Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Artılarıda olur eksileride iyi düşünmek lazim... biraz da aileden aileye değişir durumlar... ben istermiydim annemle aynı apartmanda oturmak aslaaaaaaa
Benim annem balık tam bir balık çok duygusal verici benim için sıkıntı yok ama eşim bu ara aileme biraz tavırlı maddi başka şeyler oldu ileride o sorun cikarirmi bilmiyorum
Bı bdvlik konum var aslında

Bizde öyleyiz Çok farklıyız ama iyiki var ....yinede her derdimi anlatırım. Benim için anne gibi o )
Ne güzel çok sanslisiniz Zipzip- ve sen ben tek kızım annem canım ablam gibi herşeyimi paylaşırım ama yinede ablam olsun isterdim evlendim gorumceler abla olur dedim ama yok olmuyor canin olmayınca

Ne güzel çok sanslisiniz Zipzip- ve sen ben tek kızım annem canım ablam gibi herşeyimi paylaşırım ama yinede ablam olsun isterdim evlendim gorumceler abla olur dedim ama yok olmuyor canin olmayınca
Tesekkur ederiz canım en azından annenle paylasabiliyormussun
Biz 4 kardeşiz canım benden kücük iki kardesim daha var

Merhabalar çok aktif olamadım bugün sayfada.
İlk günü güzel atlattım şükür
Menü sayfasına menümü yazayım

Hafiften kaçamak var telâfi edersin, sporun çok iyi olmuş

Lokuma kadar güzel menü, telâfi edebilirsin

Menüler gayet güzel olmuş ,sporunuda yapmışsın maşallah

Merhabalar çok aktif olamadım bugün sayfada.
İlk günü güzel atlattım şükür
Menü sayfasına menümü yazayım
Merhaba canım hosgeldin ❤
Ne güzel bir günü bitirdin bakalım diğer günleri de atlatıp hedefine ulasacaksın
Menü sayfamızı biliyorsun canım linkide ilk sayfada

Yengeç burcumusun benim. Gibi kendimin yalnız olmadığına. Sevindim

Ohh ne güzel evin mis olmuştur temizlik yapinca insan kirlenmesin diye ugrasiyor ama nafile
Ama rahat ol misafirinde rahat etsin eşinde hoşnut olur hem gidince zaten yine temizleyeceksin kendini hiç germe relax ol
Yasemin sakallioglunun dediği gibi temizlik yaptığım gün kimse ayağa kalkmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…