Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımcım film izledik deyip geçmek yok. Film tavsiyesi yapacaksın. Burda filmlerin efendisi var. Çok severiz ailecek
Yuzuklerin efendisinin birinci bolumunu izledik
İkincisi yarin izleyecekler ben yokum yarin evde :))
Ben cook filmden anlamam normalde ablam tavsiye verir :)))
Tarzını söyle ben sana film söylim bacım bende film kurduyum Zipzip- film izlemiyo hatim ediyor izlediği filmi tekrar ediyormuş
Ucuncu dorduncu izleyisim oldu sanirim
Ya da daha fazla

Başak erkeği düzenlimi oluyormuş evlenmeden önce bilseydim başak burcunu seçerdim
Yok yaa hikaye bence. Ya da sadece bazı konularda düzen takıntısı var. Benim erkek kardeşim başak, kıyafet dolabı göçük gibi ama defter kalem kitap vb. Eşyaları takıntı derecesinde boy sırası falan yapıyor.

Ayy hanımlar şu yaz bitsin de şöyle bir sohbete menüye spora doyalım çoook özledim
Kesinlikle canım ya ben de çok özledim sohbeti günlerimizi. Yeni arkadaşlarımız da katıldı ama kendi adıma çok aktif olamadigim için takip de edemedim kim var kim yok diye. Dönüşte hepsine çalışacağım

Bende takip edemiyorum bu ara gelen giden cok fazla oldu ama duzene girecegiz:)))

Evet 1 haftadır annemlerdeydim etler akmış çözülmüş ..
Minik sinek gibi böcekler oluşmaya başlamış
Bir hafta daha gitmesem kurtlanacakmisiz
Yine cok uzun surmeden fark etmissiniz
Aynen yengeçler anaç evcimen olur derler vee bende 1 temmuuzz
Bir yengec daha varmis
Bende yengecim.temizlik bendede çok sorun ..birde kullanmadığım hiçbir şeyi saklamam herşeyi atarım ..kıyafet kavanoz oyuncak aklınıza ne geliyorsa ..ailemin en büyük problemi bu
Sende mi yengecsin ne cok yengec olduk
Bende atmayi cok sevmem annemin dirdiri ile atarim
@Batu85 nasıl herşeyi atarsın bende yengecim herşeyi saklarım annem sen evlenince evin çöp ev olcak diyo müge anlıda saklrmış annesi hep öyle dermiş
Bak bende ayniyim atmayi cokk sevmem :))
Televizyondaki şeker reklamlarındaki dedelere bile gözlerim doluyo sizdemi öylesiniz ya
Yok o kadar degilim :)))
Canım teşekkür ediyorum, sana söylediğim sebepten dolayı ayrılıyorum aranızdan. İlgin için çok teşekkür ederim

Kızlar sizi çok özledim yaa
Bizde seni cook ozledik canim
Yengeç tartıştığı zaman bile gözleri dolar aglamiycam dermiş @bulutungokyuzu
Ben dayanamam ağlarım
Iyi aksamlar abla ben hic izlemedim onu :)
Ayy hanımlar şu yaz bitsin de şöyle bir sohbete menüye spora doyalım çoook özledim
Bizde ozledik muhabbetini

*** 6.Takım 636. Etap***

pastel34 (66.8/
Prensesimin Annesiyim (63.7
enerji_kusagi(55.6/
birmuhendisanne (65.0
Yonahime(63.7/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…