Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En güzeli canının istediği birseyi nefsini koretmek için tadımlık olarak yemek banada mantıklı geliyor erteledikce dahada cazip geliyor ve daha çok saldırıyorsun malesef
Evet cnm aynen senin dediğin gibi oluyor, 3 kilo verdiysen 5 kilo geri alıyorsun kıstıkça. Ben önceden herşeyden kısardım sonra gözüm bir dönerdi dünyayı yerdim. Şimdi en azından kararında bırakmayı öğreniyorum.

Eskiden yemek için yaşıyorduk artık yaşamak için yemek yiycez ona göre burda bir takımsak ona göre davranmamiz gerek cuma günü kilo veren arkadaşımıza haksızlık etmemek için takım adına bizimde dikkat etmemiz gerek çünkü kul hakkına girmiş gibi hissediyorum kendimi karşı taraf nasıl nefsine hakim oluyorsa bizimde irademize sahip çıkmamız lazım yani kısacası gerçekten bir takım olmalıyız ve ben her zaman şunu derim tadını biliyorum yemiycem zamanında çok yedim Çünki ve kendimi öyle motive ediyorum

Şuan aynı beni anlattın hayatımdan ekmek makarna pilav abur cubur tatlı hamur işi hepsini kestim sadece 1gun yedim sonra tartıda kilo almış olarak gördüm kendimi ve diyeti öyle bıraktım ben hayatım boyunca bunlardan mahrum kalamam dedim hop gelsin +25kilo

Canım o farklı bir uygulama zaten. Normal diyet değil o bahsettiğimiz yapmana gerek yok diyette

Cnm ben gruba girdikten sonra ciddi anlamda motive olabildim ancak. Bireysel olarak devamını getirememiştim. Bende aman bugünde yesem ne olur diyordum şimdi az yiyorum ve sonraki öğünlerden kısıyorum. Bu şekilde yapa yapa yarına güzel bir eksi ile geliyorum inşallah

Ödemdi o gidecekti aslında

Yarın tartıyı düşün abla bence kacamak yapma en masum olanlardan yemelisin
Bende öyle yaptım en masum olanını yedim,yarım lahmacun

Hoşgeldin canım ,inşallah incecik olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…