En gec 2 ye kadar bildirim yapıyoruz canımkaça kadar sonuçları yaziyoruz?Zipzip-
Tebrik ederim canım az da olsa vermissin ve üzerindeki artıyı atmıssınGeçen cuma 66.2
Bugün 66.0
Fark 200 Gr
% 0.30
Üzgünüm kızlar sonuç iyi değil malesef.
Reglim bitmedi, hala etkisi olur mu bilmiyorum ama. Bu arada izin işini nasıl yapıyoruz canım.Tebrik ederim canım az da olsa vermissin ve üzerindeki artıyı atmıssın
Çok şükür eksiye döndüm. Çocukların koşturmacası da bana baya fayda sağlıyor. Hep erken kalkıyorum. Onunda çok faydası var. Geçen yaz hep öğlen 12’de 1’de kalktık. Gece 2’de 3’de yattık. O zaman çok kilo aldım.Gunaydin ablacim tebrik ederim artıları atmışsin
Çok yemediysen ödem olabilir
Tamam canim haftaya karşılaştırma yapariz
Hemen yapıyorum cnm bildirimibirmuhendisanne bugün bildirimi unutma canım
Az cok olabilir canım bitince güzel eksi görürsünReglim bitmedi, hala etkisi olur mu bilmiyorum ama. Bu arada izin işini nasıl yapıyoruz canım.
Tartimi yanlış acaba ..verirken nekadar yavaş alırken nekadar hızlı aliyoruz degilmi
Tamam canım gelmeyince merak ettim o yüzden etiketledim yogunlugun bitmedi sanırımHemen yapıyorum cnm bildirimi
Valla öyle alırken o kadar hızlı alıyoruz kiTartimi yanlış acaba ..verirken nekadar yavaş alırken nekadar hızlı aliyoruz degilmi
O zaman bu sene cocukların kursları cokk iyi olmus abla yoksa yine aynı sekilde kilo alabilirdin ama insallah bir daha eski kilolarına dönmeÇok şükür eksiye döndüm. Çocukların koşturmacası da bana baya fayda sağlıyor. Hep erken kalkıyorum. Onunda çok faydası var. Geçen yaz hep öğlen 12’de 1’de kalktık. Gece 2’de 3’de yattık. O zaman çok kilo aldım.
Yok cnm malesefTamam canım gelmeyince merak ettim o yüzden etiketledim yogunlugun bitmedi sanırım
Tebrik ederim canım az da olsa vermissin bayramı yine iyi atlatmıssınGeçen cuma: 65.15 kg
Bugün: 65.00 kg
Fark: 0.15 kg
%:0.23
Anladım canım kolay gelsinYok cnm malesefbu bayram çok zorladı beni ama en azından annem toparladı sayılır. Birazdan ütüye geçiyorum
Bence Gayet güzel artı gelmek daha büyük travmaGeçen cuma 66.2
Bugün 66.0
Fark 200 Gr
% 0.30
Üzgünüm kızlar sonuç iyi değil malesef.
Neyseki bayram bitti canım baklava olmaz ama sen yine yediklerine dikkat et evine dönünce daha rahat verirsinGeçen cuma: 65.15 kg
Bugün: 65.00 kg
Fark: 0.15 kg
%:0.23
Kızlar bu bayram bir yerden sonra baklavadan dolayı gözüm döndü.baklava ve dondurmayı fazlaca yedim malesef. Haliyle etkiledi kilo vermemi. İstanbula dönünce eski düzene dönmeyi umuyorum.
Eşimi çocukları barbunyayı damacanayı herşeyi tarttım bi tek benimkini yanlış gösteriyorTartimi yanlış acaba ..verirken nekadar yavaş alırken nekadar hızlı aliyoruz degilmi
Eşimi çocukları barbunyayı damacanayı herşeyi tarttım bi tek benimkini yanlış gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?