- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Aynen canim da onun haberi yok burda kaptan oldugumdanEvet, az kalmış. Sen onu 1 ay kadar bir listeye alsaydın az ye demeye başlardı sana
Sağol canım, gerçekten her yerimde fark etti. Sorun yok onun bahaneleri bitmez hiç, nasıl olsa her türlü kıskanıyor
Iyi geceler canımİyi geceler diliyorum herkesesabah bildirimlerde buluşuruz :)))
Bizim isteklerimize yetisemezler be tatlım. Benimkiler çok basit ama onu bile yapmıyorlar daha, seninkine gelene kadar çok var yani. Hadi bı öp de geçsin. Çok ağrıyor.Geçmiş olsun tatlımm, öpimde geçsinYemek seven genlerimizi bulsalar da çıkartsalar artık DNA mızdan Bilim adalarından çok şey bekliyorum biliyorum, bilsem ben bulacam da
Sağol canım. Bu hafta çok iyi geçmedi inşallah haftaya çok daha güzel olur hepimiz için.Süpersin canım
Umutdeniz4 ablacım nasılsın
Tatil ne zaman bitiyor
İyi geceler kaptanım pazartesi Ankarada olacağız, inşallah Çok kilo almamışımdır çok kötü oldu bu tatil benim için
İnşallah dediğin gibi olur canım dönünce sıkı bir şekilde devam ederim artık özledim diyet ve sporuGelince dengelersin abla hem azicik diyet modundan uzaklasman iyi bile gelecek simdi moralini bozma az kalmis zaten
Iyi aksamlar ablacım hosgeldin ❤
Tamam abla zaten 3 hafta kaldı nerdeyse okulların baslamasına sonrasında aktiflik bekliyorum
Cocuklar bu yaz seni cokk yordular keske onlarla yüzmeye gitseydin sende cokk faydasını görürdün gitmişken
Tamam abla yarın bildirim yaparsın regl sonrası daha iyi gider sanırım
Kızlar menume ek 8000 adım spor. Yürüyüş yapıp geldim.Anka seni de etiketliyim bari, bu hafta pek rekabet havasında geçmedi ama olsun.
Anladim ablacim spor salonu fikri güzelmiş inşallah gidebilirsinyüzmede öyle oturuyorum canım ama utanıyorum öğretmen erkek. Bir de havuza giremiyorum hemen kadınsal hastalıklardan mikrop kapıyorum. Okul açılınca ilk bir ay spor salonuna gidicem sonra yine rutine dönücem inşallah. Planım böyle işte
Yogun bir hafta gecirmişssiniz canım kolay gelsinMeraba kizlar nasilsiniz
Ben coookk yogundum gerci hala yogunum
Bayram haftasinin boyle kalabalık gececegini hic tahmin etmemiştim il disindan cok misafirimiz vardi teyzemler geldi amcamlar geldi zaten ablam bayram gunu geliyor diye yazmistim nasil yogunsam kac kez siteye girsem de yazmaya bile firsat bulamadimteyzemleri ugurladik bugun
Yarinda amcamlar tekrar bizde olcak bayaa bi kalabalik olcaz bu arada diyet falan yalan oldu bayramda
Haftaya eski duzenime doncem İnsallah öpuyorum kocaman
Günaydın hayırlı cumalar canım ❤Günaydın herkese hayırlı cumalar
Günaydın canım ❤Günaydınlar efenim
Tebrik ederim canım bayrama ragmen güzel eksi ile geldinGecen hafta 64.5
Bu cuma 63.7
Giden 800 gr
Yuzde 1.24
Günaydın canım afiyet olsun ♥Gunaydin yumurtalı pizza yaptım
Afiyet olsun cok lezzetli görünüyor.Gunaydin yumurtalı pizza yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?