Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zor olmustur 4 cocukla canım :KK43:

Hadi bakalım inşallah bu hafta takım olarak daha iyi olacagız Free listede dahil

Bugünden itibaren menülerini bekliyorum canım hem senin için hem takım için daha iyi olacak
Şimdi yazdım kaptanım bu günkü biraz saçma oldu ama yarın diyetisyenimin verdiği listelerden devam edecegim..

Bu günkü menü
08:30 limonlu su rezene çayı
10:30 1 dilim peynir, 2-3 kaşık kadar patatesli omlet, bol limonlu yeşil salata, 2 zeytin
16:30 1 kase çorba, 5 kaşık zebzeli bulgur pilavı, salata 1 dilim ekmek
18;00 1 bardak süt
21:30 1 bardak süt ve 1 pors meyve yaparım şimdi
Su 2.5 litre yatincaya kadar 3-3.5 olur
Spor maalesef yok yarın sabah ona da başlıyorum inşallah :KK66:
Şimdi yazdım kaptanım bu günkü biraz saçma oldu ama yarın diyetisyenimin verdiği listelerden devam edecegim..
Afiyet olsun canım emziriyordun sanki su an kontrol edemedim aksam yemegini cok erken yemissin zor olur

Bu günkü menü
08:30 limonlu su rezene çayı
10:30 1 dilim peynir, 2-3 kaşık kadar patatesli omlet, bol limonlu yeşil salata, 2 zeytin
16:30 1 kase çorba, 5 kaşık zebzeli bulgur pilavı, salata 1 dilim ekmek
18;00 1 bardak süt
21:30 1 bardak süt ve 1 pors meyve yaparım şimdi
Su 2.5 litre yatincaya kadar 3-3.5 olur
Spor maalesef yok yarın sabah ona da başlıyorum inşallah :KK66:

Ohhh süper valla saat daha erken 10 15 dk hareket bile yapabilirsin bence

Yok canım ne kusuru kaçmazdı zaten senden de piknik yordu galiba 😃

Aynen anka bayilcam
Bebeli uyutup spor yapcam ama gelsene:)
Menüm o kadar kötü ki ve bugün o kadar kötüydüm ki daha benim yaşım kaç iki merdiven çıktım iki yol yurudum.nefes nefese kaldım. Çok kızdım kendime bu durumuma

Aynen anka bayilcam
Bebeli uyutup spor yapcam ama gelsene:)
Menüm o kadar kötü ki ve bugün o kadar kötüydüm ki daha benim yaşım kaç iki merdiven çıktım iki yol yurudum.nefes nefese kaldım. Çok kızdım kendime bu durumuma
32 oldun kızım ben daha 31im :D
Benim mutfak bildiğin gibi onu toplayıp evin içinde adım atacağım başım boynum çok ağrıyor 🤕

Back
X