Gecen gün evdeki cikolata sekerleri dagıt diyen o değilmiydi kafam karıstı simdiDağıtırken içi gider gözü geride kalır gitti gitti gitti diye
Onlar normal şeyler bu özel bi lokumGecen gün evdeki cikolata sekerleri dagıt diyen o değilmiydi kafam karıstı simdi
Aynen en sonunda o olacakAnka sana tavsiyem ne yap biliyomusun kutuyu al kucağına otur ye kalk kökten kurtuluş gözün geride kalmaz bitti diye nasıl olsa sen onları gidip gelip bitireceksin
Senin cocuklar yemiyor mu onlara yedirme tabidekıyamam ki
Cook degerli o zamanOnlar normal şeyler bu özel bi lokummarkette falan satılmıyor
Büyük oğlum yiyor sadece diğerleri küçük yiyemiyor daha. Kız da sevmiyor.Senin cocuklar yemiyor mu onlara yedirme tabide
Niye parktaki çocuklar çocuk degilmiSenin cocuklar yemiyor mu onlara yedirme tabide
Yemesinler daha iyi ama sende yemeBüyük oğlum yiyor sadece diğerleri küçük yiyemiyor daha. Kız da sevmiyor.
Yani dogru onlarda cocuk da dedim belki evdekilerde yerse cabuk biter sonra cokk tatlıda iyi değil :))Niye parktaki çocuklar çocuk degilmi
Çok mantıklıYemesinler daha iyi ama sende yeme
Yani dogru onlarda cocuk da dedim belki evdekilerde yerse cabuk biter sonra cokk tatlıda iyi değil :))
Hem parkta cocuk coktur hepsine 1 tane verse biter
Afiyet olsun canımAcıktım gidim. Yemek yiyim
Ben buzluktan etli ekmek çıkardım çocuklara yarım da ben yedimAcıktım gidim. Yemek yiyim
Valla tam dayakliksin bizim nefsimiz yokmu yaBen buzluktan etli ekmek çıkardım çocuklara yarım da ben yedim
GİRMiyorum zaten sıkıntı yokValla tam dayakliksin bizim nefsimiz yokmu yasen listeye falan girme sakın
If yapmasan cokk sıkıntı değil kalorisi cokk değilmişBen buzluktan etli ekmek çıkardım çocuklara yarım da ben yedim
Gel canım her zaman beklerim 2 kilo cok değil sen onu verirsinAyy aklimdaydi ama tartılmadan evden çıkmıştım gelemedim
Ama kilo almisim tatilde yaaaa okdr aydır sabitti 2 kilo almışım. pazartesi bilrimiyle geliyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?