Seninki bayağı küçülmüş canım keşke birakabilecegin birileri olsaydiCnm oğlum 17 aylık, her şeyi karıştırdığı ve sürekli koşturduğu bir dönemde. Ortodonti tedavisi görüyorum. İşim maksimum 5 dkda bitiyor ama muayenede falan hiç durmuyor, ağlıyor, bağırıyor... beni strese sokan kısmı burası
Kesinlikle canım ama göreceksin ki bu takımdaki herkes çok gayretli.İşte ona göre herkes davransinki emeklerimiz boşa gitmesin +artiyla gelen olursa bizim verdiklerimizinde Bi onemi kalmıyor o yüzden birsey yerken iki kere düşünmek lazım
Yaklaşık 4 kilo veren birine tek gelecek olsa varsın buyursun, ellerinden öperimErkekseniz Teker teker gelin
Bu hafta daha düzenli katılım ve menü bekliyorum canımGecen hafta 63.7
Bu hafta 63.6
Fark-100
Disarda olcam tum gun aksam gelirim kizlar
Kısa süreli bir arada olmak gayet güzel canım, uzun olanı pek hoş olmuyor bir yerden sonra. Bizim cocuklugumuzu ozledigimiz gibi onlar da özlüyor olsa gerek ki hala cocukmusuz gibi davranmaya çalışıyorlarBu çok iyi haber canım, seninde gözün aydın :))) Evet yiyeceğim bu sefer hemde çok piss
Dün uyuyana kadar keşke hep çocukluğumda kalsaydım, zamanı dondurabilseydim diye düşündüm.
Anılar, mutlu anılarrr.... Ama zaman zalimce ilerliyor. Annemin yemekleri de burnumda tütüyor. Eminim seninde öyledir. Büyüsek bile onların yanında hala küçükmüş gibi hissetmek çok tuhaf ve güzel, bazen sinir bozucu olsa da güzel :)
İnanır misin kilo almak bence manavdan karpuz almak kadar kolayAslında tam dişime göre rakipmişsin ama işte çok geç kaldın bebeğim, neredeyse mezun olacağım
Ama ben beklerim diyorsan ben bir 10 kilo alıp geleyim hemen (sanki manavdan karpuz alıyor)
Geçmiş olsun canım, stres yapma rahat olmaya çalışKızlar öğleden sonra diş doktoruna gideceğim. Eşim geç gelecekmiş, mecburen oğlanıda götüreceğim. Nolur benim için dua edinbu çocuk yerinde durmuyor, dün geceden beri çok stres yaptım
Aynn hele benim içinİnanır misin kilo almak bence manavdan karpuz almak kadar kolay
Ablacım sen tartılmadın mı bugünGeçmiş olsun canım, stres yapma rahat olmaya çalış
Yaşasin yalnız değilim.İnanır misin kilo almak bence manavdan karpuz almak kadar kolay
Afiyet olsun canımKendime zeytin yağlı kabak yemeği yapıyorum yanına bol salata yogurt Allahim bu günleri de görecekmiydim
Ben kıymalı yapiyorum güzel oluyor proteinde almak lazım çünkü aklında bulunsunKendime zeytin yağlı kabak yemeği yapıyorum yanına bol salata yogurt Allahim bu günleri de görecekmiydim
Aklıma geldi ama buzlukta olduğu için kıyma önceden çıkarmak aklıma gelmediBen kıymalı yapiyorum güzel oluyor proteinde almak lazım çünkü aklında bulunsun
Olsun canım üstüne koymadın en azından eksi geldinSelam kızlar eve geldik biz. Tek tek alıntı yapamadım ama geçen hafta aldığımı bile veremedim bu hafta. Neyse bakalım haftaya gider inşallah artık
Evet o da var tabii. Bu gün yine bozuldu valla akşama hafif geçireceğim.Olsun canım üstüne koymadın en azından eksi geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?