tabiii vereceğiz biz ne kilolar verdik bu bayram kilosunu mu atamayacağızzzzSüpersin canım tebrik ederim
Olsun canım vericez inşallah en yakın zamanda
gözünü kapat çık canım tartıya.. besmele ile aç göznü ben öyle yapıyorumBen nasıl çıkarım tartıya korkuyorum
Görüşürüz canımevet babam yan yan bakıyor ben kaçargörüşürüz... ilk fırsatta gelirim
Ne yaptın öyle canımKızlar benim kilom 74
Sen kısa sürede çözersin canım üzülmeartı 400 bence hiç yoktan iyi hiç moralini bozma .. ben 1 kilo almışım
Ben 74.9 gel hadi aynı safta başlayıp bitirelim şu işi artıkKızlar benim kilom 74
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Şu anda tartı yok memleketteyim ,pazartesi evde olurum ,besmele çekip çıkarım tartıyagözünü kapat çık canım tartıya.. besmele ile aç göznü ben öyle yapıyorum
İnşallah canım gidicem.Anladim ablacim spor salonu fikri güzelmiş inşallah gidebilirsin
Ne yaptın öyle canım
Bayram senide kötü etkilemis
Çok yemedim aslında nasıl oldu anlamadımBen 74.9 gel hadi aynı safta başlayıp bitirelim şu işi artık
Kaçtın ki geçen haftaÇok yemedim aslında nasıl oldu anlamadımBen eksi bekliyordum
71,9Kaçtın ki geçen hafta ☺
Gunaydin ablacim tebrik ederim artıları atmışsinGünaydın hanımlar
İnşallah canım gidicem.
Eveet sabah tartıldım. Bayram kilolarını verip üstüne de 100 gr vermişim
Çok yemediysen ödem olabilirÇok yemedim aslında nasıl oldu anlamadımBen eksi bekliyordum
Tamam canim haftaya karşılaştırma yaparizGecen hafta hatırlamıyorum.
Bu hafta 72.0
Bayramı yine iyi atlatmıssın ben daha cok artı bekliyordum :)))Bildirim gecen cuma 63.3
Bu cuma 63.7
Fark+400
Allah seni napmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?