Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben temizlik delisiyim ayağım şişene kadar evi temizledim delimiyim neyim... Allahım ne olur misafir gelince panik olmayan rahat olan bayanlardan eyle beni... bugün kendime ne söylendim yeter ada yeter diye ama ruhum dinlemiyor...
Sanki kışa giriş temizliği yaptım 2 gündür...

Güzel adım atmıssın canım
Az kaldı eylüle ama sen az cok dikkat et yediklerine
Valla çok yiyiyorum kendimi yemeye verdim
İki yıldır kirada oturuyorum evim inşaat bitsin diye bekliyorum bir yıl uzadı daha kaba inşaat bitmeyince eşim satmaya kalktı satip daha büyük ev alacak ailem satmamizi istemiyor aynı binada oturucaz çünkü bende ne yapacağımı bilmiyorum arada kaldım satilsinda istiyorum bilmiyorum kafam karışık

Kolay gelsin canım keske yormasan kendini bu kadar ama sen rahat edemiyorsun

Ohh ne güzel evin mis olmuştur temizlik yapinca insan kirlenmesin diye ugrasiyor ama nafile
Ama rahat ol misafirinde rahat etsin eşinde hoşnut olur hem gidince zaten yine temizleyeceksin kendini hiç germe relax ol

Kolay gelsin canım keske yormasan kendini bu kadar ama sen rahat edemiyorsun
Valla tedavi olmam gerek temiz ev niye temizliyorum ki ...bide sabah 1.5 saat spor yapmıştım şuan pert durumdayım... fırına poğaça attım... gelecek misafirlerin pikelerini çıkardım hazırladım....yarın yine balkon yıkaarım dur yıkamışken burayıda sileyim şunuda yapayım diyecem önüne geçemiyorum beynimin

Insallah istediğin gibi olur canım evi satıp yeni ev almak daha mantıklı gibi aileden uzak oturmak her zaman iyidir yıllardır ailelerle iç içe oturdugumuz için hiç iyi değil yani
Hem daha büyük ev daha iyi olur 3 cocuk var büyüyorlarda bizim ev simdi bize kücük geliyor 3 artı 1 ablam kardesim gelince keske 4 olsaydı diyoruz

En sevdiğim şey mis gibi ev

Ohh ne güzel evin mis olmuştur temizlik yapinca insan kirlenmesin diye ugrasiyor ama nafile
Ama rahat ol misafirinde rahat etsin eşinde hoşnut olur hem gidince zaten yine temizleyeceksin kendini hiç germe relax ol
Eşim çok relaks umrunda bile değil... ben hep derim misafir sonrası aşkım inşallah bi kusur olmamıştır herşey iyiymiydi diye sorarım... eşimin annesi babası bile olsa umrunda olmaz beğenmeyen gelmesin der

Temizlik her zaman güzel ama temiz olan yerleri temizlereyek kendini yorma canım kendine vakit ayır o sürede bence
Mesela balkon temizse yıkamana gerek yok ki canım süpürsen yeterli olur

İnşallah canım .. Benim ailem ben yasamamda eşimi bilmiyorum onuda düşünmüyor değilim evim 2+1 3+1 alicaz inşallah evt herkes en doğrusunu yapıyorsun sen o eve sigmazsin diyorlar ama annem gönül koyuyor

İnşallah canım .. Benim ailem ben yasamamda eşimi bilmiyorum onuda düşünmüyor değilim evim 2+1 3+1 alicaz inşallah evt herkes en doğrusunu yapıyorsun sen o eve sigmazsin diyorlar ama annem gönül koyuyor
2+1 kücük gelebilir ilerde 3 cocuk var canım tabiki en dogru kararı yine eşinle beraber verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…