- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Bu çok iyi haber canım, seninde gözün aydın :))) Evet yiyeceğim bu sefer hemde çok pissZaten hiçbir şey yemiyorsun canım azıcık anne yemeği iyi gelir sana. Benimki de bikac gün bizde olacak bakalım ne yemekler yapacak.
Ben Mayıs’ta mezun olmuştum daha çok varSen ne zaman mezun oldunn canım 6 ay sonrasında girebiliyorsun onun daha fazla oldugu için girebiliyor
Aslında tam dişime göre rakipmişsin ama işte çok geç kaldın bebeğim, neredeyse mezun olacağımNeden olmasın yeterki sen iste kapışmaya varmısin yine eskisi gibiay bende herkese mavi boncuk dağıtıyorum herkese rakibim sensin diyorum Allah sonumu hayır etsin
Az once baktım canım 31 mayısda mezun olmussun bizimle devam et yakında mezuniyet kilona inersinBen Mayıs’ta mezun olmuştum daha çok var
Kaptanım beklediğin hata, alıver gitsinMezun üyesin canım mezun üyelerde insiyatif takım kaptanında yani listeye girebiliyorsun sana ilk gün demistim ama iki hafta deniyelim demistin yinede sana bırakıyorum istersen listeye alabilirim
Kuzum ben 67.5 dum bu sabah foto cekmedim ama ilk bildirim zaten başlangıç sayarizAz once baktım canım 31 mayısda mezun olmussun bizimle devam et yakında mezuniyet kilona inersin
Aldım gitti zatenKaptanım beklediğin hata, alıver gitsinPotansiyel bir % 4 duruyor adeta
İnan almak o kadar kolayAslında tam dişime göre rakipmişsin ama işte çok geç kaldın bebeğim, neredeyse mezun olacağım
Ama ben beklerim diyorsan ben bir 10 kilo alıp geleyim hemen (sanki manavdan karpuz alıyor)
Tamam canım benim baslangıc bunu alırızKuzum ben 67.5 dum bu sabah foto cekmedim ama ilk bildirim zaten başlangıç sayariz
Çok doğru dedin ama ben 15 kiloyu 9 senede alan bir bünyeyimİnan almak o kadar kolay
Ben izinliyim canım kiloda aldım o kiloları verdikten sonra girerim inşallahsizde peşimden gelin ama
9senemi Bi git yaÇok doğru dedin ama ben 15 kiloyu 9 senede alan bir bünyeyimYiyip içip yatabilirsem 2 hafta da o iş tamam :)))
Afiyet olsun canım görüşürüzGidip bir şeyler yiyeyim. Görüşürüz minnoşlar :)
Üzerine koymada biz zati burdayız yolumuz uzun seni beklerizBen izinliyim canım kiloda aldım o kiloları verdikten sonra girerim inşallah
Afiyet olsun cnmGidip bir şeyler yiyeyim. Görüşürüz minnoşlar :)
okullar açılınca basliycam inşallahÜzerine koymada biz zati burdayız yolumuz uzun seni bekleriz
Gülümse 25 bence girmelisin listeye canım. Çünkü motivasyon için listede olmak çok önemli.Mezun üyesin canım mezun üyelerde insiyatif takım kaptanında yani listeye girebiliyorsun sana ilk gün demistim ama iki hafta deniyelim demistin yinede sana bırakıyorum istersen listeye alabilirim
Evet canım aynen öyle girdik bu hafta bakalım artıkGülümse 25 bence girmelisin listeye canım. Çünkü motivasyon için listede olmak çok önemli.
Bu sefer daha bilinclisin aynı hataları yapmazsın canım.Çabuk gidiyo evet geri dönüşümü daha Bi muhteşem iki katı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?