- 8 Mart 2019
- 7.560
- 36.926
- 548
- 40
Evet cnm aynen senin dediğin gibi oluyor, 3 kilo verdiysen 5 kilo geri alıyorsun kıstıkça. Ben önceden herşeyden kısardım sonra gözüm bir dönerdi dünyayı yerdim. Şimdi en azından kararında bırakmayı öğreniyorum.En güzeli canının istediği birseyi nefsini koretmek için tadımlık olarak yemek banada mantıklı geliyor erteledikce dahada cazip geliyor ve daha çok saldırıyorsun malesef
Şuan aynı beni anlattın hayatımdan ekmek makarna pilav abur cubur tatlı hamur işi hepsini kestim sadece 1gun yedim sonra tartıda kilo almış olarak gördüm kendimi ve diyeti öyle bıraktım ben hayatım boyunca bunlardan mahrum kalamam dedim hop gelsin +25kiloEvet cnm aynen senin dediğin gibi oluyor, 3 kilo verdiysen 5 kilo geri alıyorsun kıstıkça. Ben önceden herşeyden kısardım sonra gözüm bir dönerdi dünyayı yerdim. Şimdi en azından kararında bırakmayı öğreniyorum. ☺
Canım o farklı bir uygulama zaten. Normal diyet değil o bahsettiğimiz yapmana gerek yok diyetteKızlar ben mi iradesizim bilmiyorum ama açlık vs ramazan dışında beni çok hırpalıyor. Ben artık menü kontrolünü öğrenmeye çalışıyorum. Canım bişey çekince azda olsa yiyorum, sonraki öğünden kısıyorum. Bana böylesi daha sağlıklı geliyor...
Cnm ben gruba girdikten sonra ciddi anlamda motive olabildim ancak. Bireysel olarak devamını getirememiştim. Bende aman bugünde yesem ne olur diyordumŞuan aynı beni anlattın hayatımdan ekmek makarna pilav abur cubur tatlı hamur işi hepsini kestim sadece 1gun yedim sonra tartıda kilo almış olarak gördüm kendimi ve diyeti öyle bıraktım ben hayatım boyunca bunlardan mahrum kalamam dedim hop gelsin +25kilo
Ödemdi o gidecekti aslındaŞuan aynı beni anlattın hayatımdan ekmek makarna pilav abur cubur tatlı hamur işi hepsini kestim sadece 1gun yedim sonra tartıda kilo almış olarak gördüm kendimi ve diyeti öyle bıraktım ben hayatım boyunca bunlardan mahrum kalamam dedim hop gelsin +25kilo
O zaman ben yanlış mı anladım olayıCanım o farklı bir uygulama zaten. Normal diyet değil o bahsettiğimiz yapmana gerek yok diyette
Ahhh keşke keşke şimdiki aklım tecrübem o zaman olsaymisÖdemdi o gidecekti aslında
Oluyor bazen her şeyi bilsek de yapamıyoruzAhhh keşke keşke şimdiki aklım tecrübem o zaman olsaymis
Şifa için, vücudu temizlemek dinlendirmek için 36 saat aç kalıyorsun o uygulamada. Sonra 36 saate alışınca 72 saat yapıyorsun. Son seviye 10 gün.O zaman ben yanlış mı anladım olayı
Cnm sadece % 10 civarı kiloya dönüyormuş, öyle okumuştum. Diyetisyene gittiğimde 72 kilosun dedi 2 gün sonra 70 tim :)Ahhh keşke keşke şimdiki aklım tecrübem o zaman olsaymis
Ben 100.1 le başladım 75kiloya düştüm 25kilo vermiştim ve çok hızlı vermiştim 4ay gibi bir süredeCnm sadece % 10 civarı kiloya dönüyormuş, öyle okumuştum. Diyetisyene gittiğimde 72 kilosun dedi 2 gün sonra 70 tim :)
Ablam geldi canım izmirden onunla oturuyorumHerkes nerde
Bende öyle yaptım en masum olanını yedim,yarım lahmacunYarın tartıyı düşün abla bence kacamak yapma en masum olanlardan yemelisin
Hoşgeldin canım ,inşallah incecik olacaksınADINIZ: canfeb
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:67.7
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:4. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZDoğum ve sonrası iştah açıklığı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi begenmiyorum ,kiyafetlerim dar geliyo, balina gibi hissediyorum daha sayiyimmi
Hosbulduk saol canımBende öyle yaptım en masum olanını yedim,yarım lahmacun
Hoşgeldin canım ,inşallah incecik olacaksın
Kız yok kuma olayı söylenmiş bir söz büyüklerin söylediği elti olayını dedim tecrübeyle sabit diyeIkisinide mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?