Çok kapsamlı bir kitap her konuda bilgi var.Cook yiyormussun gercekten
Aidin salih kitabından kan gruplarına göre mi beslenme seklini anlatıyor aslında alıp okusam güzel olur
Anladım canım bir bakayım o zaman bendeÇok kapsamlı bir kitap her konuda bilgi var.
Biraz psikolojisi bozuluyor başta insanın haberin olsunAnladım canım bir bakayım o zaman bende
Bır kac kısıden daha duydum merak etmiştim bir ara bakayım ama bunu bilmiyordumBiraz psikolojisi bozuluyor başta insanın haberin olsunsonra sonra alışıyorsun
Yediğimiz, içtiğimiz, kullandığımız her şeyin ne kadar zararlı olduğunu görünce kötü oluyor insan. Ben ilk bi şoka girdim biraz bi yemedim şimdi yine arada gidiyor alıştımBır kac kısıden daha duydum merak etmiştim bir ara bakayım ama bunu bilmiyordum
Sen kitabı bastan oku en iyisi belki yine yemezsinYediğimiz, içtiğimiz, kullandığımız her şeyin ne kadar zararlı olduğunu görünce kötü oluyor insan. Ben ilk bi şoka girdim biraz bi yemedim şimdi yine arada gidiyor alıştım
Ben tek tek kaseye kırarım bütün yumurta sevmiyorum hayatta yiyemem rafadan pisiyo sankiSabah sucuklu yumurta istedi büyük oğlum.
4 yumurta kırdım(kişi başı 1 yumurta) 4. yumurta çürük çıktı sucuklarım diğer 3 yumurtam boşa gitti. Baştan yaptım bu sefer tek tek kaseye kırdım artık.
Günaydın canım ❤Günaydınnnnn canlar hayırlı sabahlar bugün eşim yoktu kayın valide de kaldık gece çok geç yattık 11de kalktık kahvaltımı yaptım mesajları okudum geldimmmmm napıyonuz bakım köprüden önce son çıkış bugün
Dead bekardi bizdeKarıştırdım o zaman
Aynen benim de aklımda aslında. Bi de saklı seçilmişleri tavsiye ediyorlar onu da alacağımSen kitabı bastan oku en iyisi belki yine yemezsin
Deadla karıştırdım o zamanDead bekardi bizdeo da evlendi bir de blackimiz da bekardi
Bende merak ediyorum face ' de zayıflama grubu var(yitik şifayı arayanlar) cesaret edemedim biraz ağır geldi şartları ,belki sonra yapabilirimBiraz psikolojisi bozuluyor başta insanın haberin olsunsonra sonra alışıyorsun
Evet tam yaparsan zorlayabilir. Emzirirken açlık önerilmiyor. Emzirme bitsin açlıklarla ve hacamatla tam geçmeyi düşünüyorum ben.Bende merak ediyorum face ' de zayıflama grubu var(yitik şifayı arayanlar) cesaret edemedim biraz ağır geldi şartları ,belki sonra yapabilirim
O kimin kitabı yine aynı kişinin miAynen benim de aklımda aslında. Bi de saklı seçilmişleri tavsiye ediyorlar onu da alacağım
Yok canım Soner Yalçın diye biri. İnstagramdan okuyanların yorumlarına baksana.O kimin kitabı yine aynı kişinin mi
Yarın tartıyı düşün abla bence kacamak yapma en masum olanlardan yemelisinBugün bir arkadaşıma oturmaya gideceğim kendimede güvenemiyorum ,inşallah kaçamak yapmadan kurtarırım günü
Kendime bir instagram hesabı acayım ben bugün de bir bakayım merak ettim acmadan da bakarım da arada lazım oluyor :))Yok canım Soner Yalçın diye biri. İnstagramdan okuyanların yorumlarına baksana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?