım. Sonra o 2 kiloyuda kısa sürede tamamladım o gevşemeyle. Bir gün markatte biri bana teyze dedi Bunalıma girdim o gün, çüşş dedim ama bozuldum da. Herkes yaşımdan küçük gösteriyorsun diyordu ama o gün öyle duyunca kilo almama bağladım, hemen zayıflamaya karar verdim.
Şurada kışa ne kaldı, bende kışın daha kolay veriyorum. Sen hemen dengelersin onu canım, hepsi kilo değildir herhalde. Hava değişimi de olmuştu sanırım. Bugün yarın az yediğinde hemen rayına girer. Sayenizde valla yok dereceydi, yok rekabetti vs derken, bir de menü yazma kısmı var ki insan utanıyor çok yediğinde yazmaya :) Teşekkür ediyorum iyi ki varsınız

Iyi aksamlar ablacım hosgeldin ❤
Tamam abla zaten 3 hafta kaldı nerdeyse okulların baslamasına sonrasında aktiflik bekliyorum
Cocuklar bu yaz seni cokk yordular keske onlarla yüzmeye gitseydin sende cokk faydasını görürdün gitmişken
Tamam abla yarın bildirim yaparsın regl sonrası daha iyi gider sanırım

Kilo insanı gercekten yaslı gösteriyor canım benim bile öyle ben yasımı göstermem gören Liseye gidiyor sanıyor
Ama kilolu oldugum dönem gercekten simdiki halimden yaslı duruyorum
Zaten kardesimin Okulu baslasın ben biraz daha rahatlarım canım ev kalabalık olunca daha cok yemek ve cesit oluyor sonrasında da dengelerim
Sende iyiki varsın canım ♥♥

Cıslardansa ayran iç derimmm
ayranı içtim
Aynen bence de kışın daha kolay veriliyor .
Ben ilk kilo vermeye Ekim 2017de başladım şubata kadar 18 e yakın kilo vermiş 86 dam 69 a inmiştim. O Çok kolaydı.

Sonra şubattan ocağa tekrar 78 oldum.ocaktan
Mayıs’a kadar 68 e düştüm ama Nisan Mayıs çok zor geçti.

Şimdi Mayıs’tan beri 6 buçuk 7 kilo aldım
Kışı beklersem 80 e varırım diye burdayım ama zor gerçekten yazın ya .

Bende gecen sene bu zaman 62 yi görmüştüm ocakta 51.7 ile mezun oldım 4-5 kilosunu geri aldım işte simdi yine verme zamanım geldi

Aynen öyle canım hiç hoş olmuyor kilo. Benimkinin de işine geliyordu, kilo alınca benden genç olduğun fazla beli olmuyor diyor Onunda derdi başka. Market olayından sonra sinirimi eşimden çıkarmıştım, hiç şunu da şöyle yap yakışıyor demiyorsun, zayıfla ben öyle seviyorum demiyorsun,teşvik edeceğine iki de bir ye ye diyorsun diye :) Aslında bahane ama işte..

Kalabalıkta da yemek çok güzel oluyor canım ya, iyi bari okula pek bir şey kalmadı :)

Geçmiş olsun.
Geçen yaz bende başım agriyarak uyumuştum ama nasıl bı ağrı .
Normalde başım agrimaz.
Sabaha karşı kalktım hala ağrıyor.
Sonra biseyler yedim geçti.
Meğer acliktanmis.
Benim regl döneminde şiddetli baş agrilarim oluyor malesef. Yine öyleyim kaç gündür, kanama da yoğun olunca böyle halsizlik de yapıyor. Neyse ki şu an daha iyiyim canım çok sağol.
Seninkinin açlıktan olması da iyiymiş, çaresi kolay ve en sevdiğimiz şey zaten yemek yemek

Anamm, bir klinik vaka daha, o ne öyle canım bir inmiş bir çıkmışsın. Bir orta yol tutturman lazım. En azından pek almaz dengelersin. Ben 15 kiloyu yavaş yavaş 9 senede almıştım, özellikle de hareket azalmasından. Azıcık dikkat etseydim hiç bu kadar olmazdım. Sende ya çok hareket et, ya da yediğin ölçüyü ufak ufak düşürmeye bak canım, 80i falan aklından bile geçirme çok fena düşünmesi bile ( Ayranı da iyi yaptın afiyet olsun

Aynen canım 9 eylülden önce gidecek bakalım o gidince en azından kendime göre yiyorum :))
Birde aksam yemegi yemiyorum normalde ben o olunca 7-8 gibi mutlaka yemek yiyorum oda beni olumsuz etkiliyor :)
Cokk güzel kilo verdin canım simdi gercek yasını hatta daha genc görünüyorsundur eşin biraz kıskanacak ama senin mutlu olman daha önemli :)

Geçmiş olsun tatlımm, öpimde geçsin Yemek seven genlerimizi bulsalar da çıkartsalar artık DNA mızdan Bilim adalarından çok şey bekliyorum biliyorum, bilsem ben bulacam da

Evet, az kalmış. Sen onu 1 ay kadar bir listeye alsaydın az ye demeye başlardı sana
Sağol canım, gerçekten her yerimde fark etti. Sorun yok onun bahaneleri bitmez hiç, nasıl olsa her türlü kıskanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…