2 hafta izinli diye mi belirtecek son yoksa daha geç de dönebiliyor muyumAz cok olabilir canım bitince güzel eksi görürsün
Bugün izinli yazıyorum canım 2 hafta izinlisin ama kilona dikkat et canım
Izinli yazcaz sadece canım sen ne zaman dönmek istersen dönüyorsun ama 2 hafta listeye giremiyorsun2 hafta izinli diye mi belirtecek son yoksa daha geç de dönebiliyor muyum
Mümkün olduğunca az yersem veririm diye düşünüyorum canım. Haftasonu iki gün denizdeyim. Gelecek hafta da yüzme kursum var. Düğün günü gidemem sadece diye düşünüyorum. Bayağı güzel spor olur bunlar. Koşturmaca içinde aktif olamam diye izin istiyorum.Az cok olabilir canım bitince güzel eksi görürsün
Bugün izinli yazıyorum canım 2 hafta izinlisin ama kilona dikkat et canım
Bayrama göre çok iyi canımGeçen cuma 66.2
Bugün 66.0
Fark 200 Gr
% 0.30
Üzgünüm kızlar sonuç iyi değil malesef.
Tartılar 10 kilo aşağısına hassas değil on kilomüstü net birşey tartarsan sonuç alabilirsinEşimi çocukları barbunyayı damacanayı herşeyi tarttım bi tek benimkini yanlış gösteriyor
Tamam canım zaten hareketli olacagın için kilo almazsınMümkün olduğunca az yersem veririm diye düşünüyorum canım. Haftasonu iki gün denizdeyim. Gelecek hafta da yüzme kursum var. Düğün günü gidemem sadece diye düşünüyorum. Bayağı güzel spor olur bunlar. Koşturmaca içinde aktif olamam diye izin istiyorum.
Sağol canım. Keşke biraz dikkatli olabilseydimBayrama göre çok iyi canım
Hayatımızda kaç bayram görüyoruz canım onu bir düşün bayram hakkıyla yaşanmalıSağol canım. Keşke biraz dikkatli olabilseydim
Tamam canım çok sağol. Yine buralarda olurum kopamamTamam canım zaten hareketli olacagın için kilo almazsın
635 izinli yazacagız
636 637 izinlisin
638 de dönmek istersen dönüyorsun ama işin uzarsa bir hafta sonrada girebiliyorsun
Şaka yapıyorum yahuTartılar 10 kilo aşağısına hassas değil on kilomüstü net birşey tartarsan sonuç alabilirsin
Haklsin canım neyse ki iyi atlattım.Hayatımızda kaç bayram görüyoruz canım onu bir düşün bayram hakkıyla yaşanmalı
Yönetimle dalga geçilmez taş olursun bakŞaka yapıyorum yahukilo almışım
Diywtisyenimle 14.00 randevuda.En gec 2 ye kadar bildirim yapıyoruz canım
Tamam canım özleriz zaten ♥Tamam canım çok sağol. Yine buralarda olurum kopamam
Dogum günü kutlu olsun yegeninin canım dikkat et cok kacamak yapma haftaya güzel eksi bekliyorum sendenMisafirler var canlar
Yarinda yegenim 1 yasina giriyo onun dogum gununu kutlayacaz
Sonra burda olcam İnsallah:))
Tebrik ederim canım süpersinGeçen Cuma 57.4
Bu Cuma 55.6
Fark 1.8 kg
Yüzde 3.13589
Tamam canım ama diğer cumalar nasıl bildirim yapacaksınDiywtisyenimle 14.00 randevuda.
ordaki tartı doğru çünkü.
Tartim serviste..Pazartesi gelecek.Tamam canım özleriz zaten ♥
Dogum günü kutlu olsun yegeninin canım dikkat et cok kacamak yapma haftaya güzel eksi bekliyorum senden
Tebrik ederim canım süpersin
Hatta gecen hafta 57.5 tun ben onu yazarken düzelteceğim
Tamam canım ama diğer cumalar nasıl bildirim yapacaksın
bende Yarım saate yapabilecegimHerkes bildirim yaptıgına göre listemi hazırlayım
Tamam canım listede olmadıgujn için sıkıntı yok haftaya tartın gelecekmiş zatenbende Yarım saate yapabilecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?