Tesekkur ederim canim simdi az buradayim yol yorgunu dinleniyorİyi muhabbetler diyim o zaman
Gözün aydın kaptanım abla candır... benimde ablam var ... ne olursa olsun dönüp bakıyorum o hep var yanımda....Tesekkur ederim canim simdi az buradayim yol yorgunu dinleniyor
Sağol canım ❤Gözün aydın kaptanım abla candır... benimde ablam var ... ne olursa olsun dönüp bakıyorum o hep var yanımda....
Bizde öyleyiz Çok farklıyız ama iyiki var ....yinede her derdimi anlatırım. Benim için anne gibi oSağol canım ❤
Ablamla cook iyi anlasamasakta yine iyidir aramız ikimizde zıt karakterleriz
Ne güzel cok sanslısın canım ❤Bizde öyleyiz Çok farklıyız ama iyiki var ....yinede her derdimi anlatırım. Benim için anne gibi o)
Benim annem balık tam bir balık çok duygusal verici benim için sıkıntı yok ama eşim bu ara aileme biraz tavırlı maddi başka şeyler oldu ileride o sorun cikarirmi bilmiyorumArtılarıda olur eksileride iyi düşünmek lazim... biraz da aileden aileye değişir durumlar... ben istermiydim annemle aynı apartmanda oturmak aslaaaaaaa
Ne güzel çok sanslisinizBizde öyleyiz Çok farklıyız ama iyiki var ....yinede her derdimi anlatırım. Benim için anne gibi o)
Tesekkur ederiz canım en azından annenle paylasabiliyormussunNe güzel çok sanslisinizZipzip- ve sen ben tek kızım annem canım ablam gibi herşeyimi paylaşırım ama yinede ablam olsun isterdim evlendim gorumceler abla olur dedim ama yok olmuyor canin olmayınca
Maşallah Rabbim birbirinize olan bagliliginizi daim etsin inşallahTesekkur ederiz canım en azından annenle paylasabiliyormussun
Biz 4 kardeşiz canım benden kücük iki kardesim daha var
Amin canım insallah,Maşallah Rabbim birbirinize olan bagliliginizi daim etsin inşallah
Hafiften kaçamak var telâfi edersin, sporun çok iyi olmuşKızlar iyi geceler ❤
Bugünkü menüm;
Sabah 11:00 kahvaltı
2 yumurtadan az yağlı omlet
1 dilim tam yağlı peynir
1 fincan şekersiz nescafe (yarısından fazlasını içemedim)
6 adet bebe bisküvisi (oğluma yedirirken kendime engel olamadım)
14:00 Ara
1 yeşil elma
17:00 akşam yemeği
1 kase düğün çorbası
1 fırın but
4 dilim fırın patates
22:00 1 sade soda
1 tane orta boy armut
3 lt su
8000 adım atıldı. ( 1 saat tempolu yürüyüş)
Lokuma kadar güzel menü, telâfi edebilirsin21/08/2019
Sabah 10:00
2 yumurta 2 dilim ekmek 1 domates çay
Öğle 13:00
5 hurma 1 kase yoğurt
15:00 2 ceviz kahve
16:00 5 fındık
17:00 1 hurma 1 ceviz kahve
18:00 1 tabak kuru fasulye 2 dilim ekmek
Aralarda ıhlamur ve zencefil de vardı
23:30 1 lokum
Su 2,5 lt
Menüler gayet güzel olmuş ,sporunuda yapmışsın maşallahBugün
05:45 1 lt elma sirkeli su
07:00 3 ceviz ve 1 haşlanmış mısır (sabah sabah...)
09:00 1 Sade Türk Kahvesi
13:30 1 Sütlü Nescafe (güzel açlık yatıştırıyor )
Akşam sadece 1 kase yoğurt yiyeceğim
Sporu ve suyu sonra yazarım
Çarşamba
Sabah ve akşam yok, Ara ara şekersiz açık çay, sade kahve içtim
Ara 10:00 2 taze incir, 1 adet erik + 1 yk yoğurt
Öğlen 14:00 1 tabak (biraz doluca) etli kuru fasulye
Ara 18:00 1 küçük şeftali + 2 yk yoğurt
Spor: 75 dk kondisyon bisiklet
1,5 saat kadar ev işi
Su : 3,5 lt (hala çoğu vücudumu terk etmedi)
Merhaba canım hosgeldin ❤Merhabalar çok aktif olamadım bugün sayfada.
İlk günü güzel atlattım şükür
Menü sayfasına menümü yazayım
Abim var şehir dışında yaşıyor öğretmen ..Birkaç ayda bir görüşüyoruzAmin canım insallah,
Senin kardesin var mı canım tek cocuk musun
Anladım canım uzak olunca görüşme zor oluyorAbim var şehir dışında yaşıyor öğretmen ..Birkaç ayda bir görüşüyoruz
İyi aksamlarHerkes nerde
Yengeç burcumusun benim. Gibi kendimin yalnız olmadığına. SevindimBen temizlik delisiyim ayağım şişene kadar evi temizledim delimiyim neyim... Allahım ne olur misafir gelince panik olmayan rahat olan bayanlardan eyle beni... bugün kendime ne söylendim yeter ada yeter diye ama ruhum dinlemiyor...
Sanki kışa giriş temizliği yaptım 2 gündür...
İyi aksamlar
Buzdolabim bozuldu sabahtan beri
Bütün magazalari gezdim
Bu arada kullandığınız önerdiği iz içi genis buzdolabı varmı?
Yada yeni alan filan
Yasemin sakallioglunun dediği gibi temizlik yaptığım gün kimse ayağa kalkmasın istiyorumOhh ne güzel evin mis olmuştur temizlik yapinca insan kirlenmesin diye ugrasiyor ama nafile
Ama rahat ol misafirinde rahat etsin eşinde hoşnut olur hem gidince zaten yine temizleyeceksin kendini hiç germe relax ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?