Simens LG Vestel hiç kullanmadım.Bizimde bozulmuştu siemens marka derin dondurucusu altta olanı aldık çok memnunum,bayağıda geniş
Benim burcum yengeç yükselen aslan .30 dan sonra yukselene gecermissin ..Aynen yengeçler anaç evcimen olur derler vee bende 1 temmuuzz
Canım teşekkür ediyorum, sana söylediğim sebepten dolayı ayrılıyorum aranızdan. İlgin için çok teşekkür ederimMerhaba canım hosgeldin ❤
Ne güzel bir günü bitirdin bakalım diğer günleri de atlatıp hedefine ulasacaksın
Menü sayfamızı biliyorsun canım linkide ilk sayfada
Siccini izleyelim birlikteBen çok severim korku filmi izlemeyi
KG76NAW30N / 406 lt , modeli bu canım bende ilk defa kullanıyorum önceki bosch marka idi ama bundan daha çok memnun kaldımEvet
Bende yengecim.temizlik bendede çok sorun ..birde kullanmadığım hiçbir şeyi saklamam herşeyi atarım ..kıyafet kavanoz oyuncak aklınıza ne geliyorsa ..ailemin en büyük problemi bu
Evet arkadaşımın da öyle olmuş
Yaptırmıştı her girdiğimde çok kötü bir koku vardı
Bozulduğunda bilmiyordum
Çocukları altına kaçırıyor heryere sinmiş diye düşünüyordum
En son dayanamqdim yanlış anlama evde çok kötü bir koku var dedim
anladım ki dolaptanmis ..oda attı yeni aldı
Neyseki benimki öyle olmamış ama yine atılacak yani
Vestel hiç kullanmadim .bende öyle buzluk altta xxl olanlardan istiyorum, onada bir bakayım
Evet neyseki ben tam zamanında gitmişim .
Simenste hiç kullanmadim.modeli nedir biliyomusun
Seni biliyorum canım benimAynen yengeçler anaç evcimen olur derler vee bende 1 temmuuzz
Eskileri atmayı bende çok severim kalabalık bir ev bunaltır beni , eşim işe tam tersiEvet
Bende yengecim.temizlik bendede çok sorun ..birde kullanmadığım hiçbir şeyi saklamam herşeyi atarım ..kıyafet kavanoz oyuncak aklınıza ne geliyorsa ..ailemin en büyük problemi bu
Bozulduğunda bilmiyordum
Vestel hiç kullanmadim .bende öyle buzluk altta xxl olanlardan istiyorum, onada bir bakayım
Ayy geçen senede benimki bozulmuştu. Çok sinir olmuştumİyi aksamlar
Buzdolabim bozuldu sabahtan beri
Bütün magazalari gezdim
Bu arada kullandığınız önerdiği iz içi genis buzdolabı varmı?
Yada yeni alan filan
Genelde zombi filmleri seviyorum birde Türk filmi vardı helak kayıp köy diye tavsiye ederim izle bugün Türk filmi olarak muskayi izledim sonunu pek beğenmedim. Ama fazla germedi beni pskopatmiyim neyimİzleyelim
Annem öyle belkide o yüzden bıktım..Batu85 nasıl herşeyi atarsın bende yengecim herşeyi saklarım annem sen evlenince evin çöp ev olcak diyo müge anlıda saklrmış annesi hep öyle dermiş
Ya ben ona değilde .kadın dizisi ilk basladigindaTelevizyondaki şeker reklamlarındaki dedelere bile gözlerim doluyo sizdemi öylesiniz ya
Tvdeki dizilere değilde gazetedeki haberlere çok ağlıyorum bu ara... geçen gün bizim burdaki ünlü özel hastanelerden birinde 8 aylık bebek ölmüş. Nöbetçi doktorlar yerlerine yabancı uyruklu doktoru bırakmışlar. Yanlış tedavi ve fazla ilaç verilmesinden dolayı yazılmış. Nasılda güzel melek yüzlüm... Ağla ağla içim çıktıAnnem öyle belkide o yüzden bıktım..
Benim kardeşimin 1. Sınıf defterleri bile duruyor ..
Doğru diyosun eskiden ajandalarimiz vardı yada birşeyler toplar saklardik peçete kartpostal vs .
Hiçbir şeyini kullanmadan da atamazdim ..
Şuan 11 senelik evliyim ilk zamanlar kullanmadığım yün yorgan yastıkları bile hemen birilerine verdim..
Çocukların giysilerini hemen veririm
Birkaç ayda bir büyük temizlikte hepsini atarım ..
Annemin evinde 3 fırın iki mikro dalga
Yatağı yorgani kıyafeti vs saymiyorum bile..
7 sene önce yaşlılık karşıtı aldığım yüz kremlerini bile kullanmamış saklamış .
Ben gelirim onlar başka şeyle uğraşırken
Çöp posetine doldurur çöpe kendim atar gittiğinden emin olurum
Yoksa arkamdan poşetleri karıştırır çıkarır.
Geçen bayram temizliğinde
Buzluğa doldurduğu saçma sapan dolma içi artmış o,içli köfte dışı kalmış bulgurlu karışım o.okadar şey varki ...
Hepsini topladım götürdüm balkondan bı bagiriyo kendinide at çöpe ..
Allah seni şöyle yapsın böyle yapsın..
Hep beddua yiyom hiç dua eden yok
Ya ben ona değilde .kadın dizisi ilk basladiginda
Nasıl izledim bilmem..
İlk 3 4 bölüm nasıl ağlıyorum ama öyle böyle değil ..
Psikolojim bozulmuş .bide Allah göstermesin çocuklarım aynı yaşta ..ağlamaktan helak oluyordum bidaha izlemedim
Bizde çok özledik ne zaman bitiyor tatilKızlar sizi çok özledim yaa
Yengeç tartıştığı zaman bile gözleri dolar aglamiycam dermişAnnem öyle belkide o yüzden bıktım..
Benim kardeşimin 1. Sınıf defterleri bile duruyor ..
Doğru diyosun eskiden ajandalarimiz vardı yada birşeyler toplar saklardik peçete kartpostal vs .
Hiçbir şeyini kullanmadan da atamazdim ..
Şuan 11 senelik evliyim ilk zamanlar kullanmadığım yün yorgan yastıkları bile hemen birilerine verdim..
Çocukların giysilerini hemen veririm
Birkaç ayda bir büyük temizlikte hepsini atarım ..
Annemin evinde 3 fırın iki mikro dalga
Yatağı yorgani kıyafeti vs saymiyorum bile..
7 sene önce yaşlılık karşıtı aldığım yüz kremlerini bile kullanmamış saklamış .
Ben gelirim onlar başka şeyle uğraşırken
Çöp posetine doldurur çöpe kendim atar gittiğinden emin olurum
Yoksa arkamdan poşetleri karıştırır çıkarır.
Geçen bayram temizliğinde
Buzluğa doldurduğu saçma sapan dolma içi artmış o,içli köfte dışı kalmış bulgurlu karışım o.okadar şey varki ...
Hepsini topladım götürdüm balkondan bı bagiriyo kendinide at çöpe ..
Allah seni şöyle yapsın böyle yapsın..
Hep beddua yiyom hiç dua eden yok
Ya ben ona değilde .kadın dizisi ilk basladiginda
Nasıl izledim bilmem..
İlk 3 4 bölüm nasıl ağlıyorum ama öyle böyle değil ..
Psikolojim bozulmuş .bide Allah göstermesin çocuklarım aynı yaşta ..ağlamaktan helak oluyordum bidaha izlemedim
Bende kadın cinayetlerinde öyle kötü oluyorum Kirikkalede 4yil önce ayrıldığı eski eşini 10yasindaki kızının yanında boğazını kesmiş öldürmüşTvdeki dizilere değilde gazetedeki haberlere çok ağlıyorum bu ara... geçen gün bizim burdaki ünlü özel hastanelerden birinde 8 aylık bebek ölmüş. Nöbetçi doktorlar yerlerine yabancı uyruklu doktoru bırakmışlar. Yanlış tedavi ve fazla ilaç verilmesinden dolayı yazılmış. Nasılda güzel melek yüzlüm... Ağla ağla içim çıktıRabbim anne babasına sabır versin... bizim sitede hastaneyle anlaşma yapmış, girişlere posterler asmışlar. Girip çıkarken gördükçe sinirlerim iyice bozuluyor...
Bende genelde Siemens alıyorum ama kullanan arkadaslarimin memnun olduğunu görünce Vestel aldım daha önce elektrik 180 geliyordu şimdi 70-80 lira geliyor öbürü elektrigi çok tuketiyormusEvet
Bozulduğunda bilmiyordum
Nerdesin bizde seni özledikKızlar sizi çok özledim yaa
Cnm her gün başka bir kadın cinayeti haberi çıkıyor. Bu ülkede kadın olmak ne zor... keşke yasalar kadınlarımızı korusa...cezalar o kadar yetersiz, o kadar gereksiz iyi hal vs indirimleri var ki... birde toplum hep kadını sorumlu tutuyor. Şimdi sorsan kesin kadın namussuzluk falan yapmıştır, adam durduk yere öldürmemiştir derler... tiksiniyorum bu insanlardan!Bende kadın cinayetlerinde öyle kötü oluyorum Kirikkalede 4yil önce ayrıldığı eski eşini 10yasindaki kızının yanında boğazını kesmiş öldürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?