Gelecek gelecek ..Onsuz ben bir hiçim:)))Tamam canım listede olmadıgujn için sıkıntı yok haftaya tartın gelecekmiş zaten
Ellerine sağlık canım ortalamamiz güzel olmuş benim pek umudum yoktu.*** 6.Takım 635. Etap***
pastel34 (66.9/66.8/0.1/%0.15)
snglmlk(66.2/66.0/0.2/%0.30)
Prensesimin Annesiyim (64.5/63.7/0.8/%1.24)
enerji_kusagi(57.5/55.6/1.9/%3.30)
birmuhendisanne (65.2/65.0/0.2/%0.31)
Yonahime(63.3/63.7/+0.4/-%0.63)
6.takım Ortalaması :%0.778
gulenyuzumsunsen(74.5/74.9/+0.4/-%0.54)
zeyneppk (62.5/64/+1.5/-%2.4)
ada81(58.4/59,4/+1/-%1.71)
nilcelll (75.9
batu85(70.1/68.7/1.4/%2)
Anka(71.9/74/+2.1/-%2.92)
suspushanimcim(72
Listemizi hazırladım biraz sonra kontrol edip paylasırım
Bende artılardan korkuyordum cok sükürEllerine sağlık canım ortalamamiz güzel olmuş benim pek umudum yoktu.enerji_kusagi ve P Prensesimin Annesiyim güzel oortalamalarla gelince hepimizi kurtarmış oldular.
Merhaba nasılsın canım ❤ begenilerini görünce yazayım dedimMerhaba
İyiyim sizzz. Ben takip ediyorum ama cesaretim yok ondan uzaktan izlemek en iyisiMerhaba nasılsın canım ❤ begenilerini görünce yazayım dedim
Iyiyim bende tesekkür ederimİyiyim sizzz. Ben takip ediyorum ama cesaretim yok ondan uzaktan izlemek en iyisi
Tebrik ederim canım cook güzel vermissin
ilk hedef 70....Tebrik ederim canım cook güzel vermissin
Hadi bakalım yesilcayını içmeyi sabırsızlıkla bekliyorumilk hedef 70....
Yetmiş olayım herkese kendi evlerinin konforunda kendi el lezzetleriyle yapılmış bir bardak yesilcay
Evet anka ablam gibi çok seviyorum onu o nerdeyse oraya gidiyorum hepbulutungokyuzu 568. Etapda 12,takımdan bildirimsiz izne ayrılmıssın 65 kilo ile simdi ne durumdasın kilo aldın mı verdin mi
Ne güzel kilo vermissin tebrik ederim canımEvet anka ablam gibi çok seviyorum onu o nerdeyse oraya gidiyorum hep
O kaptanken 12.takım çok güzeldi sayesinde 20kilo verdim burda 7-8 ayda. Başka takımlarda şansımı denedim ama o takımın tadını alamadım. Şimdi sizin sohbetinizi sevdim o yüzden takip ediyordum
Teşekkür ederim ama kendime hiç güvenmiyorumNe güzel kilo vermissin tebrik ederim canım
Anka da bizimle kilo veriyor gel o zaman sende yeniden hedefine ulasalım birlikte
Evet haftada üç kaşık bulgurun sağlıklı ve yeterli olacağını söylüyorlarKızlar yeni bir bilgiyle geldim diyetisyen den.
Yada ben bilmiyordum öyle diyeyim.
Ben hiç ekmek ,bulgur ,makarna vs tuketmiyorum.Dediki haftada 1 gün muhakkak bulgur yada ekmek yada haşlanmış 3 kaşık makarna tuket.hic karbonhidrat olmazsa kg vermen yavaslarben bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?