Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet çocuklara bende çok üzülüyorum
Geçen sene evde tektim 2. Kattan çocuk düştü vefat etti gördüm bide
Bende genelde Siemens alıyorum ama kullanan arkadaslarimin memnun olduğunu görünce Vestel aldım daha önce elektrik 180 geliyordu şimdi 70-80 lira geliyor öbürü elektrigi çok tuketiyormus
Çok iyiymis

İyi akşamlar hanımlar
Ben aslında kadir ezildinin programına katılan süper olucak ..gerçi bizdekiler çakma pis evler
TLC deki yabancılar tam benlik çuval çuval at gitsin
Ayy tam benim konummuş kaçırdım? Kadir yüzünden bugün dört döndüm. Program saatine ütü ve yemeği denk getirdim. Kadir, hadi Con hadi Con dedikçe ütüledim de ütüledim hırsımdan. Reklamlarda yemek yaptım. Çok faydalı bir programmış gerçekten

Atmak bizim işimiz minimal yaşam diye konumuz var fazla her şeyi atıyoruz
Benim eşimde çok güzel atar bide başak duzenli oda sadeliği seviyor giymedigim ayakkabilarimi bile hep attı giyilmedik kıyafet vs iyide oluyor aslında fazla esya hep yük

Benim eşimde çok güzel atar bide başak duzenli oda sadeliği seviyor giymedigim ayakkabilarimi bile hep attı giyilmedik kıyafet vs iyide oluyor aslında fazla esya hep yük
Benimki kesinlikle atmaz sakla samanı gelir zamanı mantığında yani illaki de geliyor zamanı bişeye lazım oluyor sakladıkları

Millet nerdesiniz yahu film açtım izlemek için Burdaki sohbeti kaçırmim diye geldim in cin top oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…