Bende unutucam inşallahİyi bari, en azından hepsini bu sabah götürmemişsin:) Eski tombiş ben sabah aç karnına her türlü tatlıyı çok severdimBurada unuttum artık onları :))))
Bekar kimse de yok ki sana elti bulsamUnuturmuyum ☺emzirmek bana dezavantaj çok aciktiriyo
İnşaallah atarım canımm kaptanım. Şuan bildirimime göre +200 görünüyorum ama ondan sonra daha da kilo verdiğim için ödemin çok olduğunu anlıyorum. En kötü(uzak ihtimal) sabit gelirim, o 200 her türlü gider, Bakalım belki yeşilçay işe yararsa eksiyle de gelirimYarına kadar ödemi atarsın canım artı gelirsende olsun sıkma canını kac haftadır cok güzel kilo verdin
Tamam canım kolay gelsin görüşürüz
Tamam canım yarın bildirimini merakla bekliyorumİnşaallah atarım canımm kaptanım. Şuan bildirimime göre +200 görünüyorum ama ondan sonra daha da kilo verdiğim için ödemin çok olduğunu anlıyorum. En kötü(uzak ihtimal) sabit gelirim, o 200 her türlü gider, Bakalım belki yeşilçay işe yararsa eksiyle de gelirim
Biri varda neyse ☺aman istemiyorum eltu bitane varda noluyoBekar kimse de yok ki sana elti bulsam
O zaman 4 ay sonra vermen daha kolay olur canım o zamana kadar yinede dikkat edersin
O zaman olmasın simdilik :)))Biri varda neyse ☺aman istemiyorum eltu bitane varda noluyo
Olmasın bide fiziği düzgün olur önce ben zayifliyim sonra olsunO zaman olmasın simdilik :)))
Kumalar gecinirde eltiler gecinemez derler tecrübeyle sabitBiri varda neyse ☺aman istemiyorum eltu bitane varda noluyo
Tatlı cisss tatlı lafı yasak burda doferimm en büyük zaafımİyi bari, en azından hepsini bu sabah götürmemişsin:) Eski tombiş ben sabah aç karnına her türlü tatlıyı çok severdimBurada unuttum artık onları :))))
Hepimiz aynı dertten muzdaribiz yalnız değilsinADINIZ: canfeb
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:67.7
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:4. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZDoğum ve sonrası iştah açıklığı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi begenmiyorum ,kiyafetlerim dar geliyo, balina gibi hissediyorum daha sayiyimmi
TecrübeKumalar gecinirde eltiler gecinemez derler tecrübeyle sabit
Hımm.. çok iyi oldu hatırlattığın. Dün biz 21 gün şeker yok şeysine girdik, sende girmelisinTatlı cisss tatlı lafı yasak burda doferimm en büyük zaafım
O tecrübeyi sen edinmedin, mizah yapıyorsun dimi canımKumalar gecinirde eltiler gecinemez derler tecrübeyle sabit
Saol canim sukur iyiyim sen nasilsin ayy bilmiyorum canim ya dikkat et.ek sorun degilde yazabilirmiyim onu bilmiyorumbasbelasiyim canım nasılsın bu hafta listeye dönecek misin
Iyiyim canım bende tesekkür ederimSaol canim sukur iyiyim sen nasilsin ayy bilmiyorum canim ya dikkat et.ek sorun degilde yazabilirmiyim onu bilmiyorum
Aaaa öyle bişey vardı dimiHımm.. çok iyi oldu hatırlattığın. Dün biz 21 gün şeker yok şeysine girdik, sende girmelisin
BenTecrübe
Kızlar ben mi iradesizim bilmiyorum ama açlık vs ramazan dışında beni çok hırpalıyor. Ben artık menü kontrolünü öğrenmeye çalışıyorum. Canım bişey çekince azda olsa yiyorum, sonraki öğünden kısıyorum. Bana böylesi daha sağlıklı geliyor...Evet tam yaparsan zorlayabilir. Emzirirken açlık önerilmiyor. Emzirme bitsin açlıklarla ve hacamatla tam geçmeyi düşünüyorum ben.
Ta kendisiyim canım malesef ömrü hayatımda yaşamadığım tecrübeleri yaşadımO tecrübeyi sen edinmedin, mizah yapıyorsun dimi canım
En güzeli canının istediği birseyi nefsini koretmek için tadımlık olarak yemek banada mantıklı geliyor erteledikce dahada cazip geliyor ve daha çok saldırıyorsun malesefKızlar ben mi iradesizim bilmiyorum ama açlık vs ramazan dışında beni çok hırpalıyor. Ben artık menü kontrolünü öğrenmeye çalışıyorum. Canım bişey çekince azda olsa yiyorum, sonraki öğünden kısıyorum. Bana böylesi daha sağlıklı geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?