Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zaten hiçbir şey yemiyorsun canım azıcık anne yemeği iyi gelir sana. Benimki de bikac gün bizde olacak bakalım ne yemekler yapacak.
Bu çok iyi haber canım, seninde gözün aydın :))) Evet yiyeceğim bu sefer hemde çok piss

Dün uyuyana kadar keşke hep çocukluğumda kalsaydım, zamanı dondurabilseydim diye düşündüm.
Anılar, mutlu anılarrr.... Ama zaman zalimce ilerliyor. Annemin yemekleri de burnumda tütüyor. Eminim seninde öyledir. Büyüsek bile onların yanında hala küçükmüş gibi hissetmek çok tuhaf ve güzel, bazen sinir bozucu olsa da güzel :)

Neden olmasın yeterki sen iste kapışmaya varmısin yine eskisi gibi ay bende herkese mavi boncuk dağıtıyorum herkese rakibim sensin diyorum Allah sonumu hayır etsin
Aslında tam dişime göre rakipmişsin ama işte çok geç kaldın bebeğim, neredeyse mezun olacağım
Ama ben beklerim diyorsan ben bir 10 kilo alıp geleyim hemen (sanki manavdan karpuz alıyor)

Mezun üyesin canım mezun üyelerde insiyatif takım kaptanında yani listeye girebiliyorsun sana ilk gün demistim ama iki hafta deniyelim demistin yinede sana bırakıyorum istersen listeye alabilirim
Kaptanım beklediğin hata, alıver gitsin Potansiyel bir % 4 duruyor adeta

Mezun üyesin canım mezun üyelerde insiyatif takım kaptanında yani listeye girebiliyorsun sana ilk gün demistim ama iki hafta deniyelim demistin yinede sana bırakıyorum istersen listeye alabilirim
Gülümse 25 bence girmelisin listeye canım. Çünkü motivasyon için listede olmak çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…