Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım o konuda haklısın insan rahat edemiyor ama dostla yapılan kelam iyi geliyor tecrübeyle sabit benim komşularım vardı şimdi taşındım orda değilim çok iyiydik haftada bir kahvaltı duzenlerdik çocuklar dağıtmış hiç takilmazdik hepimizin çocuğu yasitti kucuklerdi ama onlarla bir arada olmak öyle iyi gelirdiki kuş gibi hafiflerdim sanki ama bu yaşadığım duygu sadece onlarla olurdu

Burası bana annemin evi gibi bişey gezmeden sayılmıyor. çok yorulunca dinlenmeye geliyorum

Benim oğlan yine başladı emmeye çocuk resmen emzik gibi beni kullanıyor
Benim küçük öyleydi, ilk oğlan düşkün değildi ben verirsem emerdi, içimde kalmıştı.
İkinci de ilk 20 gün hiç emmedi beni kahroldum ama pes etmedim, sonra bir tuttu iki yaşına kadar anne meme diye peşimde dolandı
4.5 yaşında şimdi hala, anne senin memende ki sütü ben bitirdim büyüdüm dimi diyor

Son düzenleme:
Kizlar bugun 40 beden denedim olduu. Saka gibi ya nasil sevindim 42 de bol geliyor artik hamd olsun bir masallahinizi alirim artik
Maşaallah, o ne güzrl duygudur. 46 bedenden 38 bedene hatta zorlayınca 36 bedene giren biri olarak o sevinci çok iyi anlıyorum. Şimdi 42-40 oldum geri 40 tam oturuyor artık

Menüde paylaştım geçte olsa maalesef çok yoğunum bugünlerde Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…