- 7 Ağustos 2016
- 5.083
- 20.218
- 348
Gündüz çok zamanım olmuyor hep bı koşturma totomdan yerler akıyorErtesi gün sabah da yazabilirsin canım menünü.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündüz çok zamanım olmuyor hep bı koşturma totomdan yerler akıyorErtesi gün sabah da yazabilirsin canım menünü.
Şimdi yazdım kaptanım bu günkü biraz saçma oldu ama yarın diyetisyenimin verdiği listelerden devam edecegim..Zor olmustur 4 cocukla canım
Hadi bakalım inşallah bu hafta takım olarak daha iyi olacagız Free listede dahil
Bugünden itibaren menülerini bekliyorum canım hem senin için hem takım için daha iyi olacak
Spor yok maalesefMükemmel menü![]()
Bİlemedim canım yaa. Zumba mıydı acaba![]()
O da olur ablaSpor yok maalesef![]()
Ay bilmiyorum beynimin içine kadar ağrı var yesa hatırladıklarını yap yorma beynimiYok anka yine böyle bölümluydu gün gun challenge melinc diyordu ahahaha
Ay bilmiyorum beynimin içine kadar ağrı var yesa hatırladıklarını yap yorma beynimi![]()
Bu günkü menü
08:30 limonlu su rezene çayı
10:30 1 dilim peynir, 2-3 kaşık kadar patatesli omlet, bol limonlu yeşil salata, 2 zeytin
16:30 1 kase çorba, 5 kaşık zebzeli bulgur pilavı, salata 1 dilim ekmek
18;00 1 bardak süt
21:30 1 bardak süt ve 1 pors meyve yaparım şimdi
Su 2.5 litre yatincaya kadar 3-3.5 olur
Spor maalesef yok yarın sabah ona da başlıyorum inşallah![]()
Afiyet olsun canım emziriyordun sanki su an kontrol edemedim aksam yemegini cok erken yemissin zor olurŞimdi yazdım kaptanım bu günkü biraz saçma oldu ama yarın diyetisyenimin verdiği listelerden devam edecegim..
Bu günkü menü
08:30 limonlu su rezene çayı
10:30 1 dilim peynir, 2-3 kaşık kadar patatesli omlet, bol limonlu yeşil salata, 2 zeytin
16:30 1 kase çorba, 5 kaşık zebzeli bulgur pilavı, salata 1 dilim ekmek
18;00 1 bardak süt
21:30 1 bardak süt ve 1 pors meyve yaparım şimdi
Su 2.5 litre yatincaya kadar 3-3.5 olur
Spor maalesef yok yarın sabah ona da başlıyorum inşallah![]()
merhaba kızlar , misafirleirm gitti geldim çok kilo aldım tartılmaya çok korkuyorum çok yiyorum öyle böyle değil((
Hoşgeldin canım geçmiş olsun çok . Ben antibiyotik kullandım sadece bi operasyon olmadıgulenyuzumsunsen canım senin diş operasyonun nasıl geçti ?
TeşekkürlerTebrikler canım güzel eksi.
Teşekkürler cnm![]()
Калланетик с Каллан Пинкней
Калланетик - на 10 лет моложе за 10 часов / Callanetics 10 Years Younger in 10 Hoursok.ru
Buldum ok ru da varmış
30 Ağustos menü bildirimi
Sabah 1 kaşarlı tost 1bardak şekersiz çay
Akşam 1 tabak kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav 3 salatalik turşusu
Su 1.5 lt
Spor yok
Yok canım ne kusuru kaçmazdı zaten senden de piknik yordu galibaÖyleymiş canım ya yaptıktan sonra anladım hemen üst mesajımda da öyle yaptım kusura bakmayin
Yok canım ne kusuru kaçmazdı zaten senden de piknik yordu galiba![]()
32 oldun kızım ben daha 31imAynen anka bayilcam
Bebeli uyutup spor yapcam ama gelsene:)
Menüm o kadar kötü ki ve bugün o kadar kötüydüm ki daha benim yaşım kaç iki merdiven çıktım iki yol yurudum.nefes nefese kaldım. Çok kızdım kendime bu durumuma