O Nutella yi sende mi biliyorsunKonyalılar iyi bilir hurma şekeriniSen nasıl Konya gelinisin bakiyim :)))) Nutella desem hemen bilirdin ama dimi cadı seni :)
Şuan evde var en sevdiğim. Şeker ama napacoggg yemeycogg cissBuymuş bildim şimdi bi kere yedim iğrenç bir tadı varnutella eskidendi artık torku tercih ediyoruz
Aynen yemiyoruz dedim ya basenimizde göbeğimizdeler hala eritince yicezŞuan evde var en sevdiğim. Şeker ama napacoggg yemeycogg ciss
Bende akşam yaptım kolay gelsin canımGünaydın
Bugün kış için menemen yapicam akşam geçmiş okurum
Benim eşimin arkadaşı getirdi sagolsun Erzincan domatesinden yaptım canım memleketimin has ürünü orijinalKışlık melemeni hangi domatesten yapıyorsunuz
Onu demiyorum salçalık domates mi normal domates miBenim eşimin arkadaşı getirdi sagolsun Erzincan domatesinden yaptım canım memleketimin has ürünü orijinal
Kendime hayrim yok bari sana bi faydam dokunsunAma sen o kadar tatlısın ki bende doyamıyorum seni yenmeye :)))) Sayende bütün kilolarım gitti
Hastalıgın etkisi olabilir canım birde geniz akıntısı varsa oda yapabilirMidem bulanıyor nedense ya su bile içesim yok
Evet var biraz. Nasıl hasta oldum yaa kolay kolay olmazdımHastalıgın etkisi olabilir canım birde geniz akıntısı varsa oda yapabilir
Hava değişiminin etkisi olabilir canım bir anda sogudu havalarEvet var biraz. Nasıl hasta oldum yaa kolay kolay olmazdım
Evet galibaHava değişiminin etkisi olabilir canım bir anda sogudu havalar
Canım merhaba hoşgeldin takıma. Bende 22 yaşında nişanlıyım çalışmıyorum şuanda. Tanıştığıma memnun oldumYaşım, 21
Boyum, 1.56
Kilom, 61 kg
Hedefim, 55 kg
Şuan çalışmıyorum ev hanımı diyeyim
Evliyim, çocuğum yok
Daha önce bir takıma dahil olmadım
Polikistik overliyim metabolizmam yavaş
Sağlık ve çocuk için kilo vermek istiyorum
Yarın başlayabilirim bugün doğum günü pastamdan yiyeyim en azından ☺
Takma. Dişli olurmu ben onlardanim şimdiden tırstım Allahim sana geliyorum
Tamam canım o zaman gittikleri zaman rakip olursunuzZipzip- kaptanım şimdi eltim aradı cuma günü bize geliyorlar.... Batu85 ile bu hafta rakip olursak onunla ilgilenemem onlarda gitsin artık hiçbir mazeretim kalmayacak inşallah ondan sonra Gulumse24 ve Batu85 ilede rakip olurum.... ben 30 ağustosta bekliyordum onları ama şimdi tarih değiştirmişler...
Valla ben her tür domates den yapıyorum salça menemen lik anlamam çokOnu demiyorum salçalık domates mi normal domates mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?