Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada kızlar yarın yokum arkadaşa gideceğim. Arada fırsat bulursam bakarım. Onlar çocuklara baksın ben biraz kafamı dinleyeyim baya yoruldum
Bu arkadaş daha 2gun önce gezmede değilmiydi hani soslu biber yemişti lavas ekmekle Hani birde demiştiki 365 günde 10defa ancak çıkıyorum diye demedimi yoksa 365 günde sadece 10gunmu evdeyim dedi benmi karıştırdım

Olur öyle ..annenin en nefes aldığı an dostla yapılan samimi bir sohbet çok değerli oluyor valla çocuklarda oynuyor anne nefes alıyor miss..

Olur öyle ..annenin en nefes aldığı an dostla yapılan samimi bir sohbet çok değerli oluyor valla çocuklarda oynuyor anne nefes alıyor miss..
Bence çocukla dışarı çıkmak daha yorucu geliyor hazırla giydir götür getir orda peşinde dolan yapmayın etmeyin dökmeyin derken vakit bitiyo bize çocuklu arkadaşlarım gelince ben onlardan çok yoruluyorum gibi hissediyorum nasıl Bi psikolojiyse

Kizlar bugun 40 beden denedim olduu. Saka gibi ya nasil sevindim 42 de bol geliyor artik hamd olsun bir masallahinizi alirim artik
Maşallah canım, en güzel ödül bu işte

Kolay gelsin canım, sen anlatırken ben zaten yorgundum yine yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…