Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beni de alır mısınız acaba

1.57 boy 55 kilo göbek de var o yüzden daha çok gösterdiğimi söylerler. Hedef 49 50

Ne derseniz yaparım.:)
Takıma çaycı lazımdı hoş geldin bacı kız sende kilo ne arıyo 55kilo ne demek benim yarım kadarsın ne derseniz yaparım çok yaşa emi sen hoş geldin tekrar ❤

Masallah güzel gidiyorsun canım haftaya cuma da listeye gireceksin insallah
Beni de alır mısınız acaba

1.57 boy 55 kilo göbek de var o yüzden daha çok gösterdiğimi söylerler. Hedef 49 50

Ne derseniz yaparım.:)
Hosgeldin canım aramıza ilk sayfamızdaki kurallarımızı okuyup kabul edersen birlikte hedefine ulasabiliriz
Bu arada kural gereği hedefinin 49.5 olması gerekiyor en az simdiden söyleyim sonra sıkıntı olmasın

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) yesa
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 49
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ağzımın hiç boş durmaması. Sürekli tatlı yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi bu şekilde hiç iyi ve mutlu hissetmiyorum

Zipzip- neden hiç benim kilomda kimse gelmiyo ya kendimi çok yalnız hissediyorum benim gibi iki tane daha olsa yeter bu takıma bizim takımın mezun zamanı gelmiş hepsi benden çok cok çok zayıf moralim bozuluyor

Hosgeldin canım aramıza bende elif 30 yasındayım bekarım ankarada yasıyorum
Bende bu ara kilo aldım benim hedefimde 51-52 yi yeniden görmel birlikte ulasırız inşallah

Takıma çaycı lazımdı hoş geldin bacı kız sende kilo ne arıyo 55kilo ne demek benim yarım kadarsın ne derseniz yaparım çok yaşa emi sen hoş geldin tekrar ❤

Ahahahaha Ne güzel.bir ilk mesaj bu böyle

Yarın ilk günüm pikniğe gidilecek ama ama dikkat etmeye başlarım

Ya allahhhhhhhhhhh

Anaaaaa bizim eski takımdan hoş geldin canım ya hatırladım seni

Takımda iki üç kişi mezun olacak durumda zaten canım yakında onları mezun edeceğim
Bugün katılmak isteyenlere yazdı biri keske cagırsaydım kilosu sana yakındı rakip olurdunuz :))

Ilk mesaja şöyle bir göz gezdirdim şimdi detaylı okuyacağım canım

49 dedim.hedefe :)

Takımda iki üç kişi mezun olacak durumda zaten canım yakında onları mezun edeceğim
Bugün katılmak isteyenlere yazdı biri keske cagırsaydım kilosu sana yakındı rakip olurdunuz :))
Bana bunlarla gel bizim kızlar Bi deri Bi kemik kaldılar benim gibileri gelsin listeleri söyle Bi sallayalım yaaa

Bana çok iyi gelen wc çıkaran şişkinlik attıran bi paylaşım yapayım

Akşamdan Sürahinin içine

Salatalık
Limon
Nane
Kabuk tarcın
Elma
Tane karabiber

Atıyorum ertesi gün onu içiyorum.
Malzemelerden bir ikisi eksikse sıkıntı yok.. olanı katın çok etkili:)

Tesekkur ederiz canım favorilerime ekledim ♥

yesa sen ne zaman mezun oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…