Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yasemin sakallioglunun dediği gibi temizlik yaptığım gün kimse ayağa kalkmasın istiyorum
Ay bende elimde bezle geziyorum ama ertesi gün yine aynı şimdi benim ufaklık ayaklandı ya çok döküyor saçıyor elimde bezde değil viledayla gezmem lazım

Evet 1 haftadır annemlerdeydim etler akmış çözülmüş ..
Minik sinek gibi böcekler oluşmaya başlamış
Bir hafta daha gitmesem kurtlanacakmisiz
Aayyy Allah yardımcın olsun benim akrabamin başına geldi onun kurtlanmisti sanki şimdi o koku burnuma geldi

İyi aksamlar
Buzdolabim bozuldu sabahtan beri
Bütün magazalari gezdim
Bu arada kullandığınız önerdiği iz içi genis buzdolabı varmı?
Yada yeni alan filan
Ben yeni aldım canım Vestel aldım kombi tipi buzlugu altta olanlardan aktif iyon sistemi var raf yerlesimide güzel eskisi çok kötüydü benim bu çok güzel geldi

Evet 1 haftadır annemlerdeydim etler akmış çözülmüş ..
Minik sinek gibi böcekler oluşmaya başlamış
Bir hafta daha gitmesem kurtlanacakmisiz
Ayy o koku varya günlerce evden çıkmaz iyiki çabuk görmüşsün bı arkadaşımın tatildyken evin sigortası atmış geldiğinde varya ev feci kokuyordu günlerce koku gitmedi çalışan buzdolabini attı kokudan dolayi

İyi aksamlar
Buzdolabim bozuldu sabahtan beri
Bütün magazalari gezdim
Bu arada kullandığınız önerdiği iz içi genis buzdolabı varmı?
Yada yeni alan filan
Bizimde bozulmuştu siemens marka derin dondurucusu altta olanı aldık çok memnunum,bayağıda geniş

Umutdeniz4 gecen aylarda almıstı canım ona soralım gecmis olsun bu arada buzdolabı da zor oluyor bozulunca
Evet
Bende yengecim ama öyle değilim
Bende yengecim.temizlik bendede çok sorun ..birde kullanmadığım hiçbir şeyi saklamam herşeyi atarım ..kıyafet kavanoz oyuncak aklınıza ne geliyorsa ..ailemin en büyük problemi bu
Aayyy Allah yardımcın olsun benim akrabamin başına geldi onun kurtlanmisti sanki şimdi o koku burnuma geldi
Evet arkadaşımın da öyle olmuş
Yaptırmıştı her girdiğimde çok kötü bir koku vardı
Bozulduğunda bilmiyordum
Çocukları altına kaçırıyor heryere sinmiş diye düşünüyordum
En son dayanamqdim yanlış anlama evde çok kötü bir koku var dedim
anladım ki dolaptanmis ..oda attı yeni aldı
Neyseki benimki öyle olmamış ama yine atılacak yani
Ben yeni aldım canım Vestel aldım kombi tipi buzlugu altta olanlardan aktif iyon sistemi var raf yerlesimide güzel eskisi çok kötüydü benim bu çok güzel geldi
Vestel hiç kullanmadim .bende öyle buzluk altta xxl olanlardan istiyorum, onada bir bakayım
Evet neyseki ben tam zamanında gitmişim .
Bizimde bozulmuştu siemens marka derin dondurucusu altta olanı aldık çok memnunum,bayağıda geniş
Simenste hiç kullanmadim.modeli nedir biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…