Canım o konuda haklısın insan rahat edemiyor ama dostla yapılan kelam iyi geliyor tecrübeyle sabit benim komşularım vardı şimdi taşındım orda değilim çok iyiydik haftada bir kahvaltı duzenlerdik çocuklar dağıtmış hiç takilmazdik hepimizin çocuğu yasitti kucuklerdi ama onlarla bir arada olmak öyle iyi gelirdiki kuş gibi hafiflerdim sanki ama bu yaşadığım duygu sadece onlarla olurduBence çocukla dışarı çıkmak daha yorucu geliyor hazırla giydir götür getir orda peşinde dolan yapmayın etmeyin dökmeyin derken vakit bitiyo bize çocuklu arkadaşlarım gelince ben onlardan çok yoruluyorum gibi hissediyorum nasıl Bi psikolojiyse
Merhaba CanimGünaydınnn 6.takimmm.
Ben döndüm
Beni tanıyan tanımayan herkese merhaabaaa
Yok çok pis şeyler beslenmiş olabilirim
Cuma: 63,2 kg
Bugün: 63 kg
Fark:-200
Cuma : 88.1
Bugün: 87.2
MerhabaGünaydınnn 6.takimmm.
Ben döndüm
Tekrar hoşgeldin canımGünaydınnn 6.takimmm.
Ben döndüm
Onları yeseydin keşke daha güzel olurduBamya çorbası, yoğurt çorbası da katmışlar onları yemedimburdan yırtamaz mıyım
İşte o gurultular güzel kilo verdiriyor. Çok aç yattım diyet boyunca bendeValla kaç gecedir karnım guruldayarak yatıyorum yazık bana
Ben listede olunca üstüme tanımamBenim kadar diyete. Sadık kimse varmi acaba Grupta pazartesinden beri sıfır kaçamak kendimi tebrik ediyorum
Burası bana annemin evi gibi bişey gezmeden sayılmıyor.Bu arkadaş daha 2gun önce gezmede değilmiydi hani soslu biber yemişti lavas ekmekle Hani birde demiştiki 365 günde 10defa ancak çıkıyorum diye demedimi yoksa 365 günde sadece 10gunmu evdeyim dedi benmi karıştırdım
Benim küçük öyleydi, ilk oğlan düşkün değildi ben verirsem emerdi, içimde kalmıştı.Benim oğlan yine başladı emmeyeçocuk resmen emzik gibi beni kullanıyor
Merhaba ne zamandır yoksun kilo aldın mıSelamlar, canımın sıkıntısından kahvaltı bu saate kaldıdaha aktif olucam artık ❤
Yenimisin bilmiyorum amaBen listede olunca üstüme tanımam
Maşaallah, o ne güzrl duygudur. 46 bedenden 38 bedene hatta zorlayınca 36 bedene giren biri olarak o sevinci çok iyi anlıyorum. Şimdi 42-40 oldum geriKizlar bugun 40 beden denedim olduu. Saka gibi ya nasil sevindim 42 de bol geliyor artik hamd olsun bir masallahinizi alirim artik
Menüde paylaştım geçte olsa maalesef çok yoğunum bugünlerdeDünkü menüm
09:30 kahvaltı
5 zeytin, 1 k.k. beyaz peynir
Domates,
14:00
Bir avuç içi fındık, 1 su bardağı kefir
18:00 Akşam
6 kaşık kıymalı makarna, 1 su bardağı kefir
Akşama kadar ev işleri ( çok yorgunum benim tatilim kışa olur herhalde)
Ayy canım ben efoo nickimi değiştim, yazmadım sayfayaYenimisin bilmiyorum amabaşlangıç ve güncel kilonu ögrene bilirmiyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?