Bende yengecim ama öyle değilimYengeç burcumusun benim. Gibi kendimin yalnız olmadığına. Sevindim
Allah Allah yengecin tek derdi evidir sen eminmisin yengeç olduğuna doğum tarihin ne tam olarakBende yengecim ama öyle değilim
Bende bugün film izledim korku gelirim muska filminiFilm izlicez kızlar gelirim arada
Evet 1 haftadır annemlerdeydim etler akmış çözülmüş ..Umutdeniz4 gecen aylarda almıstı canım ona soralım gecmis olsun bu arada buzdolabı da zor oluyor bozulunca
Ay bende elimde bezle geziyorum ama ertesi gün yine aynı şimdi benim ufaklık ayaklandı ya çok döküyor saçıyor elimde bezde değil viledayla gezmem lazımYasemin sakallioglunun dediği gibi temizlik yaptığım gün kimse ayağa kalkmasın istiyorum
10 temmuzAllah Allah yengecin tek derdi evidir sen eminmisin yengeç olduğuna doğum tarihin ne tam olarak
Aayyy Allah yardımcın olsun benim akrabamin başına geldi onun kurtlanmisti sanki şimdi o koku burnuma geldiEvet 1 haftadır annemlerdeydim etler akmış çözülmüş ..
Minik sinek gibi böcekler oluşmaya başlamış
Bir hafta daha gitmesem kurtlanacakmisiz
Valla eşim diyo sen temizlik yapma. Temizlik yaptığın gün evde terör estiriyosun10 temmuz
Yükselenden fark ediyor olabilir gerci ablamda yengec oda benim gibiValla eşim diyo sen temizlik yapma. Temizlik yaptığın gün evde terör estiriyosunbende temmuz 1
Ben yeni aldım canım Vestel aldım kombi tipi buzlugu altta olanlardan aktif iyon sistemi var raf yerlesimide güzel eskisi çok kötüydü benim bu çok güzel geldiİyi aksamlar
Buzdolabim bozuldu sabahtan beri
Bütün magazalari gezdim
Bu arada kullandığınız önerdiği iz içi genis buzdolabı varmı?
Yada yeni alan filan
Ben çok severim korku filmi izlemeyiBende bugün film izledim korku gelirim muska filmini
Bizde yüzüklerin efendisini izlicez cok kez izledik yine izleyelim dedilerBende bugün film izledim korku gelirim muska filmini
Ayy o koku varya günlerce evden çıkmaz iyiki çabuk görmüşsün bı arkadaşımın tatildyken evin sigortası atmış geldiğinde varya ev feci kokuyordu günlerce koku gitmedi çalışan buzdolabini attı kokudan dolayiEvet 1 haftadır annemlerdeydim etler akmış çözülmüş ..
Minik sinek gibi böcekler oluşmaya başlamış
Bir hafta daha gitmesem kurtlanacakmisiz
İyi seyirler canımBizde yüzüklerin efendisini izlicez cok kez izledik yine izleyelim dediler
Bizimde bozulmuştu siemens marka derin dondurucusu altta olanı aldık çok memnunum,bayağıda genişİyi aksamlar
Buzdolabim bozuldu sabahtan beri
Bütün magazalari gezdim
Bu arada kullandığınız önerdiği iz içi genis buzdolabı varmı?
Yada yeni alan filan
Tesekkur ederimİyi seyirler canım
Kova burcuyum canimYengeç burcumusun benim. Gibi kendimin yalnız olmadığına. Sevindim
Aynen yengeçler anaç evcimen olur derler vee bende 1 temmuuzzAllah Allah yengecin tek derdi evidir sen eminmisin yengeç olduğuna doğum tarihin ne tam olarak
EvetUmutdeniz4 gecen aylarda almıstı canım ona soralım gecmis olsun bu arada buzdolabı da zor oluyor bozulunca
Bende yengecim.temizlik bendede çok sorun ..birde kullanmadığım hiçbir şeyi saklamam herşeyi atarım ..kıyafet kavanoz oyuncak aklınıza ne geliyorsa ..ailemin en büyük problemi buBende yengecim ama öyle değilim
Evet arkadaşımın da öyle olmuşAayyy Allah yardımcın olsun benim akrabamin başına geldi onun kurtlanmisti sanki şimdi o koku burnuma geldi
Vestel hiç kullanmadim .bende öyle buzluk altta xxl olanlardan istiyorum, onada bir bakayımBen yeni aldım canım Vestel aldım kombi tipi buzlugu altta olanlardan aktif iyon sistemi var raf yerlesimide güzel eskisi çok kötüydü benim bu çok güzel geldi
Evet neyseki ben tam zamanında gitmişim .Ayy o koku varya günlerce evden çıkmaz iyiki çabuk görmüşsün bı arkadaşımın tatildyken evin sigortası atmış geldiğinde varya ev feci kokuyordu günlerce koku gitmedi çalışan buzdolabini attı kokudan dolayi
Simenste hiç kullanmadim.modeli nedir biliyomusunBizimde bozulmuştu siemens marka derin dondurucusu altta olanı aldık çok memnunum,bayağıda geniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?