Hosgeldin canım ❤Selamın ben geldiiim
Hosbulduk canım döve dòve zayiflat beni hazırımHosgeldin canım ❤
Tamam o zaman ilk sayfadaki formu doldur sonrasında bugünden itibaren menülerini bekliyorum kacamak yokHosbulduk canım döve dòve zayiflat beni hazırım
Kahvaltı yi yazmasam olmazmi o pastadan eser kalmadı bile ☺☺Tamam o zaman ilk sayfadaki formu doldur sonrasında bugünden itibaren menülerini bekliyorum kacamak yok
Dün yaptıgın pastadan yemek yok ona göre
Tamam bugünlük yazma canım istersen menüyü yarın tam yazarsın hem cuma yarın kilo bildiirmide yaparsınKahvaltı yi yazmasam olmazmi o pastadan eser kalmadı bile ☺☺
Salı günü yapmıştım canım o pastayı ☺Tamam bugünlük yazma canım istersen menüyü yarın tam yazarsın hem cuma yarın kilo bildiirmide yaparsın
Ne cabuk yediniz
Tamam canım neyse artık pastalarda bittiğine göre diyete odaklanabilirsinSalı günü yapmıştım canım o pastayı ☺
Aynen canım onu bekliyordum zaten ☺Tamam canım neyse artık pastalarda bittiğine göre diyete odaklanabilirsin
Hoşgeldin canım. Kahvaltıda pasta bitti deyince bir an gözlerim yerinden fırlamıştı :)Salı günü yapmıştım canım o pastayı ☺
Hosgeldin canım yeniden hedefi düşük tutmussun bu sefer gerci boyuna göre 60 cok güzel olurADINIZ: canfeb
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:67.7
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:4. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZDoğum ve sonrası iştah açıklığı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi begenmiyorum ,kiyafetlerim dar geliyo, balina gibi hissediyorum daha sayiyimmi
Hosbulduk ☺yok kahvaltıda pasta yemedim ama yapmadigim şeyde değilHoşgeldin canım. Kahvaltıda pasta bitti deyince bir an gözlerim yerinden fırlamıştı :)
Ama bundan sonra kahvaltıda pasta yokHosbulduk ☺yok kahvaltıda pasta yemedim ama yapmadigim şeyde değil
Bekar kısmı hep aklımdaHosgeldin canım yeniden hedefi düşük tutmussun bu sefer gerci boyuna göre 60 cok güzel olur
Beni az cok tanıyorsun yinede yazayım adım elif 30 yasındayım bekarım :)))
Aa unutmadın mı daha o kısmıBekar kısmı hep aklımdabir 60 i göreyim ona göre devam ediyim dedim canım asıl istedigim 55 ama zor gibi 4 ay sonra emzirmeyi birakicam ozaman 60 olsam süper olur
Yarına kadar ödemi atarsın canım artı gelirsende olsun sıkma canını kac haftadır cok güzel kilo verdinKaptanım bu sefer galiba regl olucam, gecikmişti 2 hafta. En az 600 gr ödem var, bildirimde ki eksi 400le beraber ki daha da indiğimi sanıyorum, ödemden hesaplayamıyorum. Bir ara 55.0 görmüştüm sonra bu ödemmmHiç sevmesem de 2 kupa yeşilçay içeceğim bugün, yarına gitmesi lazım. Menümü yazıp çıkmam lazım
Bundan sonra 60 olmadan yokAma bundan sonra kahvaltıda pasta yok
İyi bari, en azından hepsini bu sabah götürmemişsin:) Eski tombiş ben sabah aç karnına her türlü tatlıyı çok severdimHosbulduk ☺yok kahvaltıda pasta yemedim ama yapmadigim şeyde değil
Unuturmuyum ☺emzirmek bana dezavantaj çok aciktiriyoAa unutmadın mı daha o kısmı
Tamam canım 60 ı görünce yeniden hedef belirleriz emziriyorsan avantajını iyi kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?