Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ADINIZ: canfeb
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:67.7
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:4. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZDoğum ve sonrası iştah açıklığı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi begenmiyorum ,kiyafetlerim dar geliyo, balina gibi hissediyorum daha sayiyimmi

Hosgeldin canım yeniden hedefi düşük tutmussun bu sefer gerci boyuna göre 60 cok güzel olur
Beni az cok tanıyorsun yinede yazayım adım elif 30 yasındayım bekarım :)))

Hosgeldin canım yeniden hedefi düşük tutmussun bu sefer gerci boyuna göre 60 cok güzel olur
Beni az cok tanıyorsun yinede yazayım adım elif 30 yasındayım bekarım :)))
Bekar kısmı hep aklımda bir 60 i göreyim ona göre devam ediyim dedim canım asıl istedigim 55 ama zor gibi 4 ay sonra emzirmeyi birakicam ozaman 60 olsam süper olur

Kaptanım bu sefer galiba regl olucam, gecikmişti 2 hafta. En az 600 gr ödem var, bildirimde ki eksi 400le beraber ki daha da indiğimi sanıyorum, ödemden hesaplayamıyorum. Bir ara 55.0 görmüştüm sonra bu ödemmm Hiç sevmesem de 2 kupa yeşilçay içeceğim bugün, yarına gitmesi lazım. Menümü yazıp çıkmam lazım

Bekar kısmı hep aklımda bir 60 i göreyim ona göre devam ediyim dedim canım asıl istedigim 55 ama zor gibi 4 ay sonra emzirmeyi birakicam ozaman 60 olsam süper olur
Aa unutmadın mı daha o kısmı
Tamam canım 60 ı görünce yeniden hedef belirleriz emziriyorsan avantajını iyi kullan canım

Yarına kadar ödemi atarsın canım artı gelirsende olsun sıkma canını kac haftadır cok güzel kilo verdin
Tamam canım kolay gelsin görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…