Gözümün önüne. Geldi o halinBurdayım ben bebeği sallıyorum. Uyumuyor çocuk. Uyuz gibi kaşınıyorum bi yandan
Yağışlar bittimi gonyadaBende sıcak bir yolculuk sonrası dükkaa gelebildim :)))
Yağmur yok ki burda. Zipzip ankaradaYağışlar bittimi gonyadabizimde buraya 5dk yaganak yağdı şimdi felaket sıcak var yağmurdan eser bırakmadı
Ankaradayım canım benYağışlar bittimi gonyadabizimde buraya 5dk yaganak yağdı şimdi felaket sıcak var yağmurdan eser bırakmadı
Bebekle zor olmustur canımKızlar bende çok yoruldum, hemde çok terledim. Adalar bebekli kadınlar için çetin bir coğrafyaymış
Isınmışsındır işteAnkaradayım canım ben
Iki gündür cok sıcak basladı özellikle bugün daha sıcak
Normalde araba ile geliyorduk babam olmayınca otobüse kaldık
Bebekle zor olmustur canım
Gülme komşuna gelir başınaGözümün önüne. Geldi o halin
Hangi adaya gittinYağışlar bittimi gonyadabizimde buraya 5dk yaganak yağdı şimdi felaket sıcak var yağmurdan eser bırakmadı
Ne bilim Bi Konya buluşması vardı konyadasiniz zannettim kafamı kaldı adımı unutmadıgima . ŞükretYağmur yok ki burda. Zipzip ankarada
Yohhh ben almim bana hamilelik alarji yapıyoGülme komşuna gelir başına
Ben kaşıntıyı demiştimYohhh ben almim bana hamilelik alarji yapıyoAllah isteyene versin
Ablam konyada okudu simdide kardesim konyada okuyorNe bilim Bi Konya buluşması vardı konyadasiniz zannettim kafamı kaldı adımı unutmadıgima . Şükret
Sana almış işte ye gitsin nasıl olsa diyete baslicaksin verirsen ne olacak canım afiyet olsunBen yine 2 tane çikolatalı lokum yedim bitse de kurtulsak2 kutu almış eşim kimse de gelmedi
Cocuklara mı dagıtsan parkta felanBen yine 2 tane çikolatalı lokum yedim bitse de kurtulsak2 kutu almış eşim kimse de gelmedi
O değilde ben gidim b12icin iğne alayım uzun zamandir ara verdim birde D vit alayımBen kaşıntıyı demiştim
Dağıtırken içi gider gözü geride kalır gitti gitti gitti diyeCocuklara mı dagıtsan parkta felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?