Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun tatlımm, öpimde geçsin Yemek seven genlerimizi bulsalar da çıkartsalar artık DNA mızdan Bilim adalarından çok şey bekliyorum biliyorum, bilsem ben bulacam da
Bizim isteklerimize yetisemezler be tatlım. Benimkiler çok basit ama onu bile yapmıyorlar daha, seninkine gelene kadar çok var yani. Hadi bı öp de geçsin. Çok ağrıyor.

Gelince dengelersin abla hem azicik diyet modundan uzaklasman iyi bile gelecek simdi moralini bozma az kalmis zaten
İnşallah dediğin gibi olur canım dönünce sıkı bir şekilde devam ederim artık özledim diyet ve sporu

yüzmede öyle oturuyorum canım ama utanıyorum öğretmen erkek. Bir de havuza giremiyorum hemen kadınsal hastalıklardan mikrop kapıyorum. Okul açılınca ilk bir ay spor salonuna gidicem sonra yine rutine dönücem inşallah. Planım böyle işte

Anladim ablacim spor salonu fikri güzelmiş inşallah gidebilirsin

Meraba kizlar nasilsiniz
Ben coookk yogundum gerci hala yogunum
Bayram haftasinin boyle kalabalık gececegini hic tahmin etmemiştim il disindan cok misafirimiz vardi teyzemler geldi amcamlar geldi zaten ablam bayram gunu geliyor diye yazmistim nasil yogunsam kac kez siteye girsem de yazmaya bile firsat bulamadim teyzemleri ugurladik bugun
Yarinda amcamlar tekrar bizde olcak bayaa bi kalabalik olcaz bu arada diyet falan yalan oldu bayramda
Haftaya eski duzenime doncem İnsallah öpuyorum kocaman

Yogun bir hafta gecirmişssiniz canım kolay gelsin
Bugün bildiirmi unutma pazartesiden itibarende normal düzenine geri dönersin
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar canım ❤
Günaydınlar efenim
Günaydın canım ❤
Gecen hafta 64.5
Bu cuma 63.7
Giden 800 gr
Yuzde 1.24
Tebrik ederim canım bayrama ragmen güzel eksi ile geldin
Gunaydin yumurtalı pizza yaptım
Günaydın canım afiyet olsun ♥
Yemekten önce tartıldın mı bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…