Bizim burası bu sene görülmemiş bir sıcaklıkta hiç yağmur yağmıyorHava değişiminin etkisi olabilir canım bir anda sogudu havalar
Sen keyfine bak benim takımda rakibem yok olamazdaZipzip- kaptanım şimdi eltim aradı cuma günü bize geliyorlar.... @Batu85 ile bu hafta rakip olursak onunla ilgilenemem onlarda gitsin artık hiçbir mazeretim kalmayacak inşallah ondan sonra Gulumse24 ve @Batu85 ilede rakip olurum.... ben 30 ağustosta bekliyordum onları ama şimdi tarih değiştirmişler...
Cook ilginc her yerde farklı iklim yasanıyorBizim burası bu sene görülmemiş bir sıcaklıkta hiç yağmur yağmıyor
Ayy ne güzel bu sene bir işe kalkistik 2tarla patates ektik gram yağmur düşmedi bugün yine tarlayı suluyorlar bu tarafada gönderin az serinleyelimCook ilginc her yerde farklı iklim yasanıyor
Bizim burası serin ve hatta simdi yagmur yagıyor bu sene sıcak göremedik desek yeridir en fazla 10 gün sıcak oldu
Insallah sizin orası da serinler biraz yagmur yagar canımAyy ne güzel bu sene bir işe kalkistik 2tarla patates ektik gram yağmur düşmedi bugün yine tarlayı suluyorlar bu tarafada gönderin az serinleyelim
Amin canım inş beklentimiz yüksek taktir rabbim inInsallah sizin orası da serinler biraz yagmur yagar canım
Patatesden de insallah istediğiniz verimi alırsınız
Hosgeldin canım iyiyim sen nasılsınselammmm:) gezmeye geldim buraya:)
zıpzıp nasılsın?:)
çok şükür.. bende iyiym :) neden diskalifye olduğumu bulmaya geldim.Hosgeldin canım iyiyim sen nasılsın
Canım diskalifiye olmussun sen zaten 2017 ydi sanırım ama nickin farkli oldugu için eski kaptanımız seni listeye almıs fark etmemisçok şükür.. bende iyiym :) neden diskalifye olduğumu bulmaya geldim.
ben çok kötü bir insanmişim ya çok özür dilerim..
yok 2016 mart yılıydı.Canım diskalifiye olmussun sen zaten 2017 ydi sanırım ama nickin farkli oldugu için eski kaptanımız seni listeye almıs fark etmemis
Bende ilerde sorun olmasın bizim takım için diye editöre bildirdim
Ama hersey liste değil canım istersen basarabilirsin
Ikiside güzel aktif takımlar canım listedeymiş gibi hareket edersen hedefine ulasırsınyok 2016 mart yılıydı.
tınlamamam yüzünden diskafiliye olmuşum.
ben listeye giremem artık. free olarak takılabilirim.
şu an 4. takıma 9. takıma her takıma bakiyorum
Dün cok konusmus olabilirizCanım çıktı sayfalarca okudum okudum okudum
inşaALLAHIkiside güzel aktif takımlar canım listedeymiş gibi hareket edersen hedefine ulasırsın
Zorun neydi yetiştiğin yerden devamCanım çıktı sayfalarca okudum okudum okudum
Ben de bi bakayım neyi tınlamamışsınyok 2016 mart yılıydı.
tınlamamam yüzünden diskafiliye olmuşum.
ben listeye giremem artık. free olarak takılabilirim.
şu an 4. takıma 9. takıma her takıma bakiyorum
Canım çıktı sayfalarca okudum okudum okudum
çok tembellik etmişim..Ben de bi bakayım neyi tınlamamışsın
Burda yazdıklarına bakabilirsin bu takımda diskalifiye olmus :))Ben de bi bakayım neyi tınlamamışsın
Aynen baktım biraz cidden tınlamamışBurda yazdıklarına bakabilirsin bu takımda diskalifiye olmus :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?