Evet çocuklara bende çok üzülüyorumTvdeki dizilere değilde gazetedeki haberlere çok ağlıyorum bu ara... geçen gün bizim burdaki ünlü özel hastanelerden birinde 8 aylık bebek ölmüş. Nöbetçi doktorlar yerlerine yabancı uyruklu doktoru bırakmışlar. Yanlış tedavi ve fazla ilaç verilmesinden dolayı yazılmış. Nasılda güzel melek yüzlüm... Ağla ağla içim çıktıRabbim anne babasına sabır versin... bizim sitede hastaneyle anlaşma yapmış, girişlere posterler asmışlar. Girip çıkarken gördükçe sinirlerim iyice bozuluyor...
Çok iyiymisBende genelde Siemens alıyorum ama kullanan arkadaslarimin memnun olduğunu görünce Vestel aldım daha önce elektrik 180 geliyordu şimdi 70-80 lira geliyor öbürü elektrigi çok tuketiyormus
Tatil değil canım yaa bu sefer, düğün kosturmacasi. Kısmetse yarın evime döneceğim ama annem ve kizkardesim olacak birkaç gün. Onlar da gidince eski düzene donebilecegim inşallah.Bizde çok özledik ne zaman bitiyor tatil
Sorma canım ya her gün başka birinin evimdeyim şehir dışında olduğum için. Evime donmek ve size kavuşmak istiyorumNerdesin bizde seni özledik
Ayy tam benim konummuş kaçırdım? Kadir yüzünden bugün dört döndüm. Program saatine ütü ve yemeği denk getirdim. Kadir, hadi Con hadi Con dedikçe ütüledim de ütüledim hırsımdan. Reklamlarda yemek yaptım. Çok faydalı bir programmış gerçektenBen aslında kadir ezildinin programına katılan süper olucak ..gerçi bizdekiler çakma pis evler
TLC deki yabancılar tam benlik çuval çuval at gitsin
Sorma canım ya her gün başka birinin evimdeyim şehir dışında olduğum için. Evime donmek ve size kavuşmak istiyorum
En çok beni özledin dimiKızlar sizi çok özledim yaa
Aynen.Atmak lazım gerçekten, hele küçük çocuklu ev resmen eşya üretiyor
Benim eşimde çok güzel atar bide başak duzenli oda sadeliği seviyor giymedigim ayakkabilarimi bile hep attı giyilmedik kıyafet vs iyide oluyor aslında fazla esya hep yükAtmak bizim işimiz minimal yaşam diye konumuz var fazla her şeyi atıyoruz
Benimki kesinlikle atmaz sakla samanı gelir zamanı mantığındaBenim eşimde çok güzel atar bide başak duzenli oda sadeliği seviyor giymedigim ayakkabilarimi bile hep attı giyilmedik kıyafet vs iyide oluyor aslında fazla esya hep yük
Başak erkeği düzenlimi oluyormuş evlenmeden önce bilseydim başak burcunu seçerdimBenim eşimde çok güzel atar bide başak duzenli oda sadeliği seviyor giymedigim ayakkabilarimi bile hep attı giyilmedik kıyafet vs iyide oluyor aslında fazla esya hep yük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?