Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarına kadar ödemi atarsın canım artı gelirsende olsun sıkma canını kac haftadır cok güzel kilo verdin
Tamam canım kolay gelsin görüşürüz
İnşaallah atarım canımm kaptanım. Şuan bildirimime göre +200 görünüyorum ama ondan sonra daha da kilo verdiğim için ödemin çok olduğunu anlıyorum. En kötü(uzak ihtimal) sabit gelirim, o 200 her türlü gider, Bakalım belki yeşilçay işe yararsa eksiyle de gelirim

Tamam canım yarın bildirimini merakla bekliyorum

Hepimiz aynı dertten muzdaribiz yalnız değilsin

Evet tam yaparsan zorlayabilir. Emzirirken açlık önerilmiyor. Emzirme bitsin açlıklarla ve hacamatla tam geçmeyi düşünüyorum ben.
Kızlar ben mi iradesizim bilmiyorum ama açlık vs ramazan dışında beni çok hırpalıyor. Ben artık menü kontrolünü öğrenmeye çalışıyorum. Canım bişey çekince azda olsa yiyorum, sonraki öğünden kısıyorum. Bana böylesi daha sağlıklı geliyor...

En güzeli canının istediği birseyi nefsini koretmek için tadımlık olarak yemek banada mantıklı geliyor erteledikce dahada cazip geliyor ve daha çok saldırıyorsun malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…