- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Geçmiş olsun.Küçük bir bitter çikolata yedim canım, şekerim düşmüş sanirim. Çok şükür toparladı. Şimdi de eşimle yürüyüşe çıkıyoruz iyice kendime gelirim.
Kolay gelsin canım... bayağı hareketlisinSelamlar .
Okuyorum gün içinde ama maalesef yazamıyorum .
Oğlum bebeğim temizlik yemek bide yürüyüşe çıktık bugün 2kez anca yazabiliyorum.
Yarın cuma diye çıktım ama işte tempolu olmadi.
Bebisi babamiza bıraktık biz oğlumla yürüdük.
Akşam yemekten sonra da ailecek yürümeye çıktık.
Olumsuz düşünme canım kac gündür ne güzel spor yaptın ve menülerinde güzel iki üç.gündürBen yarın kesin artı kilo ile gelecem bayramda feci cozuttum ...
Yok kaptanım ilk defa bugün düzgün menüm oldu.. spor arada vardı ama yemeği çok abarttım... neyse çabuk gelen çabuk gider inşallahOlumsuz düşünme canım kac gündür ne güzel spor yaptın ve menülerinde güzel iki üç.gündür
Aynen cabuk gelen cabuk gider bence cok fazla da artıda olmayacaksınYok kaptanım ilk defa bugün düzgün menüm oldu.. spor arada vardı ama yemeği çok abarttım... neyse çabuk gelen çabuk gider inşallah
Bebekten önce sabahları erken çıkıp 1 1.5 saat tempolu yürüyüş yapıyordum.Kolay gelsin canım... bayağı hareketlisin
İnşallahhhAynen cabuk gelen cabuk gider bence cok fazla da artıda olmayacaksın
Afiyet olsun canım menünde sporunda güzelİyi akşamlar.
Sabah 11de
Patatesli yumurta
Yeşillik
Domates
Peynir
Zeytin
2dilim çavdar ekmeği
Ara
Emzirme çayı
Bı avuç kadar fıstık
Bir lokma kek yapmıştım tadına baktım
Ara
10tane yeşil ekşi erik
Aksam 17.30
Bı tabak etli kabak
4yk bulgur pilavı
Cacık
Su2.5
Spor 3.000adim.
Dunde bu şekilde yedim .
Kaçamak vs yoktu hatta 1 saat yürüyüş vardı ama yazamadım .
Eve gelince yorgunluktan uyumusuz .
Wawww harikaBebekten önce sabahları erken çıkıp 1 1.5 saat tempolu yürüyüş yapıyordum.
85den 59a kadar düşmüştüm ama gebelikle beraber aldım birazını
Olsun canım toparlarsin hepimiz artidayizBen yarın kesin artı kilo ile gelecem bayramda feci cozuttum ...
İnşallah canımOlsun canım toparlarsin hepimiz artidayiz
Bende de durum aynı 3 lt yazdım ama 4 e yaklaştıCanım burasi çok sıcak elimden bardak hiç düşmüyor sürekli wcye gidiyorum o ayrı tabiii
Bende şu an çok acıktımmmmİnşallah canımşuan acıktım doğru yoldayım
Çooook acıktıysan uyuyamıyacaksan olur canım.... ayran leptini bozmuyor....Bende şu an çok acıktımmmm
bi bardak ayran içsem nolur
Uyumak değilde o tür bişi yemezsem aniden elimi cıslara atıyorum ve attığımı da mideme indikten sonra farkediyorum ben naptım diyeÇooook acıktıysan uyuyamıyacaksan olur canım.... ayran leptini bozmuyor....
Cıslardansa ayran iç derimmmUyumak değilde o tür bişi yemezsem aniden elimi cıslara atıyorum ve attığımı da mideme indikten sonra farkediyorum ben naptım diye
Aklımda kaptanim.
Aaa canım sen 55 kg değil miydin? Sonra spora da başlamıştın :) Gelenler de dedi önceki kilona dönmüşsün diye :)))Masallah canım artık benden zayıfsın
Tamam canımAklımda kaptanim.
Bebiş den fırsat bulursam biraz spor yapıp tartilmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?