Basketboluda severim de kac zamandır onuda izlemedim burası olunca onlara hiç bakmıyorum :))Futbol malatyanın maçıben birtek basketbol seviyorum .
Hadi bakalım birlikte görelim 55 i benim yakın ama seni beklerimAyyy ilk hedefim 55 ne güzel söyleniyor 55 -55 55
Haklısın kaptanım burada sorumluluğun çok kolay gelsin... benim asla yapamıyacağım bişey kaptanlık... yaparsam layıkıyla yapmak isterim senin gibi oda beni çok zorlar....Basketboluda severim de kac zamandır onuda izlemedim burası olunca onlara hiç bakmıyorum :))
Sen çok yakınsın maşallah ... benim 1 aya ihtiyacım varHadi bakalım birlikte görelim 55 i benim yakın ama seni beklerim
Tesekkur ederim canim iyi yapabiliyor muyum bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorumHaklısın kaptanım burada sorumluluğun çok kolay gelsin... benim asla yapamıyacağım bişey kaptanlık... yaparsam layıkıyla yapmak isterim senin gibi oda beni çok zorlar....
Gayet güzel yapıyorsun canımTesekkur ederim canim iyi yapabiliyor muyum bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum
Benim en büyük artım ailemle yasıyor ve bir işte calısmamam o yüzden vaktim cok canım Sizlerin yapması gercekten zor olur
Olsun canım 1 ay sonra görürsün benimde acelem yokSen çok yakınsın maşallah ... benim 1 aya ihtiyacım var
Tesekkur ederimGayet güzel yapıyorsun canım
Tesekkur ederim canim iyi yapabiliyor muyum bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum
Benim en büyük artım ailemle yasıyor ve bir işte calısmamam o yüzden vaktim cok canım Sizlerin yapması gercekten zor olur
senin şu içme alışkanlığına bayiliyorum.hic 3e çıkamadım.Bugün menü
Sabah 09.45
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 yk patlican salatasi
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir
12 yer fıstığı
Aksam 17.10
3 tavuk baget fırında
2 yk bulgur pilavı
Salata
3 lt su içildiZipzip-
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı (yürüyüşbandı)
30 dk fast lesli
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapildi...
Canım burasi çok sıcak elimden bardak hiç düşmüyor sürekli wcye gidiyorum o ayrı tabiiisenin şu içme alışkanlığına bayiliyorum.hic 3e çıkamadım.
ozaman aranızda para toplayın ve beni ekvatora tatile gonderinCanım burasi çok sıcak elimden bardak hiç düşmüyor sürekli wcye gidiyorum o ayrı tabiii
Küçük bir bitter çikolata yedim canım, şekerim düşmüş sanirim. Çok şükür toparladı. Şimdi de eşimle yürüyüşe çıkıyoruz iyice kendime gelirim.Afiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Yogurt yada ayran iç yada az yemek ye canım rahatsızmıssın
Ne macı var ki eskiden cok izlerdim de simdi hiç bakmıyorum :))
Sende kacmıssın iyi yapmıssın :))
Iyi olmana sevindim canım ❤Küçük bir bitter çikolata yedim canım, şekerim düşmüş sanirim. Çok şükür toparladı. Şimdi de eşimle yürüyüşe çıkıyoruz iyice kendime gelirim.
Selam canım hosgeldin ❤Selamlar .
Okuyorum gün içinde ama maalesef yazamıyorum .
Oğlum bebeğim temizlik yemek bide yürüyüşe çıktık bugün 2kez anca yazabiliyorum.
Yarın cuma diye çıktım ama işte tempolu olmadi.
Bebisi babamiza bıraktık biz oğlumla yürüdük.
Akşam yemekten sonra da ailecek yürümeye çıktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?