Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüleri sanırım buraya yazmıyoruz

O konuyu da takibe alayım.ben

Bugün piknik vardı o yüzden menü güzel.dwgil ama yine de yazacağım bugünden itibaren de spora başlıyorum

Leslie ve nivea bodyle neşeli sabahlar dönüşümlü yaparım

Bi de 1920 lerden kalma teyzelerin olduğu callanastetics (yazılışı kesin yanlış bilen arkadaşlar düzeltir) var aşırı etkili. Ben hayatımda bu kadar dandık bir videodan bu kadar etki görmedim. Özellikle bacak ve iç bacak konusunda süper
Cnm callanetics sanırım.

Bugün piknik vardı o yüzden menü güzel.dwgil ama yine de yazacağım bugünden itibaren de spora başlıyorum

Bi de 1920 lerden kalma teyzelerin olduğu callanastetics (yazılışı kesin yanlış bilen arkadaşlar düzeltir) var aşırı etkili. Ben hayatımda bu kadar dandık bir videodan bu kadar etki görmedim. Özellikle bacak ve iç bacak konusunda süper
Onun yeni versiyonunu çekseler keşke, çok eski video ruhum sıkılıyor 😂
Ama iç bacak dedin aklımı da çeldin

Ayaklar altında sürünüyorum 😊işte tam da bizi anlatıyor geçen hafta birinci bu hafta sonunculuk görünüyor çok üzüldüm 😥😥
Uzun zamandır bu kadar kötü ortalamamız ramazan bayramı dönüsü olmustu :(
Sonuncu olmuyoruz ama hiç sevinemiyorum

Menü sayfamızın linli ilk sayfada var canım oraya yazabilrisin

Onun yeni versiyonunu çekseler keşke, çok eski video ruhum sıkılıyor 😂
Ama iç bacak dedin aklımı da çeldin
Linki paylaşabilir misiniz arkadaşlar? 2 eylülde romatoloji randevum var. Doktor onay verirse yürüyüş ve leslie dışında da bir şeyler yapmayı planlıyorum ☺️

merhaba kızlar , misafirleirm gitti geldim çok kilo aldım tartılmaya çok korkuyorum çok yiyorum öyle böyle değil :KK43:((
Hosgeldin canım bende bu ara fena yiyorum haftaya normal düzenime döneceğim beraber baslayalım veririz kiloları
Ben sıkılmazsam deniyim bakalım ama sıkılıcam kesin 😂
Okul açılana kadar biraz sıkılaşayım:KK45:
Ben leslie yaparken de cok sıkılıyorum bunu yaparken daha cok sıkılırım sanırım 😂

Hosgeldin canım bende bu ara fena yiyorum haftaya normal düzenime döneceğim beraber baslayalım veririz kiloları

Ben leslie yaparken de cok sıkılıyorum bunu yaparken daha cok sıkılırım sanırım 😂
pazartesi tartılıp bildirim yapayım kaptanım , hafta sonu yoğun olacam bugün sabah misafirleirmi gönderdim kızımın odasını boyadı eşim evi gör dandini, pazartesi normal düzene dönerim inşallahhhh

Sağ ol Zipzipim... bugünlerde taze fasulyeden sıkılmadiysaniz beklerim ...yanına da bir çiğköfte yoğurdum mu hepimize yeter...:confused:
Eylülde dönüyorum sahalara inşallah. :KK6:
Sen ne yapsan yeriz:kk77:
Az kalmıs ablacım bende Eylülde yeniden baslıyorum simdi ev cok düzensiz diyet yalan oluyor

Back
X